![]() |
|
![]() |
בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבה
|
ביטול הצפצוף בעת לחיצה על שלט הרכב
שלום,
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או אם צריך את הפרטים המלאים של מערכת האזעקה\נעילה מרכזית. בעבר היתה לי פיאט מריאה ואני זוכר שכשתיקנתי את הנעילה המרכזית, קיבלתי מהחשמלאי דף הוראות בו היה מפורט כיצד ניתן לבטל את הציפצוף הנלווה לנעילת ופתיחת הרכב באמצעות השלט. אבל הדף כבר אינו ברשותי. קניתי פיאט בראבה השבוע ואני רוצה לבטל את הצפצוף. אם יש הוראה אוניברסלית שלא ממש תלויה בסוג מערכת הנעילה המרכזית, אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר כיצד לבטל את הצפצוף הזה. ואם כבר בצפצופים עסקינן, האם ניתן לבטל את הצפצוף של הרוורס, בפיאט בראבה? תודה, מאיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט בראבה
מע' האזעקה אינה מקורית של פיאט, אלא הותקנה בישראל ועליך לבדוק מאיזה יצרן ואז אולי אפשר לפנות אל מישהוא שעוסק באזעקות אלו לקבלת הנחיות.
מתחת לכשא הנוסע הימני קדני, מותקנת יחידת בקרה אלקטרונית של תיבת ההילוכים הנקראת "יחידת בקרת בטיחות" והיא בנוסף למחשב ההילוכים האוטומטיים. "ביחידת בקרת הבטיחות" הזאת מותקן הזמזם שמזמזם באחד מהמצבים האלו: 1. ידית ההילוכים במצב R 2. דלת קדמית פתוחה וידית ההילוכים אינה במצב P (בגלל סכנת נסיעה עם דלת פתוחה). 3. מדוממים מנוע כשידית הילוכים אינה במצב P (בגלל סכנת הדרדרות הרכב). הזמזם מובנה בתוך "יחידת בקרת הבטיחות" ולכן לא ניתן לבטלו חיצונית. אתה יכול לאתר את היחידה ואולי להדביק על פתחי הזמזם נייר דבק שיחליש מאוד את הזמזום. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
הבנתי. תודה רבה רפי.
שאלה נוספת. האיש היקר ממנו קניתי את האוטו המליץ לי, שלא ללכת למוסך מורשה של פיאט, אלא לבקש כאן המלצה על מוסך שמבין בפיאט וקרוב אלי (נתניה). אשמח לקבל המלצות למוסך טוב ואמין לטיפולים שוטפים עבור הפיאט בראבה באזור נתניה והסביבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך לפיאט
אין מוסך שאינו מורשה היבואן ומתמצא בפיאט באזורך.
כן מומלץ לך מוסך מורשה היבואן "מוסך שחר" שהרבה מחברי המועדון מטפלים ומתקנים שם: www.musach.co.il/details.asp?id=222 בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
אוקיי. שוב תודה רפי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תמונות איטום הרכב שלי...!!! | אודיו | 28 | 25-12-11 16:51 | |
הצפצוף של הרוורס | Niro | פונטו - טכני | 6 | 06-05-11 01:38 |
תופעה בעת לחיצה על הבלמים | Sharon | פונטו - טכני | 14 | 10-02-11 16:58 |
ביטול הצפצוף בעת רוורס | keti120 | פונטו - טכני | 3 | 28-01-11 15:53 |
רעש מתחתית הרכב בעת לחיצה פתאומית על הגז - פונטו HGT | גיא .ב | פונטו - טכני | 9 | 24-12-09 12:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד