![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
מה דעתכם על מוסך "כחול לבן" המורשה בפתח תקווה?
אשמח לשמוע דעות/המלצות.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
|
מניסיון רב איתם הם לא המוסך הכי מדהים בארץ , הם לדעתי האישית מוסך בינוני .
הם משתדלים מאד להיות בסדר אבל לא תמיד הולך להם
![]() |
#3 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
צטט:
לא יתכן שבשנת 2011 חדר המתנה במוסך מורשה של היבואן ייראה כמו (תסלחו לי על המילה) בית שימוש ציבורי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
|
אני לא יודע מה הרמה המקצועית שלהם כי לא טיפלתי אצלם, אבל לזכותם ייאמר שכשקניתי את המולטיפלה שלי בפ"ת, לאחר מכון הבדיקה שכלל כסת"חים כגון רטיבות בטורבו, מנהל המוסך בדק את הרכב ללא עלות. בדק במחשב איזה טיפולים עשו לו, והרגיע אותי שהרכב במצב מצויין ושווה קניה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל
|
אכן יש להם בעיה קשה (בלשון המעטה) בנוגע לחדר ההמתנה.
חדר ההמתנה ממוקם בקומה מעל המוסך כשמדרגות צרות קטנות ומסוכנות מאד מובילות לשם. חדר ההמתנה מחזנח מכוער מזעזע ולא ראוי להיקרא חדר המתנה. לדעתי יש חוקים מוסיימים של משרד התחבורה לגבי ענין חדרי המתנה במוסכים ואני לא בטוח שהמוסך הנ"ל בנוגע לחדר המתנה עובד על פי חוק. המוסך עצמו מיושן מאד , לפעמים עוברים שם על חוקי בטיחות בעבודה (אני אישית הייתי עד פעם אחת שרכב היה על ליפט והעבירו מתחתיו רכב אחר לעמדה שנמצאת מקדימה לליפט. (דבר מסוכן לעצמו וכמובן לא חוקי). ראיתי איך בזמנו הם טיפלו במידיבוסים של חברת קווים (אלא תוצרת פיאט) בצורה שלדעתי לא מקצועית. היה לי גם פעם אחת מקרה שהם טיפלו לי ברכב , וכשחזרתי לקחת אותו גיליתי דפיקה ברכב. בתחילה ניסו להכחיש שהדפיקה קרתה במוסך שלהם וטענו שאני שקרן. אבל לאחר שעמדתי בהתעקשות שלי מנהל המוסך נכנס למחשב ובדק במצלמות (יש לציין שהמוסך הנ"ל מרושת במצלמות בכל מקום במוסך, הכל הכל מתועד און ליין) ואכן גילה שאחד העובדים שלו דפק את הרכב, רק אז הוא התנצל בפניי ותיקן על חשבונו כמובן את הנזק. היו פעמים שהייתי אצליהם והם היו בסדר, אבל שוב למרות שהם מאד מאד מתאמצים להיות בסדר , המוסך טעון שיפור. לגבי חדר ההמתנה לפי דעתי לא בטוח שמשרד התחבורה היה מאשר את המצב הקיים. צריך לבדוק.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חידוש לוח מתגים + הגה כוח - מוסך "שחר" נתניה מורשה יבואן | BentzZz | בעלי מקצוע | 26 | 08-02-11 01:09 |
ביקורת טובה על מוסך "יחדיו" רעננה ( מורשה פיאט ) | avielaviel | בעלי מקצוע | 0 | 06-12-10 18:34 |
למישהוא יש נסיון (טוב או רע) עם מוסך כחול לבן בפ"ת. | meymia | בעלי מקצוע | 3 | 08-01-09 00:14 |
דעתכם לגבי טיול "דרומי" | simon377 | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 9 | 11-05-08 23:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד