![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
סלד נמוך!
עמית מה הסלד בסרק, במנוע חם ?
בדוק האם כבל הגז לא מתוח מדי. העלה את הסלד למינמום 800. האץ את המנוע בסרק בעדינות, ובדוק האם הסלד יורד שוב ל650. בדוק בסרק על ידי פמפום בדוושת הבלם, האם הסלד עולה למספר שניות , ויורד שוב לנורמל. באם הרכב לא כבה בעת גלישה לעבר צומת בעת עצירה, ומנורת הטעינה, והלחץ שמן לא נדלקים, התעלם מכך והסר דאגה מליבך. בברכה צביקה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
ההודעה מיועדת לעמית הקפדן המתלבט בבעיית סלד סרק!
לעמית הקפדן, ההודעה למעלהמתיחסת לשאלתך בעניין הקרבורטור!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
צביקה !
הסל"ד בסרק לאחר ההנעה עומד על 800 הוא יציב וחלק ללא רעידות . לאחר שאני מעלה אותו ומשחרר הוא נופל למתחת ל650 ומכבה לי את המנוע . כמובן שבדקתי לאחר שהמנוע התחמם . תודה |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Re: ההודעה מיועדת לעמית הקפדן המתלבט בבעיית סלד סרק!
צטט:
אנא התיחס לעיניין כבל גז מתוח ,והאם הסלד עולה מעט ונופל שובב,בעת פמפום דוושת הבלם?! בברכה צביקה |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
הכבל אינו מתוח . והמצערת נוגעת בבורג הסל"ד . לא פירקתי את סולונואיד הסל"ד . כיצד הוא יוצא בסיבוב ??
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
סלד סרק
צטט:
אך בשלב זה עזוב את הדיזה והתיחס לשאלתי בנוגע לפמפום דוושת הבלם, ובאם הרכב לא כבה,ונורת הטעינה/ או הלחץ שמן לא מהבהבות, המנע מלחפש צרות. בברכה צביקה |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
מה זה פמפום בדוושת הבלם?אני לא אחד שמבין הכל במכני.
אצלי בבוקר כשאני מתניע במנוע קר וסל"ד עולה ל 1500 סל"ד ולאחר התחממות קצת במד חום(פחות מהרבע) וסל"ד יורד ל900 או 800 לערך(מתחת רווח ל1000 סל"ד). אני לא יודע והאם זה תקין? |
![]() |
#8 |
Guest
|
המנוע לא כבה ולא נדלקת שום נורה בעת פמפום . לא הייתי נוגע אם לא היה נכבה לי המנוע כל הזמן אני מעכב את התנועה . לא הבנתי איפה הבורג שצריך לפתוח בכדי לשחרר את הדיזה האלקטרומכנית .
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
צטט:
לכן אל תחפש אפילו דימיון לעבודת המנוע אצל עמית. בברכה צביקה |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
צביקה הראית לך קופסה שחורה שאמרת לי שהיא מכבה את המנוע . ואכן כך למרות שהייתי בטוח שאתה טועה . מסתבר שהיא אחראית על משהוא שקשור לדיזה האקטרומכנית . האם יתכן כי היא תקולה ? מה תפקידה ??
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד