היי,שוב חזרתי,
זה הנושא שפתחתי בזמנו:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15703
לא החלפתי עדיין משאבת דלק מהסיבה שהמוסכניק שתכנתי להחליף אצלו שדווקא שירת את המשפחה שלי כבר למעלה משנה, החליט לעקוץ אותי כשהחליף לי משולשים(אמר שעלות למשולשים הוא עשה 250 שקל כל אחד ז"א 500 ש"ח, אני יודע שבמקומות האחרים לוקחים 700 ואף יותר אבל העלות שלו שראיתי לפי הקבלות מול העיניים שלי,לזוג הוא שילם 394 ש"ח עם מע"מ)
לכן כאשר שהוא החליף לי אותם(הגעתי אליו עם בעיה אחרת לגמרי והוא אמר שזה יפתור אותה,וזה לא פתר כלום וגם המשולשים היו נראים דווקא סבבה אבל החלטתי לא להכנס איתו לכאבי ראש כי סמכתי עליו בעיניים עצומות) לפני שהעלה לליפט ביקשתי ממנו מחיר הוא אמר לי כמו שסיכמנו והתחיל לעבוד, אחרי העבודה אמר לי 900 ש"ח ולא היה מוכן אפילו להקשיב לי, כמובן אמרתי לו שאני חוזר ולאחר דיבור עם אבא שלי הוא נתן לו 700 ש"ח ושלח אותו "לחפש ת'חברים שלו".
עכשיו בזמן האחרון התחילו לי כמה בעיות שלפי כמה סינונים שראיתי בפורום הגעתי למסכנה שהמשאבת דלק דפוקה ממש וחייב להחליף אותה דחוף(הבעיות הן:לפעמים אי ספיקת כח,חייב להביא זריקת דלק רצינית להילוך ראשון כדי לנסוע,בבוקר התנעה ראשונית האוטו נכבה) קראתי טיפה פה ועוד מקומות וכמו שכתבתי כנראה זה משאבת דלק. עכשיו אני חייב למצוא מוסך שלא ידפוק לי מחיר בגלל שאני חדש אצלו, אינני מעוניין במשאבה חדשה(כי העלות כ1200 ש"ח) אבל שמעתי שיש חילופית בסביבות ה500 ש"ח ועוד עבודה וסיפור שיכול להגיע לחצי מחיר מהמקורית
עצות/המלצות/יעוץ אשמח לקבל הכל
עריכה:שכחתי לציין שיש עוד בעיה קטנה, בזמן האחרון כאשר אני לוחץ על הברקס יש מין רעידות קטנות(כאילו אני נוסע על אבנים קטנות והברקס רועד טיפה,קורה רק במהירות קטנה, מה יכולה להיות התקלה?)
תודה רבה
דניאל