![]() |
|
![]() |
פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון קשר ישיר עם יבואן פיאט, לשאלות ותשובות בנושאי חלפים ושרות טכני |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
טיפול 120K לפונטו ELX 2005
שלום רב,
אני מתכנן להיכנס לטיפול 120K השבוע באחד ממרכזי השירות מורשי היבואן באיזור חיוג 03. את הטיפולים השנתיים עד כה עשיתי באזור חיוג 04 ותמיד באותו מרכז שירות. את מרכזי השירות במרכז הארץ איני מכיר ויש לי כמה שאלות : 1. האם מחירון העבודה והחלפים שונה בין מרכז שירות למרכז אחר ? אם אכנס למוסך שמשון המומלץ בחום אשלם יותר על אותו טיפול בהשוואה למרכזי ברמת החייל ? (לקחתי סתם דוגמה של שני מוסכים ששמעתי את שמם) 2. האם צריך להזמין מקום טרם הגעתי למרכז השירות ? נתחיל משתי שאלות אלו ![]() תודה מראש לעונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
לדעתי אם תלך למוסך המרכזי ברמת החייל אתה תשלם יותר מאשר אם תלך למוסך שמשון.
אבל זאת רק דעתי, לא השוותי מחירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
עוד דעות/תשובות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחירים במוסכי פיאט
מחירי החלפים הנם זהים כי הם מגיעים מאותו המקור, מחסן החלפים המרכזי של יבואן פיאט וגם הוא, במידת האפשר, מספק חלפים תחליפיים להוזלת המחיר.
לכל עבודה או פעולה יש שעתון של היצרן הקובע (לכל המוסכים בעולם) את הזמן המוקצב עבורה והמוסך מכפיל זמן זה במחיר שעת העבודה שלו (שיכול להיות קצת שונה בין מוסכים שונים). למרות זאת יש מוסכים שיתנו הנחה מסוימת על מחיר חלפים ו/או עבודה ואחרים לא יתנו, כך שבהחלט יכול להיות פער בין מוסכים שונים גם ברשת מוסכי יבואן רכב. חוק ההגבלים העסקיים אוסר על קביעת מחיר אחיד ובצדק, כי כך יש תחרות מחירים שהיא בסופו של דבר לטובת הצרכן (במקרה זה, בעל הרכב). מאוד רצוי לתאם את הכנסת הרכב למוסך מראש וכך לקבל עבורו טיפול מהיר יותר (ולפעמים גם טוב יותר). בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Senior Member
|
תודה רפי ,
האם אתה יודע ותוכל לשתף אם שעת עבודה של שמשון זולה או יקרה מהמרכזי ? המרכזי נמצא מרחק של בניין אחד מהעבודה שלי ולשמשון אני צריך לנסוע במיוחד אני רוצה להכניס את השיקול של עלות שעת עבודה המוסך כדי להחליט מה משתלם לי. תודה שחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחיר שעת עבודה
אין לי מושג מה שעתה עבודה במוסכים אלו, אבל טלפן וברר איתם ישירות ואם המחיר כולל מע"מ או שיש עוד להוסיפו.
בברכהה - רפי לין
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הצעת מחיר טיפול 120K | v_sharon2 | פונטו - טכני | 0 | 02-02-12 19:01 |
טיפול 120K חלקים? | v_sharon2 | פונטו - טכני | 0 | 30-01-12 19:24 |
לקראת טיפול 120K [פונטו דינאמיק 2005 אוטומטית] | shachar | פונטו - טכני | 8 | 17-07-11 19:17 |
פיאט פונטו 2005 - טיפול אחרי קניה | eranbirger | פונטו - טכני | 4 | 12-11-10 15:03 |
יום טיפול לפונטו (2005) החדשה שלי | avhyh | פונטו - טכני | 7 | 04-11-10 20:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד