![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Dynamic 16V
|
ליטוש פנסים
רכשתי פונטו אתמול ובבדיקה נאמר לי שרצוי ללטש את הפנסים כי הפלסטיק די משופשף (האבסורד שבעל הרכב העביר טסט 5 ימים לפני זה באותו מכון ואז לא אמרו לו שום דבר בעניין).
מכיוון שזה עניין של בטיחות, בעיקר לקראת החורף המתקרב ביררתי במוסך המרכזי כמה יעלה ליטוש ואמרו לי דסה עניין של 250 ש"ח לפנס, לפני מע"מ. בבירור באינטרנט קראתי (יש מצב בפורום הזה) על ערכה שניתן לרכוש מחו"ל : http://www.permatex.com/products/Aut...tion_Kit_1.htm וערכה שניתן לרכוש בארץ: www.cartaract.com השאלה שלי: ? היא האם כדאי לי להשקיע בפוליש במוסך או שהערכות האלו עושות את העבודה ? האם למישהו יש ניסיון עם הערכות האלו, מה יותר עדיף אלו מחו"ל או הייצור הישראלי (נראה לי חברת טיטופ, לפי מה שכתוב שם) תודה מראש, רועי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ליטוש עדשות פנסים ראשיים
עבודה טובה ובמחיר זול בהרבה תוכל לעשות בא.ת ישן בראשל"צ אצל אבנר בטל' 052-5030090.
בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
קודם כל תודה רפי (אני מנ"צ ותפור עליי המיקום שלו)
דיברתי איתו - 150 ש"ח לשני הפנסים אבל הוא אמר לי שהוא לא עושה ציפוי לפנסים כי זה סתם רמאות ותוך חודשיים הפנסים יהיו צהובים. במוסך הראשי הם אמרו שהם כן עושים ציפוי, יש לך מושג בעניין? לעשות\לא לעשות ציפוי? יש סוגים שונים של ציפויים? שוב, תודה על המענה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ציפוי עדשות פלסטיק לפנסים ראשיים
אין לי דעה נחרצת בנושא, כי שמעתי דעות בעד ונגד הציפוי שהוא בעצם סוג של לכה.
בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
בוא נגיד ככה, אם זה היה הרכב שלך, היית עושה ציפוי או לא (יש לי אפס הבנה באחזקת רכב)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אבנר ביצע אצלי חידוש פנסים לפני כשנתיים או אפילו יותר עם אחריות לשנה.
אחרי החידוש כל מה שצריך לעשות זה מידי שטיפה לווקסס את הפנסים (בדיוק 2 שניות) וככה הם ישמרו כמו חדשים. אני אישית התחלתי לווקסס רק אחרי שנה, וראיתי את ההבדל, וגם אחרי שנה הפנסים ממש לא היו צהובים אלה טיפה דהויים. ואגב אם לא הבנת, אני ממליץ בחום על אבנר, עושה עבודה מעולה! רפי, האם אבנר שהמלצת עליו זה אותו אבנר שמגיע עד הבית ללטש את הפנסים?
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אצלי הדובלו הבעלים הקודם עשה כניראה ציפוי,וזה באמת סתם,הציפוי התחיל להתקלף והיה קשה להוריד אותו,יש את הCARTARACT מנסיון על 2 רכבים אחלה תוצאות ומאוד קל לעשות.
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: punto young
|
250 ש"ח ?! מנסים "לעקוץ" אותך פה... אני הגעתי לטסט עם פנסים חומים , כבר לא ראו בכלל אור דרך הפנסים, כמובן אמרו לי לעשות את זה , עשיתי את זה על המקום בתוך המתחם של קומפיוטסט באור יהודה, 150 ש"ח לשני הפנסים ויצא מדהים נראה חדש... אם זה באיזור שלך פחות או יותר מומלץ בחום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
אחלה תודה על העזרה של כולכם, אני אלך על אבנר ו"אווקסס" אותה עם כל שטיפה
![]() SPICA לא יודע אם ניסו לעבוד עליי, אני מנחש שזה המחירים במוסך המרכזי של פיאט. קומפיוטסט יש בראשון אם אני לא טועה אבל נראה לי שאני אזרום על אבנר המומלץ פה ע"י שניים ( בהנחה שמדובר באותו אבנר ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
חבל שלא צילמתי צילום של לפני ואחרי, לפני כחודש העברתי את הספייס שלי טסט והוכשלתי על פנסים דהויים.
שטפתי עם סבון וייבשתי את הפנסים היטב לקחתי משחת שיניים רגילה המומלצת ע"י איגוד רופאי השיניים בארץ ובעזרת צמר גפן פשוט למדי ביצעתי ניקוי בתנועות סיבוביות עם כמות נדיבה של משחת שיניים, לאחר כשלושה מקצים כאלו עם משחת שיניים ושטיפה בסבון הפנס היה כמו חדש בהשוואה לפנס שלא בוצע בו דבר כדי שאפשר יהיה להשוות, לאחר מכן שהייתי מרוצה מהתוצאה ביצעתי אותו הדבר בפנס השני עלויות אפסיות וקצת עבודה, מומלץ כמו שכבר אמרו למרוח ווקס לאחר הניקוי לשמירה והגנה מקרני השמש ולחזור על הטיפול בווקס מדי פעם.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פנסים אחוריים HGT | Sharky | פונטו - טכני | 7 | 16-05-11 22:33 |
פנסים לגי טי | shlomiGT | קניה | 1 | 01-12-10 20:59 |
ביום שישי הזה, יום מכיות פיאט ביום שישי הקרב. | רפי לין | פיאט כללי | 0 | 12-10-10 01:41 |
מצב פנסים פונטו ספייס אחרי ליטוש | mgoldst | פונטו - טכני | 5 | 09-04-09 19:09 |
מדריך (כולל תמונות) איך לעשות ליטוש ופוליש לפנסי רכב שהצהיבו | פורום הגראז' | 0 | 08-02-07 23:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד