![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
הפונטו שלי =_=
שלום שלום לכולם.
אני יספר לכם סיפור עצוב =) אל הטעויות שלי... אבל לומדים מזה אין מה לעשות. אחרי הקניה של ה HGT ללא בדיקה... כן כן חסכתי קצת.. נכון לאותו הרגע.. רצתי אחרי הידיע שהחליפו הרבה דברים ברכב שאני רוצה לקנות. אז כן קרה מה שקרה אין לי את מי להאשים רק רוצה לספר לכם את הסיפור. יום אחרי הקניה התברר שהאוטו מעשן קלות.. אחרי בדיקה קצת יותר רצינית התברר שהוא מעשן הרבה,אחרי בדיקה יותר ויותר רצינית.. הגענו למסכנה שמיכל שמן באוטו מספיק לשבוע !! אז שאלתי פה ושם... וגם על הדרך הייתי אצל ליאור באשדוד שבסופו של דבר קרה מה שהוא אמר רק קצת יותר גרוע =) נכון לעכשיו אני יכול להגיד שציפיתי שהביעה היא ברינגים.. וכן זה זה אבל.. פה מתחיל כל הסיפור =) רצתי מהר מהר למוסך אחרי פתיחת מנוע התברר שאת המנוע הזה כבר עשו.. לא נשאר כלום מהרינגים.. בוכנה אחד אחרי שיפוץ.. יותר כבדה מכל השאר.. מכאן בא הרעש שעשה המנוע למראות הוריאטור החדש. קיצר... עשו מנוע בחפיף. וכמו שהבנתי לא הבעלים הקודם עשה זאת. החלפת רינגים 5000 ש"ח ללא מע"מ. אבל.. אם כל מה שקרה שם ויש עוד הרבה דברים שנדפקו במנוע עקב זה הוחלט להחליף את המנוע... 7000 ש"ח לפני מע"מ. אחרי שבוע שעבר.. כאשר הרכב במצב הזה... http://imageshack.us/photo/my-images/545/img0353w.jpg/# מגיעים להחלטה חדשה.. אין מנוע במצב טוב בארץ נכון לעכשיו. הפיתרון.. אני לא מחליף מנוע אבל מחליף הכל בפנים.. רינגים,בוכנות,אלה ואלה... יש המון מה לרשום פשוט מחליפים הכל במילה אחד.. לא רוצה לדבר על המחיר.. אזבו, מפחיד =_= להגיד שאני בבאסה? כן,ברור מי לא יהיה בבאסה במצב שלי למראות שאני אשם בהכל.. אך מרגיע אותי שכל הולך להיות חדש ויעבוד כמו שצריך ללא החלפת מנוע.. זה סיפור חיים שלי נכון להיום =) האוטו היה אצלי שבוע.. נסעתי אליו אולי 5-6 פעמים.. והוא עכשיו מתחיל שבוע שני במוסך =) קיצר תעשו בדיקת קניה גם אם היא תעלה 2000 ש"ח. =) באחריות. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE
|
בהצלחה עם הכל.
לקח יקר למדת... אגב, התייעצת עם המומחים היקרים שיש לנו פה בפורום? אולי עדיף לך לשתף אותם ולקבל חוו"ד/הצעות מחיר אחרות וכו' ולחסוך כמה גרושים. שוב, בהצלחה
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני עשיתי בדיקת קניה ובכל זאת נפלתי.
ראה כאן: http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=629 דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
רציתי מוסך שמכיר את הרכב הזה,את התיקונים האחרונים הוא עשה שם אז אמרתי לעצמי שנלך לשם.. שבמקום אחר יגידו לי להחליף משהו שהוא כבר החליף לי.. רק כדי לעקוץ..
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
צטט:
![]() אם הרכב יצא אם פאק אחרי הבדיקה.. לך יש לפחות הרגשה שעשית הכל כדי למנוע זאת.. אני לא.. פה ההבדל.
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בכל מקרה ההרגשה הייתה איומה.
אל תשכח ששילמתי יום קודם 85K ש"ח במזומן, בנוסף עלות הבדיקה. כן, אני מסכים שזה לא קורה כל יום. דוד.
![]() |
#7 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
שאלה...למה לא החלפת את המנוע במנוע של האוטו לפירוק שאצל שחרון מהפורום?
מה שכן...אחלה צבע ![]()
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
צטט:
בסופו של דבר יצא לי טוב.. אני לא מחליף מנוע.. משפץ אותו. וגם עכשיו תגיד לי שיש מנוע במצב טוב אני עדיין לעדיף לשפץ ולא להחליף למראות שהשיפוץ שאני עושה עולה יותר בקצת מהחלפת המונע כי יש הרבה יותר עבודה.
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
גלב, יהיה בסדר
![]() ![]()
![]() |
#10 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אמרת שהגעתם להחלטה במוסך להחליף מנוע, רק בגלל שלא מצאתם אחד במצב טוב, אז כן היה אופציה להחליף מנוע. כמו כן, לא מדבר על בחינה כספית פה, אך עדיף מנוע שלא עשה ראש, לא אוכל הרבה שמן וטופל טוב כל חייו מאשר מנוע שהתקמצנו עליו, יכול להיות ועבר התעללות ועכשיו צריך לשפץ את כלל מכלוליו.
ומה לעשות, היה צריך לפתוח את המנוע בכדי לראות את מצבו, אי אפשר להחליט להחליפו בלי לפתוח את המנוע. בכל מקרה מקווה בשבילך שהנזק לא יהיה גבוה מידי, ושהשיפוץ ילך כראוי. בהצלחה ערן
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הפונטו נחנקת | קליין | פונטו - טכני | 5 | 05-09-10 22:42 |
הפונטו | קובי פונטו GT | גלריה | 9 | 03-01-10 18:20 |
הפונטו שלי | i12z | גלריה | 11 | 22-09-09 06:08 |
למה הפח הפונטו ממש חלש? | i12z | פיאט כללי | 7 | 09-05-09 14:07 |
הפונטו שלי!!! | i12z | גלריה | 0 | 15-10-08 01:45 |
פיאט