![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
החלטתי על פרויקט
שמתי לב שלרובכם הוא לא נוגע כי כבר יש.
החלטתי שאני עושה נעילה מרכזית וחלונות חשמל בפונטו דור I . אז אשמח לשמוע הצעות, תגובות, רעיונות, ותמיכה. אז נתחיל קודם ב- איזה חלקים אני צריך ? חשבתי על לקנות מנגנונים מפירוק. השאלה היא מה לקנות? |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
התקנת חלונות חשמל
אתה זקוק ל 2 מנגנוני החלונות החשמליים, מתגי הפעלה, צמות חוטים , ממסר ונתיך הזנה .
בנעילת הדלתות החשמלית המקורית בפונטו בכל נועלמכני של הדלת יש את המנוע החשמלי הנועל חשמלית. החלקים הנדרשים הם 4 נועלי דלתות חשמליים, יחידת בקרה מרכזית, נתיך הזנה, צמות חוטים מיחידת הבקרה המרכזית אל 4 הדלתות. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
תודה רפי.
מישהו יכול להפנות אותי לפירוקית בצפון? סביבת טבריה. ולא לרמטל - שם חוץ ממשחטת רכב, הם גם משחטת כיס :S. תודה. |
![]() |
#4 |
Guest
|
נ"מ לא מפירוקית עולה סביביות 600-700 ש"ח כולל התקנה
ח"ח לא מכיר אבל אני יודע שלא ממומלץ אם במקור זה לא בא עם הרכב. אבל אם אתה נרכיב אז תתקין גם שהחלונות יעלו בעצמם בזמן נעילה. L.A |
![]() |
#5 |
Guest
|
לא יודע איפה הסתכלת אבל פעם אחרונה שבדקתי זה היה 200 ש"ח בלי שלט ו-300 ש"ח עם...
עבודה לא תעלה כל כך הרבה וגם זה חלק שניתן להרכיב לבד. ניתן גם לחבר לאזעקה אם קיימת ואז לחסוך בשלט... |
![]() |
#6 |
Guest
|
הפרוייקט צלח
אמנם עבר זמן כל כך רב, אבל לבסוף זה התבצע - התקנתי בעצמי 2 חלונות חשמל ונעילה מרכזית לכל ארבעת הדלתות בפיאט פונטו mark I
השלב הבא - הגה כח. מי מציע רעיונות? עצות? עזרה? (תודה לרפי לין.) |
![]() |
#7 |
Guest
|
כל הכבוד
![]() בשביל הגה כוח אתה צריך משאבת הגה כוח, מסרק הגה, מיכל בשביל הנוזל הגה כוח, צנרת, וכמובן רצועת אביזרים באורך המתאים. אני הייתי הולך לפירוקיה ומחפש מערכת הגה כוח של פונטו דור ראשון שלמה ופשוט מפרק אותה מהרכב. שים לב שבשביל לעשות את העבודה בצורה נוחה, תזדקק לליפט. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד