![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX רציף
|
צריך המלצה למוסך באיזור חדרה.
צריך המלצה למוסך/בעל מקצוע באיזור חדרה.
הרכב : פונטו ספייס 2004 1.25 מנוע 16 שסטומים. הטיפול : רצועת טיימניג 16 שסטומים , מותחנים , משאבת מים ומחזירי שמן. הרכב במצב מעולה אבל הרצועה הזאת עשתה כבר 4 שנים ו-90 ק"מ כך שלדעתי עדיף להחליף. תודה מראש , אשמל לקבל המלצה למוסך קטן לא מורשה שמכיר את המונע 16V של פיאט. אפשר גם במרכז למרות שלדעתי המחירים באיזור חדרה יותר טובים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך לפיאט באזור חדרה
איני מאמין ומכיר מוסך באזור חדרה, שאינו מורשה היבואן ומכיר היטב מכוניות אלו וביחוד את הדגם עם מנוע 16 שסתומים.
לדעתי, עדיף לשלם קצת יותר כסף ובתמורה לקבל עבודה איכותית ומקצועית. שקול בכל זאת לפנות אל המוסך מורשה היבואן שבחדרה: http://fiat-alfa-hadera.co.il/ בקש שם את פאבל ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
אני גם מחפש מוסך באיזור קריות/חיפה - פיאט 2001 elx רציפה
לצורך טיפול שגרתי הכולל טיימינג , פלגים , בלמים , פילטרים , מחזירי שמן משאבת מים וכו׳ למוסך ״הכוכב״ בצ׳ק פוסט אני לא מתקרב שמעתי שמוסך פאטין בעכו קיבל הרבה חוות דעת חיוביות ד.א לא חייב מוסך מורשה, אם מישהו מכיר לא מורשה שיודע את העבודה יבורך חלפים מקוריים לא בעייה לקנות תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה למוסך אמין באיזור חיפה | drweed | בעלי מקצוע | 0 | 20-03-11 19:45 |
המלצה למוסך מכונאות לפונטו 2000 באיזור חדרה | rreiss | בעלי מקצוע | 4 | 19-01-11 21:05 |
מבקש המלצה לפחח/חנות חלפים באיזור חדרה | פונטיוס פילאטיס | בעלי מקצוע | 8 | 03-11-10 13:51 |
המלצה למוסך מורשה באזור חדרה | דידו | בעלי מקצוע | 2 | 21-06-09 13:53 |
צריך המלצה למוסך מקצועי אמין באיזור חדרה עקב כנראה בעית מחשב | oren.s | בעלי מקצוע | 3 | 29-05-09 22:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד