![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
בעיה חיבור OBD-2 לפונטו ספייס 2001?
שלום רב.
ברשותי פיאט פאונטו 2001 אוטומט. רכשתי באתר אינטרנט דיל אקסטרים את החלק הזה ELM 327 http://www.dealextreme.com/p/elm327-...ner-tool-28528 חיברתי את זה למחשב נייד והקורא מגיב חלק עם הדלקת נורת חשמל ולחיצה על כל מקש מהבהבת בשאר הלחצנים. תיאמתי את הפורט כניסה המתאים והכל טוב. אבל מה שקורה זה שהכבל מחובר לרכב ופשוט נאמר לי בתוכנה שאין קליטה מהרכב ועלי להדליק את הרכב או לבדוק את הכבל. למעשה יש תקשורת בין הבקר למחשב נייד וגם לפי פורט מתאים שבדקתי בלוח בקרה מנהל התקנים פורט 4 והתאמתי את זה לתוכנה ואת הראונד בנד שיניתי ל 9600 ול-3600 בערך ופשוט נאמר לי שהכל תקין אבל אין תקשורת עם הרכב. יכול להיות שלפונטו יש חיבור OBD ישן יותר? מה עלי לעשות בנידון מישהו ניתקל במקרה כזה? תודה רבה.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
קרוב משפחה שלי גם הזמין לרנו סניק 07 USB Vehicle Scanner Tool
ניסינו לחבר דרך הנייד שלי אם מערכת הפעלה WIN7, לא היה שום סימן תקשרות אם הרכב אחריי זה ניסינו אם מערכת הפעלה XP, והכל עבד. אולי עשינו משו לא נכון בנייד שלי אבל ב XP הכל עבד.
"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד. "הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פיאט וישראל". נערך לאחרונה על ידי danixs7 : 31-05-11 ב 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
ניסיתי דרך המדריך הזה אחד לאחד ...
http://www.youtube.com/watch?v=DNUaSp1bRnc בטוח זאת הבעיה של מערכת הפעלה ? פשוט הכל תקין לחלוטין רק שמבקש ממני להפעיל את הרכב או לבדוק את הכבל.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אם ישלך לבדוק על XP תנסה...
או שתשלח הודעה לזה שפירסם את המדריך אולי הוא יוכל לעזור לך. איך שהוא כתב עובד אצלו על WIN7 X64
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אצלי על XP עם הקורא הזה אני מצליח לקרוא את ה-ELX ידנית שלי אך לא HGT.
אני מניח שיש בעיה של הגדרות או בעיית תוכנה אצלך. שלח לי מייל ואנסה לאתר את קובץ ההתקנה של התוכנה שאצלי ואשלח לך. אם אגיע למפגש וגם אתה תהיה שם, נוכל לנסות לחקור לעומק. (תביא לפטופ, אני מקווה שאספיק להגיע מהצפון)
![]() |
#6 |
Junior Member
|
ניסיתי מספר גירסאות ....
המחשב אומר הכל תקין אבל פשוט את אותה בעיה שעלי להתחבר עם הכבל או לבדוק את הרכב מותנע.
יכול להיות שסוג הכבל לא תואם? הכבל הוא OBD 2. והרכב פונטו ספייס 2001 אוטומט ... אני פשוט מתניע את הרכב ועושה הכל כנדרש..בכל תוכנה אחרת פשוט לא מזהה בכלל. אולי לנסות מערכת הפעלה אחרת ?
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
|
עם איזו מערכת הפעלה אתה עובד
אצלי על XP העסק תקין.
![]() |
#8 |
Junior Member
|
ניסיתי עם אקס פי
במחשב נייד והתקנתי הכל דריברים הכל תקין ...ועושה את אותה בעיה שוב ..כשנאמר לי שעלי להדליק את הרכב או לבדוק אם הכבל מחובר לרכב.
בפיאט פונטו 2001 זה כבל OBD2 נכון? אני מנסה לשחק עם הכבל להכניס אותו יותר לחיבור ברכב ופשוט לא מגיב בכלל נידלקות לרגע קטן הנורות ברגע שאני מפעיל את התוכנה. אני חושב שאם היתה בעיה עם המכשיר ELM 327 אז מה שהיה קורה זה שהדריברים לא היו מותקנים טוב. מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את המכשיר לרכב ? מה שעשיתי זה הדלקתי את המחשב הפעלתי את התוכנה ואז חיברתי את הכבל לרכב כשהיה סוייץ פעיל ואז התנעתי את הרכב. מה אתם חושבים ? יש מישהו מבאר שבע שקנה את המכשיר ומתמצא בו ויכול לעזור?... תודה רבה.
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
|
ברוב המקרים יש להפעיל את התוכנה רק לאחר שהכבל מחובר.
לאחר מכן יש ללחוץ על כפתור ה-Connect בתוכנה. נסה לקרוא רכב אחר. תיתכן חוסר תאימות בין הכבלים הסיניים האלה לחלק מהרכבים.
![]() |
#10 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Spice Young
|
חדש כאן
סליחה על הבורות אבל יש מצב שמישהו מצלם ומעלה לאתר תמונה איפה יושב החיבור ברכב ...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה בהגה כוח בפיאט פונטו ספייס 2001 | kleinimrod | פונטו - טכני | 29 | 15-06-10 20:57 |
בית מצערת לפונטו ספייס 1.25 SX שנת 2001 | Wiking | פונטו - טכני | 9 | 03-09-09 01:31 |
שלום יש לי בעיה עם רכב פונטו ספייס ELX 2001 | *x* | פונטו - טכני | 10 | 19-12-08 12:24 |
בקשר לפונטו ספייס 2001 | dodihob | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 01-05-08 12:50 |
בעיה הגה בפיאט פונטו ספייס 2001 ELX | ASI 16 | פונטו - טכני | 5 | 28-03-08 00:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד