![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו סטייל 80
|
חתול בשק
שלום לכולם.
לא מזמן קניתי חתול בשק של פונטו סטייל 80. כיוון שחיפשתי רכב לא יקר ולא רציתי להוציא כסף גם על בדיקה, רק לקחתי אותו למוסך שלי, כדי שיתרשם. לצערי הוא התרשם לא נכון ואמר שאוטו נראה טוב. בדיעבד המנוע היה דפוק, כי הייתה נזילה של מים דרך הרדיאטור חימום, הרכב התחמם והלך המנוע. כיוון שאני בכל זאת לא רוצה לזרוק את מה שהוצאתי לפח, הייתי שמח לדעת איפה אני יכול למצוא לה מנוע? חיפשתי במספר מקומות בלי הצלחה, אבל זה בין היתר, כי אני לא יודע לחפש. דגם המנוע הוא 176B9000 תודה מראש, מיקי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
תנסה כאן מוסך התלתן.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
מצטרף להמלצה של דניס מעליי.
אל תיכנס לשום מוסך מורשה.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
אני לא יודע למה כולם מיתלהבים ממוסך התילתן אני הייתי שם עם פונטו טורבו ואדון אבי זה שאתם כולכך תופסים ממנו פשוט עבד אלי בגלל זה הוא לא אמר לי כלום על זה שלא שילמתי לו שקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
מתלהב אני לא אבל הוא ביינתים היחיד שלוקח מחירים הוגנים, כל בעיה קטנה הוא מצא לה פתרון מה שבמורשים רבים חיפפו אותי. לא סתם מטפלים אצלו רוב הhgt בארץ.
להגיד שהוא עבד עליך ללא תימוכין זה די גובל בהכפשה אז תחשוב לפני שאתה רושם בפורום.
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בוא נעשה סדר בלי לחץ
מי קבע שהלך מנוע אם הרכב התחמם אז יכול ללכת ראש מנוע אם נסעת עוד 50 ק"מ ללא קירור אז יתכן שהלך המנוע מוסך שקובע כך לא הייתי בונה עליו אז יש לך פונטו 90 מנוע 1600 נערך לאחרונה על ידי yair068 : 08-05-11 ב 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר כל הכבוד, תגובה ממש לעניין.
habore, תאר בדיוק מה המצב עם המנוע. מי בדק ?. האם המנוע תפוס ?. דוד.
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו סטייל 80
|
הלך המנוע
עשיתי ראש מנוע ולאחר כמה זמן ראיתי שהרכב שורף שמן בכמויות לא הגיוניות. לקחתי את האוטו למוסך והוא אמר שיכול להיות שהגומיות לא נעשו טוב ושהטיפול עדיין באחריות.
כשהוא פתח את המנוע הוא אמר שהרינגים משוחררים. אני מבקש שלא ניכנס לביקורות על המוסכניק עצמו ונהיה ענייניים לגבי מה שצריך לעשות. דיברתי עם כמה חברים שמבינים בעניין, ויחד עם הפשרה אליה הגעתי עם המוסכניק החלטנו שהדבר הבריא ביותר הוא להחליף מנוע. בינתיים מצאתי שני מנועים בשני מקומות שונים. אחד בא.א.א. מחסן חלפים בצומת קרית אתא ב-2500 פלוס 180 הובלה לשדרות. הם אמרו שהמנוע עבר בערך 70000 ק"מ (לא יודע אם אני מאמין, אז אשמח לשמוע ביקורות עליהם ממי שמכיר) ומורכב עליו הכל - הקלאצ', המשאבות, האלטרנטור וכו'. בחלפי אזולאי הם אמרו לי 3000 פלוס מע"מ והובלה רק עד אשקלון (אני בטוח שהמוסכניק שלי ימצא דרך להביא אותו משם). הם אמרו שהם לא מביאים מנועים שעברו יותר מ-30000-35000 ק"מ (שוב אני לא בטוח שאני מאמין) והמנוע מגיע בלי כלום, גם בלי קלאצ'. שני המנועים מייבוא. תודה לכולם, מיקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אם תרצה קח עצה בחינם
מה זה ריגים משוחררים אז אפשר להחליף רינגים . אתה חושב שמנוע מיבוא יותר טוב אז תחשוב מנועים אלה מעל 10 שנים ושלא יספרו לך סיפורים קח את הרכב למוסך אמין וישר שיחליף לך רינגים ומסבי קרנק והחלפת גומיות בראש המנוע . עלות תהיה בסביבות 3500 ש"ח שהיא החלפת המנוע וגם עלול לקבל עוד חתול בשק |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
זה בהנחה שאין מדרגות בצילינדרים עצמם.
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב