![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
המלצה על מוסך לצפוניים.
במהלך תהליכי יישור קו לספייסי שלי ומחוסר זמן הייתי חייב לפנות למוסך, ואני שונא מוסכים!!
תמיד גונבים משקרים ודוחפים לך מה שלא צריך, לא נתקלתי במוסך אחד אמין עד להיום. רפי לין המליץ לי על מוסך "שני שירות לרכב" בקריית אתא, ועל אף שזה די רחוק מהבית שלי עליתי על הכביש החדש עוקף עכו ותוך 8 דקות הייתי שם, המוסך די צעיר ומתחמה ברכבים של קרסו (רנו ניסאן) אבל הוא הסכים לקבל אותי בשמחה וגם להשתמש בחלפים שהבאתי בעצמי. ההתרשמות שלי הייתה טובה, מוסך נקי ויזואלית עובדים עם כפפות וקרטונים מתחת לרכב כדי לשמור על ניקיון, המוסך נשטף בתדירות יומית וזה מרגיש כמו בית מרקחת ולא מוסך, יש משרד מעוצב ויש חדר המתנה עם טלויזיה אינטרנט והמון מגיזינים של מכוניות ![]() ![]() אני לראשונה יצאתי מרוצה ממוסך, דבר שלא קרה לי כמעט בחיים ואני בהחלט יחזור, הוא גם נתן אחריות לשנה על כל מה שהוא החליף! ובגלל שאיימתי על חייו של המנהל אם הוא יעיז להדביק מדבקה או להשים לי לוחית רישוי או וילון עם פרסומת, אני מרגיש שאני חייב להודות לו לפחות כאן, אז תודה לרפי לין שעזר לי למצוא מוסך אמין ותודה לאבי ולצוות שלו מ"שני שירות לרכב" שנתנו לי ראש שקט להרבה זמן. שני שירות ללרכב http://www.shanicar.co.il/ אם אתם מגיעים אליו תגידו ששמעתם ממני, רק כדי שהוא יאמין לי שהאינטרנט עדיף על הכסף שהוא משקיע במדבקות ווילונות, ואולי גם הוא יפתח פה משתמש ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה מוסך + רפד. תודה רבה :) | yinon | בעלי מקצוע | 2 | 04-03-11 08:39 |
המלצה| מוסך בכפר סבא | lrl23 | בעלי מקצוע | 0 | 25-01-10 07:11 |
מוסך מעולה (המלצה על מוסך שמשון - יהוד) | aviabutbul | בעלי מקצוע | 3 | 03-01-10 02:06 |
המלצה חמה על מוסך. | simon377 | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-07 18:50 |
המלצה על מוסך | i.b | פונטו - טכני | 0 | 05-12-07 08:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד