![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto
|
בעיה בפונטו 2001 8V
שלום לכל החברים בפורום
יש לי פיאט פונטו 2001 8V כאשר המנוע מונע ואני לוחץ על דוושת הגז בפתאומיות המנוע נחנק לכמה שניות טובות ואז מתחיל לעבוד כרגיל. אם אני מעלה את הטורים בעדינות התקלה לא קוראת. בנוסף שמתי לב כי התצרוכת דלק שהמחשב מראה עלתה לשמיים כאשר בפועל התצרוכת נשארה אותו הדבר. יש לי באוטו פלאגים מקוריים של פיאט וחוטי הצתה חדשים( הוחלפו אחרי שהתקלה קרתה). ניקיתי את חיישן חמצן(החיישן שיושב על המצערת) וזה עזר האם למישהו קרה משהו דומה???? ואיך מטפלים בזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא יותר מידי גורמים עשויים לגרום לתקלת ההיסוס.
כמו בשיר של חווה אלברשטיין, "שלוש תמיד היו אהבותי, שלוש הן לא יותר מידי..." ![]() 1. חיישן קרנק. יש לנקות ו/או לבדוק התנגדות. 2. חיישן טמפרטורת כניסת אוויר (IAT) לבדוק מתח. 3. חיישן טמפרטורה חום מנוע (ECT) לבדוק התנגדות. דוד.
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 55S
|
אותה בעיה
גם אצלי התופעה קיימת, פונטו 1100 שנת 96. הוחלפו מצתים, חוטי הצתה, חיישן חמצן, פילטר דלק.לאו דווקא בגלל התקלה הזאת..
דוד, מה הערכים הנכונים שאמורים לקרוא בחיישנים שציינת? נערך לאחרונה על ידי glmn180 : 27-07-12 ב 18:22. סיבה: טעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto
|
צטט:
קודם כל דוד תודה.... שנית אתה יכול לפרט איך בודקים את החיישנים??? ומה הם הערכים התקינים... תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הערה קטנה
מניסיון אני חייב לציין שחוטי הצתה לא מקוריים בפונטו גורמים לבעיות - גמגומים בתאוצה , טורים לא יציבים או בריחות ניצוץ וכו'.
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
חיישן קרנק, נתק את הקונקטור ובדוק התהגדות. בין פין מס' 1 (השמאלי) לבין מס' 2, 1240 אום. חיישן (IAT) פין מס' B/2 (השני מצד ימין) לבין מינוס 2.7V. חיישל טמפ' (ECT) ב- 20 מעלות 2000 אום, ב- 80 מילות 300. להתחבר למחשב בדיקה במוסך, זה הרבה יותר קל. דוד.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה בפונטו שלי | yhoda1234 | פונטו - טכני | 3 | 22-08-11 22:20 |
בעיה בפונטו GT 95 | punto_GT95 | פונטו - טכני | 18 | 08-11-10 19:50 |
פונוטו 2001 בעיה בכסא | hakim | פונטו - טכני | 1 | 10-10-09 23:43 |
בעיה בהתנעה פונטו HGT שנת 2001 | assaf HGT | פונטו - טכני | 8 | 28-06-08 21:25 |
מד דלק לא תקין בפונטו 2001 | פורום הגראז' | 5 | 18-05-07 16:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד