![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: SX
|
![]()
שלום לכל חברי הפורום ,
ראשית תודה לכל העונים , אני נהנה לראות שלבעלי פיאט יש בית חם לשתף אחד את השני בתקלות כאלו ואחרות ולחסוך כסף בעלויות עקב כך . המשיכו ככה . ![]() לאחרונה הרכב שברשותי התחיל לרעוד (וזה לא בגלל החורף) בעמידה ובנסיעה הוא נותן הרגשה כאילו משהו מחליק בגיר ומבצע קפיצות חדות עד רמה של "הרגשת סופרלנד" בנסיעה . פניתי למוסכניק כללי שלא הצליחה לעלות על הבעיה ונתן השערה שאולי חוטי ההצתה דורשים החלפה . רציתי לשמוע את דעתכם ואם נתקלתם בתופעה כזאת . נ.ב . זה נהיה אגרסיבי כאשר האוטו מגיעה לטמפרטורת עבודה . בתודה אלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 16v ELX שנת 01 אוטומט. פיאט פונטו 8v שנת 06 ידני
|
יש לי רכב בדיוק כמו שלך אותה השנה גם,היתה לי את אותה הבעיה בדיוק .
תנסה להחליף חוטי הצתה אצלי זה פתר את הבעיה ,במידה והבעיה לא נפתרה תבדוק אולי הלך לך כוהל. יש בדיקה פשוטה שאפשר לעשות. תוציא את בית מסנן האוויר החוצה עד שתגיע לחיבור ל חוטי ההצתה עם הפלאגים. בזמן שהרכב מונע תוציא כל פעם חוט אחד ותראה עם יש שיוני כלשהו במנוע במידה וניתקת חוט אחד ואין כל שינוי כנראה אותה בוכנה לא מקבלת ניצוץ והבעיה במערכת ההצתה. יום טוב.
![]() |
#3 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: SX
|
צטט:
אני אבדוק זאת ואשוב עם תוצאות . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הנה כמה סיבות שיכולות לגרום לבעיה.
1. כבלי הצתה או קוייל. 2. רגולטור שנמצא במשאבת הדלק. 3. מפסק (IFS) שמנתק לסירוגין את המגעים. 4. ממסר משאבת הדלק בעל מגעים רופפים. (מצורף סרטוט). דוד.
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בדיקה ע"י הוצאת חוט ממצת (פלאג)
בדיקה ע"י הוצאת חוט מתח גבוה ממצת, כשהמנוע פועל, עלולה מאוד לגרום לנזק לסליל הצתה (קויל) וגם למחשב ניהול המנוע והסיבות לכך כאן:
http://www.musach.co.il/forum/showth...A+%E4%F6%FA%E4 היו מבצעים בדיקות בצורה כזאת בעבר, כשמע' ההצתה היו פשוטות ולא ממוחשבות ויקרות ומכסימום היו פוגעים אז בסליל הצתה, שהיה לרוב סטנדרטי ובזול. בברכה - רפי לין
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
אפשר בטרם הנעה, לחבר את חוט מתח הגבוה שמוציאים לפלג חיצוני. ואז אין שום בעיה. דוד.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פונטו ספייס 2001 SX | osher.tzach | גלריה | 6 | 15-08-12 13:12 |
מחפש פיאט פונטו ספייס ELX 2001 | ZetLAW | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 02-01-12 10:32 |
דוושת בלם רועדת בפונטו ספייס 2003 | merlin77 | פונטו - טכני | 2 | 01-07-09 22:25 |
ספר של פיאט פונטו ספייס דגם SX 8V 2001 | טוני_חאין | פונטו - טכני | 5 | 07-04-09 16:37 |
פונטו ספייס רועדת במהירות גבוהה (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 15-06-07 15:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד