![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק
|
חדש בפורום. (דינאמיק 2006 אוטומט) אפשר כמה שאלות?
חיפשתי רכב עירוני אמין קומפקטי אוטומטי חסכוני ולא יקר והגעתי לפונטו מקווה שהרכב יענה על הצרכים האלה אז ככה 1. צריך המלצה למוסך בירושלים. 2. צריך לעשות ניקוי לפנסים. איפה עושים דבר כזה? 3. חסר כונס. כדאי לקנות, או שגונבים אותם? 4. דלת של פתח הדלק לא סגורה. ככה זה אמור להיות? 5. יש תדירות מסוימת לבדוק שמן ומים ברכב, או שזה רק בטיפול? יש עוד דברים שצריך לבדוק ברכב בתדירות מסוימת? 6. אני רוצה להתקין מרים חלונות. איפה מומלץ? 7. קיבלתי מהמוכר 3 מפתחות ומחובר למפתח כרטיס קוד. למה נועד הכרטיס הזה? 8. המד דלק פעם מראה יותר ופעם פחות. זה משנה אם האוטו בעליה או בירידה? 9. יש משענת יד שמתאימה / מומלצת לרכב הזה? 10. האם זה חוסך דלק כשמורידים את הטורים על ידי השימוש בטיפטרוניק, או שלא מומלץ להתמש בזה? 11. אמור להיות אזעקה ברכב? אשמח לקבל טיפים נוספים לשמירה על הרכב תודה מראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
2-http://www.cartaract.com/117273/%D7%...A8%D7%9B%D7%91
4-כיוון שרק עכשיו קנית כדי לבדוק כול כמה ימים לראות אין נזילות מים או איבוד שמן,אני אישית בודק כול סוף שבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE
|
![]()
חיפשתי רכב עירוני אמין קומפקטי אוטומטי חסכוני ולא יקר והגעתי לפונטו
מקווה שהרכב יענה על הצרכים האלה בחירה מצויינת. אז ככה 1. צריך המלצה למוסך בירושלים. 2. צריך לעשות ניקוי לפנסים. איפה עושים דבר כזה? קונים ערכה עצמית או מגיעים למבצע איכותי, קיימות המלצות בפורום 3. חסר כונס. כדאי לקנות, או שגונבים אותם? 4. דלת של פתח הדלק לא סגורה. ככה זה אמור להיות? אמורה להיות ככה, יש לך מנעול על פקק הדלק? 5. יש תדירות מסוימת לבדוק שמן ומים ברכב, או שזה רק בטיפול? יש עוד דברים שצריך לבדוק ברכב בתדירות מסוימת?כבר ענו לך, בעיקרון, מומלץ לפני כל נסיעה. כשתלמד להכיר את הרכב, יהיה בריא לבדוק גם פעם בשבוע ולא לחכות לטיפול 6. אני רוצה להתקין מרים חלונות. איפה מומלץ?בדגם הELX אמור להיות מרים שמשות (קדמיות בלבד) 7. קיבלתי מהמוכר 3 מפתחות ומחובר למפתח כרטיס קוד. למה נועד הכרטיס הזה? במקרה של אובדן מפתח, הכרטיס מכיל קוד זיהוי לרכב שאותו "מלבישים" על המפתח החלופי 8. המד דלק פעם מראה יותר ופעם פחות. זה משנה אם האוטו בעליה או בירידה? 9. יש משענת יד שמתאימה / מומלצת לרכב הזה? גם אני חיפשתי בזמנו, יש משהו בEBAY - יקר מידי כדי להתעסק עם זה. פה בארץ טרם נתקלתי. 10. האם זה חוסך דלק כשמורידים את הטורים על ידי השימוש בטיפטרוניק, או שלא מומלץ להתמש בזה?לא בטוח, אבל שימוש בכפתור הE בנסיעות בינעירוניות חוסך בדלק 11. אמור להיות אזעקה ברכב?כן אשמח לקבל טיפים נוספים לשמירה על הרכבהקפדה על נוזלי קירור מקוריים-תבצע חיפוש בפורום על הנושא. הקפדה על טיפול במוסך מורשה/מומלץ ע"י חברי הפורום, נהיגה רגועה תמיד עוזרת. קריאת השרשור הדביק על דגם זה בראש הפורום. מקווה שעזרתי, תתחדש
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נדגיש את עניין האקונומי.
אני באופן כללי ממליץ לכבות את זה, אלא אם באמת מתוכננת נסיעה ארוכה במהירות שיוט. זה מגביל את הגיר, וגורם לרכב להאיץ לאט יותר, מה שגורר לחיצות דוושה כבדות יותר, וכתוצאה מכך בזבוז יתר של דלק. שזה כבוי תגובות הדוושה טובות יותר, והרכב צורך פחות דלק, בניגוד להיגיון הבריא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק
|
תודה על התשובות
4. דלת של פתח הדלק לא סגורה. ככה זה אמור להיות? אמורה להיות ככה, יש לך מנעול על פקק הדלק? אין לי. מה עושים? 6. אני רוצה להתקין מרים חלונות. איפה מומלץ?בדגם הELX אמור להיות מרים שמשות (קדמיות בלבד) הדגם שלי זה דינמיק ספייס ואין מרים שמשות 9. יש משענת יד שמתאימה / מומלצת לרכב הזה? גם אני חיפשתי בזמנו, יש משהו בEBAY - יקר מידי כדי להתעסק עם זה. פה בארץ טרם נתקלתי. תוכל לתת לי קישור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE
|
1. בנוגע למכסה דלק, גם לי אין (רק רציתי לבדוק שאני לא לבד בנושא הזה), מה עושים?! מתפללים שמחיר הדלק לא יגרום לאנשים לשאוב לנו דלק בלילה מהמיכל/ קונים פקק עם מנעול..
2. בנוגע למרים שמשות- תבדוק אולי ניתקו את זה ?! צריך לשמוע מה יש לאחרים עם דגם כזה. כי לי יש דגם זהה לשלך ומאותו שנתון ואצלי זה קיים. 3.בנוגע למשענת יד- הנה הלינק http://cgi.ebay.com/Fiat-PUNTO-MK2-1...#ht_1996wt_905
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
צטט:
ואללה!! כמו קסם ![]() נ.ב. עד שיגיע הפקק מ-ebay היכן אתה גר? אני בדיוק כרגע קו אחד מעל הרבע. בכל מקרה תעדכן שיש פול טנק ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
צטט:
כשאני לוחץ עליו אמורה להיות איזה נורת חיווי שזה דולק? כי אני מנסה ללחוץ עליו כמה פעמים ואני לא מרגיש שוב הבדל ולא נדלק/נכבה שום דבר בלוח שעונים ![]() תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
כאשר העניין פועל, הכיתוב E צריך להופיע במסך בלוח שעונים, ליד האות שמסמנת את ההילוך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
המלצה למוסך בירושלים
בקשר למוסך מומלץ בירושלים - מתוך ניסיון אל תלך למוסך "כללי" . טרם נתקלתי במוסך כזה
בירושלים שיהיה גם הגון , גם מקצועי לדגמי פיאט ,וגם זול משמעותית מהמורשה. עדיף ללכת למוסך פיאט המורשה בירושלים - מוסך "אוטודי" בגבעת שאול רח' בית הדפוס מול מאפיית "ברמן". בסה"כ המוסך בסדר גמור . אמנם לא זול , אבל גם לא יקר במיוחד . בנוסף הוא הוגן ויש לך שקט נפשי שמכירים את הרכב ומשתמשים בחלקים ראויים ומתאימים. במספר פעמים בו עבדתי מולו נתקלתי בהפתעות חיוביות של הוגנות יתרה ושקיפות הן בגישה והן בתימחור. לחילופין , שקול להשקיע זמן ומאמץ למוסך הטוב ביותר והמומלץ של "שמשון" ביהוד . |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שלום לכולם - שאלה ראשונה בפורום - מהי הנורה הקדמית בפונטו 2006? | retrohaifa | פונטו - טכני | 3 | 28-04-10 11:16 |
מידע לגבי הגה חשמלי בפונטו דינאמיק 2006 | amirnili | פונטו - טכני | 1 | 26-01-10 00:11 |
מה דעתכם על הרכב הבא ? (ספייס 2006 אוטומט) | ZeroTime | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 08-12-09 04:31 |
דינאמיק 2006- מראות צד הפסיקו לעבוד | khc | פונטו - טכני | 1 | 02-11-09 17:55 |
קניתי פיאט פונטו 2005 דינאמיק - תודות + שאלות | itays | פונטו - טכני | 4 | 10-10-09 13:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד