![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אורות קידמיים חלשים
שלום,
קראתי פה רבות בפורם על הבעיה. עכשיו כשאני לפני הטסט השנתי הלכתי לבדיקה אצל שמשון, ואכן נאמר לי שהאורות שלי חלשים והפתרון הוא להחליף את הפנסים. בשמשון נתנו לי אופצית תיקון אחת והיא החלפה לחדש.(חיים אמר לי שכל המנורות היקרות מנסיון שלו לא ממש יעזרו). מה המלצתכם לתיקון הבעיה: א. החלפה לחדש כמו שחיים המליץ. ב. חיפוש פנס מפורוקיה/ ראיתי פה בפורם מודעה וללכת למוסך רגיל שירכיב לי את הפנס. ג. קניית פנס תחליפי סיני. הרכב ברשותי הוא פונטו ספייס SX 2001. תודה רבה ושבת שלום. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שאל את חיים אם פנסים של פונטו מודל 2000 יתאימו.
יש ברשותי זוג כחדשים. יש גם אפשרות לקבל זוג חדשים. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פנסים ראשיים
פנסים ראשיים של פיאט פונטו דור 1, עם עדשות זכוכית אינם מתאימים בכלל לפנסי פונטו "ספייס"
שעם עדשות פלסטיק. גם המבנה של הפנסים שונה לחלוטין. פנסי הפונטו "ספייס" משנת 2000 וחצי כן יתאימו לדגמי 2001-2002. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
פנס של דור ראשון לא יתאים לדור שני.
בכל מקרה, מה הבעיה? עכירות? כי אם כן, הם יודעים לסדר את זה בצורה טובה שם במוסך. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
הבעיה אינה עכירות אלא פשוט אור חלש, כנראה מתגובות אחרות שקראתי שהבעיה היא ברפלקטורים.
היום ביררתי מחירים: זוג פנסים חדש תחליפי יעלה 750 כולל מע"מ. הרכבה עוד כ300 ש"ח. במורשה המחיר לא משמעותי יותר יקר 1350 ש"ח כולל מע"מ והרכבה. לא היה לי זמן היום לברר בפירוקיות. מעניין בכלל מה מצבן של הפנסים כי הדגם שלי כבר לא יום או יומים על הכביש. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
שבוע טוב,
להערכתכם מה יחזיק לי יותר זמן תחליפי או משומש? כאן נכנסת השאלה האם למשומש גם נפגעה עוצמת התאורה. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני גם נמצא בבעיה כמו שלך
למיטב ידיעתי תחליפי לא יחזיק הרבה אלא תוך כמה חודשים יתחיל להצהיב ולהיות עכור. משומש גם אם הוא נראה טוב יכול להיות שהוא עבר חידוש ואתה לא יודע מה מצב הרפלקטורים שלו.
אני גם צריך להחליף את הפנסים אבל בגלל בעיית תקציב אני מחכה . בכל אופן אני ממליץ לך לחפש פנסים חדשים מקוריים( אני לא יודע אם תמצא) אבל אם אתה רוצה להשאר עם האוטו שלך יותר משנה אז עדיף. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
נסעתי היום למכון הרישוי למטלה השנתית.
אז ככה כצפוי הפנסים לא עברו ובנוסף זיהום אוויר. ביררתי מחירים וכדאיות ובסוף החלטתי לקנות פנסים חדשים תחליפיים. המחיר 700 ש"ח הרכבתי לבד. לגבי הזיהום אוויר שמתי תוסף BG . מתי לגשת שוב לטסט אחרי כמה ק"מ? בסלד נמוך(850) רמת הCO הייתה אפס, בסלד גבוהה (3500) ה CO גם אפס והלמבדה יצא 1.183 לקוי. מה אתם ממליצים לעשות לגבי הזיהום אוויר? זה פעם ראשונה מזה שנתיים שאני לא עובר טסט. נערך לאחרונה על ידי eli_h1 : 12-03-12 ב 09:07. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
חשבת על כיוון של החלפת נורות לנורות המאירות בעוצמה גבוהה יותר?
כמו: OSRAM NIGHT BREAKER או Phillips Xtreme Power |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אורות דרך חלשים | idanohh | פונטו - טכני | 4 | 27-09-11 22:37 |
| אורות חלשים מידיי - ELX 2003 | arieltsror | פונטו - טכני | 2 | 21-02-11 11:12 |
| בלמים חלשים ספייס 2001 | ברא | פונטו - טכני | 2 | 16-06-10 14:50 |
| בעית חשמל - אורות ברקס וינקרים אורות דרך | dadaSH | אונו - טכני | 6 | 23-11-09 19:31 |
| פיאט פיורינו 92 קפיצים חלשים | DUDUSL2 | שאר הדגמים - טכני | 1 | 16-08-08 23:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד