![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בעיה מנורת אמובילייזר לא נכבת
שלום.
יש לי פונטו 96 ואבד לי המפתח המקורים והרזרבי ולפי מה שהבנתי אין אפשרות להחליף רק סוויצ' בגלל האמובילייזר אז קניתי סט הנעה שכולל סוויצ' ומחשב אמובילייזר ומפתח לאותו אמובילייזר הרכבתי הכול ועדיין הנורה דולקת והאוטו לא מניע הבנתי שגם אין אפשרות לעקוף את האמובילייזר כי הוא מובנה למחשב מנוע אז החלפתי מחשב מנוע (מחשב ראשי) וגם זה לא עזר אני בבעיה בבקשה עזרה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אובדן מפתחות
עשית הכל עקום ולא נכון וזרקת סתם כסף לשווא.
מע ' האימובילייזר בפונטו שלך מורכבת המהחלקים האלו: מפתחות, אנטנת שידור סביב מתג ההצתה (סביץ'), יחידת בקרה קטנה של המע' (שחורה) ומחשב ניהול המנוע שבו צרוב קוד האימובילייזר. ניתן היה לבצע אצל מנעולני רכב מקצועיים אלו www.peerlocks.com מפתחות חדשים עםשיחזור קוד האימובילייזר ללא כל החלפת חלקים. עדיין בדוק איתם את האפשרויות. להבא התייעץ קודם. בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
קודם כל תודה רבה על התשובה העניינית כסף לא בזבזתי כל כך אבל מה שכן זמן והרבה הרבה עצבים אני נסה מחר את מה שאמרת ואעדכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מנורת לחץ שמן | DAN4U | פונטו - טכני | 7 | 01-04-11 19:23 |
פיאט בראבה - בעיה במובילייזר נורית Code דולקת ! | Patzan | בראבה - טכני | 10 | 15-08-10 14:32 |
פיאט פונטו נכבת במהלך נסיעה | uno1.4 | פונטו - טכני | 1 | 19-07-10 00:26 |
מנורת איגקטור דולקת קבוע | command sergeant major | בראבו - טכני | 6 | 06-01-09 18:30 |
פיאט אונו 94 נכבת במהלך נסיעה ומייד ניתן להתינע שוב | פורום הגראז' | 4 | 27-07-07 20:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד