![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כיסוי רכב של "הדר רוזן" (HR) מתחיל להיקרע - איך עוצרים את זה?
שלום לכולם
אני מניח שיש פה כסייני רכבים אז אני אשאל גם פה: קצת אחרי שהוצאתי את הרכב מהסוכנות נכנסתי לסניף אייס הקרוב ביותר לבית וקניתי ב- 300 ש"ח כיסוי של "הדר רוזן" (HR) במידה B. הכיסוי ברשותי בערך 3.5 שנים ואני משתמש בו בקיץ בלבד, כאשר בלילה אני מוריד אותו ובבוקר מכסה שוב (שלא יגנבו אותו בלילה). השמש מתחילה להכות ברכב כבר משעה 8:00 בבוקר וממשיכה עד 17:30 לערך, כלומר כל היום. מדובר בחניה פרטית שלי אבל לא מקורה. קודם כל, שמתי לב שהכיסוי לא מוריד את הטמפ' בתוך הרכב אבל מצד שני מונע שמש ישירה, כלומר סאונה בפנים - אז איזה מין כיסוי זה בכלל? אם אני מכסה את הרכב בגשם אז כל הפח נרטב גם כן - מישהו אמר 4 עונות? לעינינינו: בהתחלה הרצועות מתחת לפגושים (קדמי ואחורי) נקרעו, אז קניתי חבל של תריס ידני והחלפתי אותם. עכשיו הכיסוי מתחיל להיקרע בצד שמאל אחורי (בכנף אחורית שמאלית). לקחתי את הכיסוי הביתה וביקשתי מאמי שתתפור אותו, אחרי שבועיים זה מתחיל לחזור לקדמותו. איך לכל הרוחות תופרים את הכיסוי? האם נתקלתם בדבר כזה? חוץ מזה יש בצד האחורי והקדמי גומי נמתח והגומי מאחור הפסיק להימתח - זה עיניין של גומיה? עוד משהו מעניין הוא שקיבלתי עם הרכישה בזמנו נרתיק לכיסוי בצבע הכיסוי (כסף). חשבתי לגזור ממנו חתיכה ולארגן טלאי קטן, יש סיכוי שזה יעזור? אם שום דבר לא יעזור, איפה אני יכול לקנות כיסוי נורמלי באזור חיפה או עפולה? פשוט סניף אייס פה נסגר לפני כמה חודשים. תודה לעונים. * צירפתי תמונה של הכיסוי על הרכב בתחילת הקיץ אחרי שיצא מהמכונת כביסה, אז המצב שלו היה יותר טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אני משתמש בכיסוי בד של סבי עוד משנת 1998 (כיסוי של Rapid)
לא כובס אף פעם, הדבר הכי עמיד שהיה לי. עכשיו הוא רק מתחיל להראות טיפה קרעים אני מכסה אותו כל יום כמעט, אמנם כל השמש עליו אבל לא סאונה בתוך הרכב כמו שאמרת ולא "כזה חם". בחורף לא שמתי אותו, אין בשביל מה וגם קראתי שאף כיסוי כזה לא באמת מגן מפני רטיבות אלא אם זה בד כמו של אוהל. לי כבר נקרעו הרצועות, מה שעשיתי זה לקחתי 3 עיגולים של מתכת של מחזיק מפתחות. אחד ננעל איפה שהידית של המכסה מנוע, ושני האחרים ננעלים בבגאז'. קדימה: ![]() אחורה: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
|
הכיסויים של HR (הדר רוזן) לא מומלצים בלשון המעטה.. הפתרון זה רק כיסוי איכותי מחו"ל שמוכרים באי ביי.
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
הכיסויים של HR דווקא מאוד מומלצים.
אבל מה לעשות, השמש בארץ חזקה, ואחרי שימוש יומי של 3.5 שנים, צריך לקנות אחד חדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אכן הכיסווים גם של 4 עונות לא דוחים לגמרי מים,אצלי כיסוי של דוד פוגל,וגם לא מונע מים.
לגבי החום קשה לי להגיד שאכן יש הבדלים גדולים,כמובן שזה לא נותן את אותה תוצאה של צל,אבל זה מגן מקקי של יונים,והפלסטיק לא חוטף את השמש ישירות. אצלי לאחר שנה אין קרעים,עבר 2 כביסות,מה שכן מאחור הגומי נחלש לכן תפרתי לו מ2 קצוות חבל של תריס וקושר.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
פיאט אונו-הגה מתחיל לרעוד מעל 120קמ"ש | glansfor | אונו - טכני | 23 | 22-08-11 18:10 |
"גרמושקה" כיסוי גומי בהילוכים | lrl23 | פונטו - טכני | 9 | 24-02-10 00:15 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
לוח שעונים משופר (עם כיסוי לבן) עם מד סל"ד לפונטו | מכירה | 0 | 14-05-06 14:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד