![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
השיניים של משאבת המים שלי הפוכות לכיוון הסיבוב
שלום לכולם ! (אונו 1300 בשיפוץ )
אז ככה לאחר הרכבת כל המכלולים וכמה נסיעות מבחן שמתי לב שהטמפרטורה לא יורדת מ105 בממוצע ואיך לי חום בראדיאטור חימום ברכב (הוא לא סתום ) . לאחר התלבטות החלטתי שוב לפרק את המשאבה מים . ושמתי לב למשהו מטריד . לפי מה שאני יודע השיניים אמורות להיות פונות לכיוון הסיבוב של המנוע כלומר עם כיוון השעון ואצלי במשאבה הם הפוכות . ולכן אין תנועה של מים טובה בתוך המנוע כי המשאבה לא דוחפת מים לראש. האם יתכן כזה דבר ? האם יש סוגים שונים של כיוון שיניים במשאבות . אני מופתע מהדבר פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר . היתכן שזו משאבה של רכב אחר ?? במידה ואני לא ברור אני אצרף תמונה של המשאבה . |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
האם המשאבה הוחלפה מתישהו?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
לא יודע אני קניתי את הרכב לא מזמן ..
האם יתכן..?? |
![]() |
#4 |
Guest
|
והתופע עם החום היתה מאז שקניתה את הרכב?
איך נראית המשאבת מים? (חדשה, ישנה, נקיה) |
![]() |
#5 |
Guest
|
הרכב היה הרוס לחלוטין כשקניתי אותו כלום אבל כלום לא עבד. אין לי מושג מי החליף ומתי אני מניח שלא מזמן כי היא נראה דיי טוב . אני מניח שמי שהרכיב אותה היה טמבל ושם משאבה שלא מתאימה למנוע הזה או משהוא שישב לו במחסן ולא הסתכל על כיוון השיניים .
רק לציין כי הראש הישן סדוק . והוא בטח נסדק מהטמ"פ ,בעלת הרכב לשעבר לא ידעה מה זה חום מנוע לא ידעה כלום פשוט נסעה.. |
![]() |
#6 |
Guest
|
אתה יכול לעלות תמונה של המשאבה.
כי יש משהו הזוי, במקרה שלך. בד"כ כל המנועים מסתובבים לאותו כיוון, אם המשאבה התאימה לבלוק, אז קשה לי להאמין שהיא הסתובבה בכיוון הפוך. ![]() אולי, הציר שלה לא תקין, או הפרופלר סדוק או שבור,או שהיא תפוסה... בדקתה את כל זה? |
![]() |
#7 |
Guest
|
אדי אני חוקר כבר כמה ימים את המקרה ואני לאט לאט מגלה שאולי ההבנה שלי במשאבות (10 שנים ) לא באה לידי מימוש ברכב הזה . דיברתי עם סוחר החלפים שלי והוא מחזיר משאבה דומה והיא נראת אותו דבר אך למיטב ידיעתי כיוון הסיבוב של המדחפים אמור להיות עם כיוון התנועה . ומסתבר שאני טועה.
אני אנסה לראות בעצמי את המשאבות בשאר הרכבים . ואנסה למצוא היגיון לדבר. תודה |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד