![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
חזרתי לפעילות! קניתי פונטו ספייס!
לפני שנתיים הייתי רשום בפורום הזה, במקביל גם בקארספורום, והיו לי שתי רכבים שלא "פיאטים", שנתיים היה לי משתמש לא פעיל בפורום הזה ועוד לפני שעזבתי פה רשמתי ואני מצטט:
צטט:
המזגן פועל וכל פנים הרכב במצב חדש. ידנית כמובן. למי שמתעניין, זה דגם sx, המנוע 1.3 עם 60 כ"ס וכל האיבזור החשמלי של הelx. אני בתהליכי יישור קו (טיימינג+מותחנים,פלאגים,שמן מנוע,שמן גיר,מחזירי שמן), האמת שהרכב חוץ ממחזירי שמן לא צריך שום דבר ע"פ הבדיקה במוסך, אבל אני פדנט ורוצה שקט נפשי. אז הנה כמה תמונות של הרכב אחרי שעשיתי לו וקס ידני+שטיפה פנימית וחיצונית ובתא המנוע, וחידוש פגושים במשחה ייעודית. http://www.carsforum.co.il/vb/showth...5&postcount=19 יש לי עוד המון. מאז התמונות הרכב התחדש בוילון אחורי מקורי של פונטו. וגם בגלל חוסר תקציב לג'אנטים אני מחפש טאסות מקוריות במצב טוב (חסרה לי אחת והשאר דהויות) וגם אני מחפש מגש אחורי ללא חורים, שלי במצב לא משהו. אם אתם שומעים\או מוכרים, תפנו אליי. ואני אשמח להשתתף במפגשים של המועדון וללמוד עוד על הרכב שלי. נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 05-09-12 ב 18:29. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חזרה לפעילות
ברוך הבא בחזרה לפורום ולמועדון ובתקוה גם להתראות במפגשי במועדון.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חזרתי למועדון- והפעם עם פונטו: גלריה מתעדכנת | Uno1993 | גלריה | 15 | 17-08-12 00:07 |
| חזרתי למועדון- והפעם עם פונטו | Uno1993 | הרכב שלי | 5 | 16-07-12 18:08 |
| קניתי פיאט פונטו ספייס ידני 2003 YOUNG S60 | bombaclat | פונטו - טכני | 4 | 11-08-11 20:11 |
| הרכב מתחמם מפעילות מזגן.... | eidan26 | פונטו - טכני | 7 | 17-07-10 18:02 |
| קניתי ספייס sx 2001 ואין לי ספר רכב... | פורום הגראז' | 2 | 17-11-06 19:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד