![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Turbo Multiair
|
מתנה לחג מסמל"ת
עם כניסתה של השנה החדשה אני רוצה לתת מילה טובה לסמל"ת.
שבוע שעבר הייתי בחו"ל וקיבלתי שיחת טלפון- מהצד השני של הקו הייתה נציגה של סמל"ת שרצתה לתאם איתי מועד מסירה של מתנה לחג, מכיוון שלא רציתי לבזבז את החבילת דקות אמרתי לה שאני לא בארץ, ובזה הסתיימה השיחה. אתמול נחתתי, איך שנכנסתי הבייתה אני רואה שעל השולחן שלי מונחת המתנה. מסתבר שהם לא ויתרו ויצרו קשר עם אמא שלי (לא יודע איך השיגו את המספר). המתנה עצמה היא כף לפסטה שעושה רושם איכותי מאוד+ספרון מתכונים וברכה לחג, נחמד בהחלט. מאוד אהבתי את המחווה שהעלתה לי חיוך על הפנים. נותן הרגשה שרואים בי מעבר ללקוח לטווח הקצר. לדוגמא בצ'מפיון השכבנו 300K על רכב, וחוץ מלשלוח הזמנות בדואר ל"מבצעי 72 שעות שלא יחזרו" לא שומעים מהם. שתהיה שנה טובה לכולנו! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מתנת ראש השנה מפיאט
ראה כאן: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=1377
בברכה ושנה טובה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo
|
מאוד נחמד מצידם, אחרי שחתכו מחירים בצורה ברוטאלית והורידו את ערך הרכב שלי בכמה עשרות אלפי שקלים.
לקוחות נאמנים שקנו רכבים במחיר מלא נפגעו חזק מאוד מהורדות המחירים שלהם. הייתי רוצה לקבל התייחסות לעניין הזה מהחברה, ולא עוד מתנה חסרת תועלת שתשב בארון עם עוד מתנות מיותרות משלל חברות. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את המותג פיאט ורוצה מאוד בהצלחתו, אבל היחס ללקוחות נאמנים מצד סמל"ת במקרה זה לטעמי, הוא רע מאוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
מסכים עם כל מילה וגם כתבתי זאת בעבר:
בשנים האחרונותסמל"ת תימחרה את דגמי פיאט בצורה שערורייתית כאילו פיאט הוא מותג על וכאילו אין בעיית תדמית לפיאט בארץ. לאחר מכן הוסיפה חטא על פשע ויצאה במבצעי הוזלות ענקיים ל״חבר״ ול״אורנג׳״ (מעשית לכולם) ובכך גם דפקה את לקוחות פיאט הנאמנים והמעטים שרכשו את המכונית במחיר מלא, גם דפקה את מחירי המשומשות של פיאט וגם עירערה סופית את אמינותה בעיני הציבור. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
סיאט גם משחקים במשחק הורדת המחירונים האלה. אין ספק שזה מציק מאוד.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo
|
אין לי בעיה עם הורדת מחירים, סה"כ זה דבר מבורך בכל תחומי החיים, אבל חברה שמכבדת את עצמה צריכה לקחת אחריות על לקוחותיה.
נוצר מצב, שבו אני משלם על רכב במימון של פיאט כבר שנה, ובעצם ביתרה שנשארה לי לשלם, אפשר לקנות רכב חדש מהסוכנות :S הייתי מצפה לפחות להתייחסות סמלית כלשהי, ברמה של התקנת דיבורית כפיצוי או סט ג'נטים.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מתנה מפיאט לשנה החדשה | רפי לין | פיאט כללי | 3 | 20-09-11 21:49 |
| זקוק דחוף למקום אחסון לשנה ל 127 | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 15-12-07 20:21 |
| מכתב בנושא שביעות רצון מסמל"ת | פיאט כללי | 5 | 27-10-06 11:32 | |
| איך אני משנה את הכינוי בפורום ? | מועדון פיאט ישראל | 1 | 26-06-06 16:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד