![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
בעיית הצתה אונו טורבו
שלום לכולם
יש ברשותי פיאט אונו טורבו 92 סטנדרתית לחלוטין . למי שמכיר את הרכב יודע שעל ההצתה שולט מחשב שניקרא MICROFLAX . לפני כמה ימים נסעתי עם הרכב {הרכב נוסע כול יום הוא לא עומד } לפתע בלי שום אזהרה באמצע נסיעה כבה הרכב . עצרתי בשלויים על מנת לאבחן את הבעיה עם הידע הבסיסי שיש לי שאת רובו למדתי כאן .לאחר כמה ניסיונות התנעה כושלים פתחתי מכסה מנוע בשיביל אולי להבחין בבעיה אולי איזה נתק של משהו . לאחר מספר דקות ההבחנה שלי הייתה כאזת . 1 משאבת דלק עובדת 2 שום דבר במנוע לא נותק 3 גיליתי שאין ניצוץ ברכב בגלל זה הוא לא מניע . אוקיי הלכתי לפי הסדר ובדקתי למה אין ניצוץ בדקתי כמה חיישנים . בסופו של דבר לאחר שהחלפתי מחשב הצתה הרכב הניע .גילינו את הבעיה בגלל שזה לא היה מחשב שלי החזרתי אותו לחבר שגם לו יש אונו טורבו והתחלתי לחפש מחשב . לאחר שבועיים קשים מצאתי מחשב . חיברתי כמו שצריך הכול הנעתי את הרכב הכול עבד כמו שצריך. כיביתי את הרכב ועלתי הביתה לישון . למחרת בבוקר {שזה היום } ירדתי לרכב על מנת לנסוע איתו לעבודה הרכב הניע מכה ראשונה חכיתי כמה 2 3 דקות והתחלתי בנסיעה . לאחר נסיעה של 10 קילומטר בלי שום התראה הרכב כבה שוב . ניסתי לתת כמה סטרטרים אבל לשב הוזמן גרר והרכב עומד בבית . זהוא זה הסיפור אני לא יודע מה הבעיה של הרכב לא יודע מאפה להתחיל ואני חושש שזה שוב פעם המחשב אוו משהוא שגורם למחשב להפסיק להגיב . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כנראה שיש לך קצר או שיש לך פיוז גדול שדופק לך את המחשב
החלף עוד פעם עם החבר ואם ידליק סימן שיש לך קצר שבמשך הזמן ידופק לך עוד מחשב האם הרכב לאחר ההחלפה נסע עגול תצטרך כנראה להתחבר לבודק תקלות ולראות מהיכן התקלה אני הייתי הולך לבדוק את הכוילים שבדרך כלל עושים את הבעיה בדוק גם בחושך אם יש בריחת ניצוץ או שתיגע ביד אם יש בריחה היום היתה לי תקלה דומה היה סטרטר אך לא הניע ראיתי שמנורת המזרק לא פועלת ואין רעש של המשאבה ישר הלכתי לפיוז מע' הצתה הוצאתי תקין הפעלתי את המנוע פעל כנראה לא בא לו להדלק ביום קר נערך לאחרונה על ידי yair068 : 18-01-12 ב 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
אצל מי אני יכול לבדוק עם סורק תקלות אפילו בחברה אין . תראה מישהו אמר לי תיזכר עם מישהוא נגע לך ברכב ואפה אולי זה יתן לנו כיוון . וניזכרתי שביום שזה קרה לי כיוונו לי את הקלצ' . עכשיו מחיפוש באינטרנט יש חיישן על הגיר שגם אחראי על ההצתה . אולי זה זה אני מחכה להגיע הביתה להתחיל לפרק לראות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אפשר אצל אלי ודושי ליד בלומפילד בת"א
ויש את אייל נוימן ליד חצי חינם רשל"צ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
עם אתה יכול אפשר בבקשה טלפון . ואינה משהו אולי זה יעזור .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלה באונו טורבו
במכוניתך יש מע' הצתה עם מחשב שאכן נקראת "מיקרופלקס" ומע' הזרקת דלק נפרדת שנקראת BOSCH JETRONIC LE2 כאשר יש גם קשר חשמלי בין 2 המערכות.
אכן פנה אל איל נוימן שנמצא כאן וכבר דיברתי איתו לגביך: http://www.musach.co.il/details.asp?id=555 בהצלחה ובברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 18-01-12 ב 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
כפי שרואים המערכת מורכבת ומקבלת נתונים מהרבה חיישנים
כמו שהצעתי לך לשני המכונים האלה מתקנים גם מחשבים האם המנוע עובד עגול לאחר החלפת המחשב תן תשובה האם הוחלפו חוטי הצתה לא אורגינליים גם הם יכולים לעשות בעיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
הרכב עובד עגול . ללא קירטועים וללא באק פייר .. גם בלחיצה בגדישה גבוהה הרכב נוסע מצויין
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיית הצתה באונו 70 מודל 95 | אלי_100 | אונו - טכני | 5 | 31-07-11 14:48 |
מחפש אונו טורבו או פונטו טורבו מושבתות לחלקים | Amit | קניה | 0 | 13-09-10 22:14 |
למכירה חלקים נדירים מאוד לפיאט אונו\אונו טורבו | TOMY_GT | מכירה | 1 | 18-10-09 09:39 |
בעיית הצתה רצינית אני כבר מיואש! | saar | אונו - טכני | 28 | 07-12-08 14:01 |
למכירה גיר וצריות של אונו טורבו , וו גרירה של אונו בזול | מכירה | 0 | 08-12-06 15:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד