![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה
|
איך בודקים שמן גיר בפונטו גרנדה רובוטית 2008
שלום חברים !
רכשתי לפני חודש פונטו גרנדה רובוטית 2008 מאוד מרוצה מהאוטו ( נקווה שכך ימשך) ברצוני לדעת היכן בדיוק ממוקם מדיד שמן הגיר.. בספר רכב אין שום הסבר לכך כמובן שביצעתי חיפוש מקיף באינטרנט ולא מצאתי תשובה בתקווה שכאן תוכלו לענות לי... תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: Punto Grande Active-Plus 8v
|
אין מדיד לשמן הגיר. אם אתה מעוניין לבדוק את מפלס השמן של המנגנון הרובוטי (אותו מנגנון שמתפעל את הקלאץ' ומזלג ברירת ההילוכים), עליך להסיר את כיסוי האלומיניום שמכסה את המכלול. הסרת אותו כיסוי אלומיניום תחשוף את מיכל השמן שרלוונטי למנגנון ההידראולי עצמו.
הסיבה שאין לכך התייחסות בספר הרכב היא ככל הנראה בגלל שכל עוד ולא התרחשה תקלה, אין מה להתעסק עם המכלולים הנ"ל ברמה התחזוקתית. נערך לאחרונה על ידי ALÞћÃ : 18-11-11 ב 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איך לפרק אנטנה בפונטו גרנדה 2008 | maor77 | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 25-07-11 23:31 |
גרנדה פונטו 2008 רובוטית | e_sorani | מכירה | 0 | 06-02-11 14:16 |
גרנדה פונטו 1.4 רובוטית וכושר סחיבה | FreeLancer | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 10-10-10 03:29 |
ייעוץ ברכישת פיאט פונטו גרנדה רובוטית 2007 | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 05-01-10 20:51 |
כתבה: מבחן דרכים: פיאט גרנדה פונטו 1.4 רובוטית | פיאט כללי | 0 | 17-11-06 22:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד