![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
מוזר נתקעתי אתמול עם האונו ולא יודע למה
אתמול נסעתי עם האונו
עמדתי ברמזור והאוטו נכבה וסירב להתניע ניסיתי בדחיפה גם לא עזר לא מתניע פשוט בשלב מסוים היה נראה כאילו אין מצבר האורות של השמן והאלה בשעון מתי שהייתי מתניע היו נחלשים מאוד והיה לי מעין צליל חלש של אזעקה אחרי כמה שעות של ניסיונות אבא שלי בא וחילץ אותי שהתניע לי עם המצבר שלו דרך כבלים ומה שמוזר שמתי תאוטו במוסך ישר ובבוקר דוד שלי אמר שלא הייתה לו שום בעיה להניע גם בדקו את מצב המצבר ואת ההטענה שלו והכל בסדר מה נראה לכם הבעיה ??? לדעתי היא נכבתה בגלל הגשם אולי נרטבה בלמטה וחנקתי אותה יותר מידי בזמן שניסיתי להתניע? וזהו היום ביטלתי את האזעקה והאמובולייזר אפילו שלא נראה לי שזה קשור בכלל. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
יכול להיות שיש בעיה איפה שהוא במגעים של ההטענה, נתקלתי בזה בעבר, יכול להיות שהחיבור למטען היה רעוע.....
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
צטט:
אבל הכי העצבים בגשם האוטו נכבה מכל שלולית קטנה אני חושב שחסר לי איזה פלסטיק הגנה שיש מתחת לאוטו כי אצלי אין נגיד פלסטיק שמגן בחלק איפה החגורה של המזגן |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
זה לא צריך להיות ככה. אני נסעתי במהירות של 40 קמש בתוך שלולית ענק, חצי גלגל היה במים ולא היו שום בעיות. (לא היתה לי ברירה).
|
![]() |
#5 |
Guest
|
שלום רב!
בעייתך קשורה לסיסטם: הצתה וקרבוררטור גם יחד! על הכן את המנוע לחורף כבר שמעת?! ברכב עם מערכת הצתה תקינה, ועם קרבורטור תקין, זה סביר להניח לא היה קורה, תשאל את גיא( סטיו) עם רכב זהה לשלך, המתגורר צפונית ממך. בברכה צביקה |
![]() |
#6 | |
Guest
|
צטט:
![]() אולי תכינו מדריך "הכן את הרכבך לחורף" לכל דגמי פיאט שיהיה גם להכין מנוע חשמלאות ועוד כל מה שדרוש לקראת החורף (גם תמונות מאוד יתרמו) ותעלו דביק וזה י-ע-ז-ו-ר המוןןןןןןןן לכולם!!!!!! עצה שלי: מאוד חשוב,חיוני ומומלץ! ![]() |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד