![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
ריח דלק מוזר אחרי תדלוק, צינור אוויר גמור
שבת שלום חברים קניתי פונטו 2001 ELX רציף לפני כמה ימים..
לקחתי אותה במחיר זול ככה שתיארתי שאני ישים עליה קצת כסף (מקווה מאוד שלא ![]() אתמול התחיל ריח חזק של דלק ברכב שהגיע בדיוק אחרי תדלוק FULL.. מחיפוש בפורום מצאתי או שזה המשאבת דלק או שזה גז שנכנס לרכב אחרי בדיקה מצאתי שהמשאבת דלק נקייה וגם המיכל ראיתי איפשהו שמדובר בחלק הזה אם אני לא טועה.. וכן החלק הזה אצלי פגוע (עשו קומבינה וחתכו את שני החלקים והדביקו להם צינור ביניהם) נאמר לי במוסך הכוכב שזה פיאט צפון שהחלק הזה הוא צינור אוויר וזה לא בהכרח הגורם, ואמור להיות בגללו ריח של שמן.. החלק הגדול עולה 470 והקטן עולה 110.. מידע עליו בבקשה ? מחיר ? האם זה קשור בכלל ? זה הוצאה שאני מעדיף לדעת לפני.. תודה ! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין קשר בין תדלוק FULL לחלק שבתמונה.
תן יותרפרטים. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
הריח לא הופיע עד שלא תדלקתי את הרכב FULL...
ממש באותו הרגע שסיימתי לתדלק התחיל הריח.. חשבתי שהוא פשוט שפך כמות רצינית על האוטו כשהוא הוציא את האקדח, אבל זה כבר יומיים ככה.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
תבדוק את הצינור נשם מהמיכל דלק לפתח מילוי. ייתכן ויש בו חור או שהתופסן השתחרר.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
הפקק של המיכל סגור היטב הרמטית? אצלי אם אני סוגר את הפקק של המיכל עם המפתח הוא מאבד מהאטימות שלו ואז תמיד יש לי ריח של דלק באוטו (תופעה מוזרה) לכן אני לא נועל אותו עם המפתח.
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
צטט:
לגבי הפקק של המיכל הוא סגור היטב...גם אם הוא לא איך תוך כדי נסיעה הריח יחזור לתוך האוטו ? מה לגבי החלק שפרסמתי בתמונה ? אם הוא לא קשור לבעיה שלי אז למה כן ? נחוץ להחליף אותו לאחד חדש ? יש חלקים כאלה חליפיים ולא מקורי של 600 שקל ?? תודה! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
הוא יוצא מהפתח מילוי דלק לכיוון המיכל דלק (בתחתית הרכב)
תוכל לראות אותו בין הגלגל האחורי ימני לחלק התחתון של סף הדלת האחורית ימנית (צמוד למרכב) לאחר מילוי טנק מלא, תבדוק שהצינור הנ"ל לא רטוב מדלק או שנודף ממנו ריח חזק של דלק. נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 12-05-12 ב 13:20. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אקדח תדלוק קופץ אחרי 2 שניות בזמן תדלוק | Ilia12345 | פונטו - טכני | 8 | 01-11-11 12:15 |
| חיבור צינור אוויר למנוע | mokidog | אונו - טכני | 1 | 27-11-10 19:58 |
| התחממות אחרי ניקוז אוויר.. פונטו 2002 | itai182 | פונטו - טכני | 4 | 09-05-10 11:26 |
| צינור פילטר אוויר(פתוח)עם חור-נכנס אוויר חם מהמנוע | anakonda | פונטו - טכני | 0 | 09-03-09 02:25 |
| כמה אמור להיות הלחץ אוויר ב Sdrive - 95\45 ל HGT ? | psychotrip | פונטו - טכני | 18 | 17-10-08 20:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד