![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: סובארו אימפרזה ג.לאונה
|
מחפש| פונטו GT.
שמורה לכל היותר מתכונן להשקיע בה את כל מה שאוכל בתור נהג חדש בלי כלכך הרבה מימון
![]() העיקר שתניע והמנוע והגיר יתפקדו כראוי. 0509474906 אפשר בשבת. אפשר SMS כל שעה. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
צטט:
ובמקומך הייתי מחפש פונטו HGT.. שלא פראיירית בכלל בהשוואה ל PUNTO GT.. אגב ה HGT גם עם שנתון יותר חדש.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
אני יודע שהסיכויים למצוא ממש נמוכים.. אני משהו כמו שלושה שבועות מחפש רכב ספורטיבי שאוכל להשקיע עליו כמו שאני באמת יכול ורוצה אבל אני פשוט לא מוצא את הרכב המתאים.. אינלי מספיק תקציב לHGT אולי בהמשך..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
אמממ..
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
מה שמדכא אותי שעוד ארבעה חודשים אני מתגייס אני לא אספיק להגיע ל23 + כסף לביטוח..
וקוויתי להעביר את הרכב לאבא שלי בזמן שאהיה בצבא שיתניע אותו מדי פעם ולא יתייבש אבל אני סתם תקוע אני באמת מוכן לתפוס רכב ספורט ולעשות ממנו משהו מטורף רק אין לי הזדמנות ***ח.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
אממ..
צטט:
אני יכול להגיד לך.. מנסיון שלי.. החזקתי ב- פיג'ו 106 ראלי.. לפניי הגיוס שלי ב- 2008. קניתי אותה 5 חודשים לפני השירות.. קניתי אותה ב- 15 אלף.. הצלחתי להחזיק אותה 7 חודשים.. 5 לפני השירות.. וחודשיים ממש אומללים בשירות.. לצערי הרכב נמכר.. בגלל היות ונשארתי בלי כסף.. הרכב נמכר במצב מאוד מוזנח.. תמורת 8 אלף בודדים.. כתוצאה מכך הפסדתי 7 אלף.. בעיית צירייה.. שלא טופלה מחוסר כסף.. רק החמירה.. עם נזילה.. שרק החמירה.. עם 2 פנסים שרופים.. מזגן שלא עבד.. בכלל.. אם אני לא טועה הרכב גם התחמם.. אחריי נסיעה ממושכת.. בקיצור משאני מנסה להסביר.. לדעתי אתה יכול לחסוך כסף גם בשירות שלך.. ולעבוד בסופשים.. ואחריי שתשתחרר.. יהיה לך תקציב גם ל HGT..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
דניס אתה נראה לי מבין אותי..
אני רק הוצאתי רישיון לפני חצי שנה וקשה לי המחשבה שאין לי רכב ספורט.. באמת שכואב לי לחשוב על זה שגם ב-3 שנים הקרובות לא יהיה לי.. ***חח מדכא.............. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
רכב של ההורים , רכב של אחד החברים.. גם יהיה לך ניסיון לרכב עתידי שלך.. וניסיון לרכב ספורט.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
אני נוהג כבר כמה זמן על רכב צמוד שהיה של דודה שלי סובארו אימפרזה ג.לאונה 94' מנוע 1.6ליטר
עם 90כ"ס.. אני באמת מתחרט שלא הספקתי לטחון עבודה קודם.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
תשמע *** אם אתה חושב שפונטו GT יותר זולה מהHGT אתה עושה טעות
ובאמת כמו שדניס אומר כדי לקנות אוטו כמו GT צריך זמן וכסף (תאמין לי מניסיון) סבלנות וכשיהיה לך כסף אתה תמצא את הGT שלך, אני גם חיפשתי הרבה זמן, ועכשיו אני עובד עליה כל הזמן שיהיה בהצלחה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פונטו HGT לקניה! | idango | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 11-10-11 20:59 |
| מחפש פונטו ספייס או פונטו XTZ 98-99 בלי מנוע 0526758202 | dor5623 | קניה | 2 | 23-09-11 04:57 |
| מחפש לקנות פונטו hgt | emilyo28 | קניה | 0 | 02-03-10 12:11 |
| מחפש פונטו GT.. | tzur20 | קניה | 0 | 06-11-08 20:07 |
| מחפש בנרות לקנות פונטו ELX או פנדה בעדיפות שניה פונטו FUN/EX | אורפז | קניה | 0 | 24-10-08 12:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד