![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
התרשמות מסוכנות סמל"ת בחיפה + שאלה על פיאט פנדה 2011
היום הייתי עם הפאביה בטיפול במוסך הקבוע בחיפה, ובסיום הטיפול קפצתי לסוכנות סמל"ת ע"מ לברר מה הם יכולים להציע. להזכירכם, לפני 3 שנים נציג מכירות של סמל"ת בסוכנות אחרת שנסגרה מאז, שלח אותי לקנות פאביה לאחר יחס לא משהו (ננסח זאת כך) אליי ולאמי.
מסתבר שזרמו מאז הרבה מים בנהר. סוכנות סמל"ת ממוקמת בשדרות ההסתדרות 104 בחיפה - אני לא מהאזור הזה ולכן אני לא מכיר שם את הרחובות, בשביל זה יש GPS והופ אנחנו בסוכנות. תחילה אדגיש כי אני בא מעולם השירות, אני עובד כבר שנה ו- 7 חודשים בחברת תקשורת גדולה ונותן שירות לעשרות לקוחות ביום - לכן אני יודע להבחין בין שירות מצויין לשירות גרוע. מדובר במתחם בגדול המעוצב בטוב טעם ומאחד את פיאט, אלפא רומיאו, לנצ'יה ובקרוב גם את האבארת'. עם כניסתי לסוכנות נציג המכירות ניגש לדלת, לחץ יד והציג את עצמו ואפילו הציע לי משהו לשתות (שרק הדבר הזה נותן הרגשה טובה עוד לפני שהתחלנו לדבר על הרכב). הנציג מכיר היטב את נתוני הרכב למרות שאני לא התעניינתי יותר מידי (אני פשוט מכיר את המכוניות). במשך כל השהות שלי שם היתה הרגשה מצוינת, הגשה של איכפתיות ורצון לעזור - השירות של סמל"ת היום עולה בכל פרמטר אפשרי על השירות של יבואנים מכובדים אחרים. אי אפשר להשוות את השירות/יחס שקיבלתי היום ליחס שקיבלתי לפני 3 שנים בסוכנות שהיתה דאז בחוצות המפרץ - מהפך של 180 מעלות לטובה. מסתבר שחברת סמל"ת הקימה סוכנות מכירות לתפארת עם נציגים מקצועיים, נחמדים ושבאמת רוצים למכור ולעזור - ועל כך כל הכבוד. לגופו של עיניין: לסוכנות סמל"ת לא נכנסתי כדי להעביר את הזמן או כדי לבדוק האם השירות השתפר מאז, אלא כדי להתעניין ברכישת רכב בנוסף לפאביה הנוכחית. בעיקרון הרכב החדש אמור לנסוע 50 ק"מ ביום (חמישה ימים בשבוע) ללא עליות משמעותיות ולהימכר אחרי 3/4 שנים, כאשר אני מחפש ברכב בעיקר נוחות ואמינות. התקציב לא משנה, אבל המטרה של כל לקוח היא לקנות בכמה שפחות ולקבל כמה שיותר. אני אסע ברכב לבדי, אלא אם יצטרפו טרמפיסטים. ניגשתי לסוכנות אחרי שראיתי את כל המבצעים בנוסח "פנדה ב- 59K ש"ח" ורציתי לבדור על מה מדובר - מסתבר שהמבצע נגמר. הרכב נמכר כיום עם מנוע בנפח 1.25 ל', גיר ידני 5 הילוכים, 2 כ"א, 2 ח"ח וללא ר"ד (יש לי ר"ד מהפיאט הקודמת) כולל ABS+ESP בקצת מעל 68K ש"ח - עלייה של 9K ש"ח לעומת מחיר המבצע (אגב ראיתי שם גם את הגרנדה פונטו, אבל היא עולה מעל 90K ש"ח, לא כדאי). אדגיש כי שלפני שניגשתי לסמל"ת ביקרתי בצ'מפיון מוטורס כדי להעניין על הפאביה שהיתה במבצע (מדובר על 1.4 ידני), אבל מסתבר שעם ישראל הסתער על הסוכנויות וחיסל את המלאי תוך 4 ימים, ועכשיו ואין להם מלאי עד ינואר 2012, וגם זה בתקווה! מדובר על אותה הסוכנות שקניתי משם את הפאביה לפני 3 שנים, הנציג ניסה לעזור והסתכל עליי כאילו הוא מת למכור אבל אין לו במלאי, ובנוסף המחיר עלה מ- 69K ש"ח ל- 75K ש"ח (תוסיפו אגרת רישוי וכל מיני שטויות ותגיעו לעוד כמה אלפים). פיאט מוכנה לספק את הרכב תוך 18 יום (זה מצוין מכיוון שהלימודים מתחילים בסוף החודש), בכל הקטנות האחרות יש בעיות מלאי חמורות. בקיצור מה דעתכם על הפנדה ב- 68K ש"ח? מדובר על עליית מחירים משמעותית מהמבצע - אם המבצע הזה עדיין היה בתוקף לא היתה לי יותר מידי התלבטות. לקנות או לא לקנות? אולי לחכות למבצע חדש? תודה לעונים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: punto young
|
תשמע מבחינה מכנית הפנדה בסדר אני לא רואה יותר מידי בעיות שהיא עושה, תקרא קצת על הצריכת דלק שלה ואז תוכל להחליט - היא קטנה נוחה קל להחנות וכו' , אם אתה שואל אותי, ועוד אומר לך את זה חובב פיאט מושבע - היא אחת המכוניות המכוערות שעלו על הכביש ,אבל יש כאלו שרק רואים אותה ומתעלפים על טעם וריח אין מה להתווכח , אם היא מוצאת חן בעיינך והמחיר טוב (והמחיר שנתנו לך בהחלט טוב ביחס לפנדה חדשה) , לך על זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לדעתי, או שתחכה לפנדה החדשה, או שתקנה את אחת מהמתחרות.
זה לא שהפנדה לא טובה, אבל היא פשוט מיושנת ביחס לאחרות. אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו. הפנדה החדשה זה סיפור אחר לגמרי, אבל היא עוד לא בארץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
spica איך אתה יודע את מחירה של הפנדה החדשה?
אכן ב 68 זה מחיר לא הגיוני,לדעתי עדיף כבר לשקול את הקליאו.
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: punto young
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
הפנדה אוטו מעולה ולפי דעתי עדיין הכי טוב מהקטנות עם כל זה שהוא מיושן. אבל לקנות ביותר מ62 ~ אלף זה לצאת פראייר קצת לפי דעתי.
גם הולך להתחלף הדגם גם הפיקנטו עולה ככה גם הרגע היה מבצע ..
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פנדה 2011 חדשה, 1250 סמ"ק, ידני. ב - 59,990 ₪ | mgoldst | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 26-07-11 01:44 |
מנוע השנה 2011 - מנוע "טווין אייר" של פיאט | רפי לין | פיאט כללי | 1 | 20-05-11 00:30 |
פיאט פנדה 2011 0 ק"מ ב 75,900ש"ח | mgoldst | מכירה | 2 | 12-02-11 13:01 |
פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה | פיאט כללי | 9 | 27-12-06 02:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד