![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
FIAT 500 החדשה ( בקרוב גרסת אבארט) .
אחת המכוניות המוערכות בעולם הרכב ,היא דווקא קטנטונת העונה לשם: פיאט 500.
ליתר דיוק הכוונה דווקא ל FIAT 500 ABARTH הקלאסית שזכתה לשלל תארים . הגרסה העדכנית, שנחשפה כקונספט בתערוכת ג'נבה ב 2004 זוכה היום ל"חשיפה " כמכונית לייצור סדרתי, עם כמה שינויים קלים בעיצוב. יאמר לזכותם, שזה לא פוגע בעיצוב שהוצג במכונית הקונספט של 2004. החדשות הטובות ביותר הם: ההבטחה כי תחשף בקרוב גרסת אבארט, שתתחרה ב מיני קופר S, ותעלה הרבה פחות ממנה. ההילה סביב הפיאט 500 אבארט המקורית ,לא פחות מהקופר הקלאסית. וכאחד מחובבי המוצר המוטורי האיטלקי, אני כבר סקרן לראות את גרסת האבארט של ה 500. מה שהחל עם החיפושית החדשה (בשנות ה-90'), נמשך במיני, סוחף אחריו גל של פשפוש בהילת העבר של יצרני הרכב ביבשת הקלאסית. אין כרגע פרטים לגבי המנועים שישרתו ב פיאט 500. אך מאחר ומקור בכיר בפיאט, ציין כי בכוונתם לחשוף גרסת אבארט שתתחרה במיני קופר S , לה 163 כ"ס, זה דווקא מעודד כי ל500 (שעדיין לא פורסם נתון המשקל ) שנחשבת קלילה ,המחשבה על גרסת אבארט(בבקשה עם מגדש טורבו) תביא זריקת עידוד מבורכת לחובבי היצרן האיטלקי. קישור: http://www.autocar.co.uk/news_article.asp?na_id=223528 נ.ב מזמן לא ביקרתי בפורום מועדון פיאט ישראל רק רציתי לומר, שחבר (אחר) שלי ייבא ארצה מאיטליה FIAT Coupe 20V Turbo Plus -במצב חדש בתנאים של עולה חדש. אשתדל להביא אותה באחת ההזדמנויות למפגש. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
דומה ל..
דומה לניסן מיקרה החדשה ֱ
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
היא דומה באופן מדהים לפיאט 500 המקורית. פשוט יפהפיה
![]() ואם כבר אז הניסן מיקרה החדשה דומה לה.... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
היי חברה עד כאן, אני לא מוכן לשמוע את זה עוד. אל תעזו אפילו בצחוק להשוות בין היפהפייה הזאת לבין אחת היצירות היותר מכוערות שיש היום על הכביש, הניסאן מיקרה. בכלל שלא נדבר, אין מה להשוות בין המקורית המדהימה לבין הדבר הזה שמנסים לקרוא לו מכונית (ניסאן מיקרה למי שלא הבין).
|
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד