![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
האלן לכולם אני חדש פה אני מעוניין לקנות פיאנט פונטו HGT צריך קצת פרטים עליה
אני נהג יחיד בן 20 עם רשיון שלוש וחצי שנים מעוניין לקנות HGT בתקציב עד 35 אלף שקלים אני מעוניין לדעת קצת פרטים על הרכב הנל צריכת דלק ביטוח חלקים ואמינות בקיצור כול דבר שיעזור לי תודה מראש!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תעשה קצת חיפוש, יש הרבה מידע.
כמו כן, אחד מחברי המועדון מוכר את רכבו כרגע, ממש בלוח המכירה של הפורום. שווה לבדוק. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
לי יש גם HGT אז אני ירשום לך כמה פרטים.
1. צריכת דלק - כמובן שהאוטו צורך יותר דלק מפונטו רגילה. עם כל הכבוד מנוע 1.8 אצלי האוטו אוכל 1/10 . 1/12 וזה באשמתי. אפשר פחות. 2. ביטוח אני לא יודע. אני משלם 3400 כולל חובה ומקיף. (עובד מדינה ) ![]() 3. חלקים (מקורים) כן יקרים. לא מזמן החלפתי תושבת עליונה אלף שקל לקחו לי. אתה יכול להביא גם חלפים, אבל אני לא היתי עושה את זה. כמו כן ברכב הזה יש מחלה והיא "ווריאטור". זה הוא מנוע קטן שיושב על ה"קמשפט" והוא בעצם שולט על הקצב שסתומים. פעם ב 40.000 אלף צריך לעשות טיימינג ולהחליף את הווריאטור. עניין של 1500-2500 ש''ח. תלוי איפה אתה עושה. הכי טוב מוסך "התלתן" בפ''ת. 4. בגדול הרכב בובה. אני כל פעם נהנה מהנסיע מחדש. ממליץ בחום. אחד חברי הפורום מוכר HGT. אני אישית לא ראיתי אותה. אבל הרכב נירא אחד השמורים. שיהיה לך המון בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
מיקום: [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
הגלגלים שלי: פונטו Hgt
|
מוכר את הHgt!!1
אני מוכר את הhgt הכחולה צור איתי קשר אני יסביר לך הכול 0526758202
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
טוב שמע, אין לי מושג על איזה HGT אתה מדבר, אבל שום דבר ממה שרשמת לא מוכר לי.
צריכת דלק ממצועת היא 1/11 והיא מתקבלת בנהיגה רגועה וסבירה. אין שום מחלה של וריאטור, הוריאטור מתוכנן היטב, התקלה היא תכנון הרכב. חוץ מזה מי ישמע מה זה להחליף וריאטור פעם ב100 אלף קילומטר. טיימינג עושים כל 60k ולא 40k. הוריאטור הוא לא מנוע קטן ששולט בקצב השסתומים אלא מתזמן את השמן אליהם. כל מוסך שמכיר את הרכב יהיה מספיק טוב בשביל לטפל בו, לא צריך להפוך אותו ליותר ממה שהוא. לרוב החלפים אינם יקרים פרט למספר חלפים שאותם מחליפים פעם ב... הרכב בבסיסו מאוד מהנה ולא התחרטתי על רגע אחד שהיה אצלי. ביטוח לנהג צעיר יהיה לא זול, כמו בכל ספורטיבית אחרת. בתקציב שלך אתה תוכל למצוא רכב במצב טוב מאוד. מה גם שדור מעליי מוכר את הרכב שלו, ממליץ עליו. כל המכלולים היקרים כבר הוחלפו על ידו. בהצלחה.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה לכולם כן ראיתי את הרכב של דור אני ידבר איתו בהמשך הדבר היחידי שמפריע לי בHGT של דור הוא ה170000 קילומטר שזה לא מעט
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אם אתה מעוניין עוד יומיים אני מציע את הרכב שלי למכירה עם 140 אלף ק"מ.
שנת 2002 עם גג נפתח בצבע כחול. שמור ומטופל כמו כל חבר פורום שחולה על הרכב שלו יוסי 050-4-555-192 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
זה ממוצע ואיפילו פחות מהממוצע אין רכב ביחד 2 בהתחייבות חוץ מה תכלת אולי שנוסעות כמוו האוטו שלי יש לי קבלות על הכול ספר טיפולים קילומטרז עולה בסדר נע של שנים ולא מורד והכול אמיתי ולא מזיוף אין בעיה אם אתה רוצה אני יכול להוריד אותו ל 140 ואפילו 000 זה כולה 400 שקל אז תאמין לי ברגע שתראה ותבדוק את הרכב שדרך אגב כבר נבדק השבוע ולא נקנה כי אנשים חושבים שאני זונה שאתה סוגר משהו ואחר כך בספירה של הכסף יש משהו אחר אז תשאל את הוותיקים של הפורום ליאור . יוסי . ועוד כמה אחרים ותבדוק את האוטו תקנה את האוטו שלי חודש אחריות קורה משהו אני יתקן ללא כול עלות ממך . (הכול חדש והכול חלקים מקורים עם אחריות יצרן לשנה שנשארה לה עוד 8-10 חודשים של אחריות ) אני מתגייס בגלל זה ולא כמו החפרים שלי יד 2 אני מיועד לתפקיד של שבועיים בבסיס 3 בבית אז בא לי איזה טרקטורון לשישי שבת האוטו לא לחוץ להמכר הוא משרת אותי בנאמנות!!!!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
יש מתחרה למכירה דרך אגב ה2002 יותר חלשות בגלל המצערת החשמלית שב2001 מכנית
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
דור אח שלי אני מאמין לך גבר אני ידבר איתך בשבוע הבא *** האוטו שלך באמת נראה מושקע מאוד
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אני מעוניין לרכוש HGT צריך את עזרתכם | Bazooka Joe | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 15-05-10 17:19 |
| חריקות בעת עליה על במפרים - פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 2 | 04-08-09 09:44 |
| שלום לכולם ! מעוניין לקנות פיאט, מהזה אומר COMFORT? | zoola | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 10-02-08 21:31 |
| שלום לכולם + מעוניין לרכוש ספייס 2001 | IGAL | יעוץ ברכישת רכב | 17 | 09-02-08 14:02 |
| שלום לכולם צריך עזרה בבקשה | פורום הגראז' | 1 | 26-08-07 23:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד