![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
|
![]()
שלום!
לאחר שזמן רב רציתי לצבוע את הקונסולה המרכזית ברכב שהיא משעממת ואין בה שום חידושים עשיתי זאת, פרוייקט מהנה אבל קשה כי היה קשה למצוא את הברגים ולהוציא את המשענות של הדלתות.סרקתי את כל הפרוייקטים שהיו פה בפורום והחלטתי לעשות פרוייקט חדש שלא היה. אז קדימה נתחיל!!!!!! פירוק קונסולת המזגן מתחת לקונסולת המזגן יש שני ברגי אלן שאותם פותחים,ויש עוד פורד אחד שנמצא מאוחרי בורר המהירות שנמשך החוצה ומאוחריו מסתתר עוד בורג אלן. לאחר שהוצאנו את הקונסולת מזגן מופיעים לנו 2 ברגי אלן שני הברגים האלו שייכים לפתחי אוורור פותחים גם אותם ולמעלה בפתח אוורור לכיוון השמשה נמצאים להם עוד שני ברגים. להוצאת הלחצנים של פנסי ערפל ועוד נצטרך מברג פיליפס והוצאה של הברגים התחתונים.והנה מוצאים שישה ברגים ונשלפים הלחצנים החוצה. הוצאת פתחי אוורור צדידיים מכניסים מברג דק בין הדשבורד לבין הפתחי אוורור והנה שלפנו אותם בקלות. הוצאת מכסיי ידיות הפלסטיק המכסים שלהם יוצאים ע"י פירוק בורג אחד ויחיד שנמצא בדיוק באמצע. הוצאת משענות היד בדלת קצת מסובך להוציא אותם אבל אפשרי למי שבאמת רוצה. קודם כל צריך להוציא את ברגי האלן המוחבאים במשענות למטה,יש שני חורים עמוקים שבהם נמצאים הברגים.לאחר שפירקנו את הברגים נצטרך להוריד את ריפוד הדלת ולפרק כשישיה ברגי פיליפס שמקבילים למשענת ואחר מכן המשענות יוצאות. נותנים שטיפה לכל החלקים מייבשים ומתחילים לשייף בנייר 240 עדין ולאחר השיוף שוטפים שוב ומייבשים ומתחילים לצבוע לאחר ששייפנו ושטפנו ויבשנו את כל מה שצריך נתחיל לצבוע אני השתמשתי ב3 ספריי כסף ובספריי לכה אחד. יש שני אפשרויות לצביעה האחת ניתן לצבוע הכל בלי לכסות פתחי אוורור וקונסולה מזגן ולאחר מכן לנקות אם טינר או אציטון את הקונסולה ואת הפתחים עם מקל אוזניים וצמר גפן.(אני השתמשתי בשני הדרכים).ודרך שנייה לכסות פתחי אוורור ומיזוג אוויר. כלים לשימוש בשביל לבצע את הפרוייקט: 3-4 ספריים לפלסטיק 1 ספריי לכה נייר שיוף 240 אציטון / טינר מברג פיליפס מברגי אלן בהצלחה לכולם!!!! ![]() נערך לאחרונה על ידי matroox : 18-08-12 ב 21:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יצא לך קטלני רצח .
יש לי גם את אותו הרכב פונטו HSD ורציתי גם לצבוע את המרכז ועוד כמה דברים אבל לא יודע אם הצבע ירד בסוף או שזה לא בריא לפלסטיק. אז תגיד במה השתמשת והאם סבבה לצבוע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
אז ככה:
3-4 ספריים כסף או כל צבע אחר ספריי לכה נייר שיוף 240 טינר/אציטון לתיקונים ועכשיו לקטע של הצביעה זה כיף אתה רואה את הכוחות שהשקעת לנגד עיניך ואתה פשוט נהנה מההעשיה זה סיפוק אין סופי בהצלחה לך ותעשה שני שכבות של לכה ו2-3 שכבות צבע. בהצלחה!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אהבתי את הצבע ואהבתי את צורת הצביעה וההשקעה! אצלי גם צבעו, בלבן. הבעיה שצבעו עם טיפקס...
![]() בכל אופן המשך לעדכן. ![]() אגב אהבתי גם את המיקום של הטוויטרים, הרמקולים נראים קצת מגושמים אבל העיקר אפשר לשים רמקולים טובים.
![]() |
#5 |
Member
|
תעשה פרוייקט כמו שלי פשוט תוריד את הטיפקס עם טינר/אציטון ותצבע בצבע אחר אבל בהשקעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
אולי נצבע לכחול שיתאים לסלון ולאורות בפנים. ![]() השאלה שיותר עניינה אותי זה הבנייה של הקומפוננט בדלת...
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
מה רצית לדעת בקשר לבנייה של הקומפוננט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרוייקט מצולם - התקנת קונסולה מרכזית - דור 1 (מפורט) | chesh | פונטו - טכני | 17 | 05-10-13 18:42 |
קונסולה מרכזית HGT | tal4485 | בעלי מקצוע | 11 | 08-06-11 19:33 |
פרוייקט מצולם - החלפת נורה בקונסולה - MK1 | chesh | פונטו - טכני | 14 | 22-11-10 21:29 |
מחפש קונסולה מרכזית של פונטו דור 1 | chesh | קניה | 4 | 02-03-10 10:49 |
מחפש אחר קונסולה מרכזית של פונטו ספייס | raanan_t | קניה | 0 | 05-01-09 04:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד