![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
![]()
שלום חברים.
יש לי בליטה קלה ב-2 צמיגים- אחד באחורי ואחד בקדמי. בליטה קלה מאוד למטה, אבל למיטב ידיעתי זה לא מצב בריא כל כך...אני צודק? קניתי את הרכב לפני כחצי שנה, זה לא היה...אבל שפשפתי לצערי כמה מדרכות במהלך החצי שנה הזו (ככה זה כשאין חניה צמודה בבית והרחוב ממש צר וצריך להיצמד ממש למדרכה). מספר שאלות: 1. האם זה מצדיק החלפת צמיגים, גם אם הבליטות ממש קטנות? שאר הצמיגים נראים טוב, לרבות החריצים 2. מכיוון שאחד מקדימה ואחד מאחורה...אפשר להחליף בין הצדדים, או שצריך להחליף את כל הרביעייה? 3. אני גר בהרצליה, ואני לא מבין בתחום ולא מכיר מקומות שעוסקים בזה...מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב ואמין שאפשר לסמוך עליו, באזור שאני גר בו (הרצליה, פיתוח, רמת השרון, רעננה...)? 4. אילו צמיגים מומלצים? מצד אחד-אני לא רוצה זבל, מצד שני- לא משהו שיקרע אותי במחיר... כמה זה אמור לצאת בערך, ומה מומלץ? רב תודות ושבת שלום! ![]() אסף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם השחיקה + תאריך הייצור זהים בכל הצמיגים, אין בעיה להעביר את השניים הטובים לקידמת הרכב, ולקנות זוג חדש לאחורה.
ההמלצה שלי תהיה יוקוהמה A.drive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
חובה להחליף. בליטה בצמיג מסמנת שחוטי הברזל ששזורים בגומי נקרעו.
אם הצמיג יחסית חדש - צריך לבדוק אם יכולים להחליף לך אותם בחינם. אני מחבב את "צמיגי ליס" בצומת רעננה - למרות שאין לו כזה מבחר של צמיגים.
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת צמיגים
החלף מהר את הצמיגים עם הבליטות ובקש בצמיגיה לבדוק גם את יתר הצמיגים הן מבחינת מצבם ואיכותם והן מבחינת גילם.
אני מצטרף גם להמלצה על צמיגי ליס: http://www.musach.co.il/details.asp?id=426 ובקש שם את יהושע ומסור לו ד"ש ממני ואולי תהיה גם איזה הנחה קטנה. בצומת רעננה מרכז, אתה עובר לכוון כפר סבא (מזרחה) ומייד בצד ימין הצמיגיה. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
חברים המון תודה!!!
![]() אעדכן אתכם כשיהיו התפתחויות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מעוניין בשאלה לגבי פונטו ספייס 2001-2003 (גיר רציף,אוטומטי,טיפטרוניק) | nadavt | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-09-13 21:02 |
צריכת דלק מוגזמת בפיאט פונטו ספייס 2001...או שלא? וגם- שאלה על צמיגים | assafy | פונטו - טכני | 9 | 06-03-11 11:25 |
התייעצות לגבי אקזמפלר שראיתי היום - ספייס דינאמיק 2004 | גיאצ'וק | יעוץ ברכישת רכב | 13 | 16-11-10 20:37 |
התייעצות בנוגע לבדיקה של פונטו ELX | eran230 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 27-07-09 22:14 |
פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 10:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד