![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
צביעת רכב כללי
שלום
אח שלי קנה אתמול סקודה פביה 2002 אבל הצבע שלה כולו דהוי והרכב מלא שריטות, הרכב בצבע ירוק בקבוק והוא רוצה לצבוע אותו לשחור אבל בעלי המקצוע לא הציעו לו לצבוע לשחור, למה לא מומלץ לצבוע לצבע אחר.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
שינוי צבע = ירידת ערך אוטומטית. כמה בדיוק? לא ממש יודע. צריך להתעניין.
שחור? צבע יפה אבל מה-זה לא פרקטי.. חום אימים בקיץ. להתבשל ממש. ועוד: על צבע שחור אתה רואה כל גרגר אבק, כל קימוט וכל שקע בפח. צבע מבאס..
![]() |
#3 |
Senior Member
|
בעיקרון הוא חשב לצבוע את הרכב לשחור עם גג לבן כמו הפביה החדשות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: hgt
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
תצלם את האוטו לפני הצביעה.
תראה לקונה שהרכב היה דהוי. ושאתה פדנט ואוהב שהכול פיקס ההפך. זה רק מעלה את ערך הרכב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: hgt
|
לצלם את האוטו ממש לפני שהוא נכנס לצבע זו אופצייה שאולי תעזור.
ותאמת שאין לי ממש מושג למה זה מוריד ואם זה מוריד, זו הייתה רק השערה. אבל שזה יעלה את הערך של הרכב, קשה לי להאמין. כי אם היית כל כך 'פדנט' לא היית מחפש ומשלם על אחת שהיא לא דהוייה?! העיקר שיעשה מה שטוב לו ושיהנה מהאוטו כל עוד הוא אצלו! נערך לאחרונה על ידי *ניר* : 21-12-10 ב 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
גם האוטו אצלי מלא שריטות ודהוי ושקלתי צביעה כללית חדשה אבל כרגע זה לא על הפרק משיקולים כספיים...
לגבי הירידת ערך - יש כאלה שאומרים שזה מעלה, יש כאלה שאומרים שזה מוריד.. לא יודע מה זה עושה אבל לגבי הסחירות העתידית קצת בעייתית... מצד אחד אתה יכול לצלם/לעשות סרטון ולהראות את השריטות/דהייה ולהסביר שהעדפת לרכוש את הרכב במצב הויזואלי שהוא היה כי המצב המכני שלו היה טוב... מצד שני אתה יכול גם ליפול על קונה חשדן ביותר שיכול להגיד שהתמונה מזוייפת/מעובדת וכ"ו - כי אני בטוח שאנשי מקצוע יכולים להגיע למצבים ולתוצאות ריאליסטיות בסופו של דבר - החלטה שלך, תעשה מה שנוח לך, תנסה לחשוב כמה שפחות על סחירות עתידית ותהנה ממנו כל עוד הוא אצלך (למרות שלפי דעתי עדיף לך לשפץ אותו פנימית יותר מאשר חיצונית - כמו מע' חדשה, אולי ג'אנטים או כל דבר אחר שבהחלט בצורה חד משמעית יוכל רק להעלות לך את המחירון.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
לך לכל שמאי רכב ותראה מה הוא יגיד לך לגבי ירידת ערך של רכב עקב החלפת הצבע.
![]() |
#9 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צביעת הסקודה פאביה
מה צבע הסקודה כעת?.
בצביעת רכב בגוון שונה לחלוטין נותרים עדיין חלקים שגוון הקודם שלא מגיעים אליהם כתא המנוע, תא המטען (מתחת לריפודיו), משקופי דלתות וכו' וזה צורם לעין ובולט שבוצעה החלפת גוון. האם אחיך גם מבאר שבע?. בברכה - רפי לין
![]() |
#10 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
שישאר על אותו הגוון רק שיקח את הקוד צבע העדכני ביותר (כמו שבחדשות). ולא, לא לצבוע את הגג בלבן, זה פשוט לא קשור בפביות MK1.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צבע כללי לפיאט hgt | danielkochin | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 20-07-10 21:25 |
ג'רמה-מה? ג'רמוקלים. (שיעור בידע כללי) | simon377 | אוף טופיק | 2 | 06-10-08 11:34 |
שיפוץ כללי לאונו שלי | אלי_תמם | אונו - טכני | 10 | 16-05-08 17:30 |
פיאט קופה -שיפוץ כללי ! | פיאט כללי | 13 | 11-05-07 20:20 | |
סתם לידע כללי - | קניה | 1 | 16-01-07 00:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד