![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
לנצ'יה דלתא טורבו 2010 מול לנצ'יה דלתא אינטגרלה HF 16V
שלום לכולם
לאחרונה בחנתי את הלנצ'יה דלתא החדשה בגרסת 1.8 טורבו המפיקה 200 כ"ס קשה לבחון דלתא חדשה מבלי להתייחס לדבר האמיתי. ודלתא בשבילי תמיד תשאר האינטגרלה. כך שבחרתי לצרף למבחן אינטגרלה אדומה במצב חדש מבציר 1992. הרשמים ,האהבה , וההפתעה , במבחן בלעדי לפניכם: ![]() קישור: http://www.turbomagazine.co.il/categ...-אינטגרלה-1992 שבת שלום
אילן פייביש עורך מגזין הרכב -Turbo Magazine המגזין למכוניות ספורט ויוקרה www.turbomagazine.co.il נערך לאחרונה על ידי turbo : 10-12-10 ב 00:10. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לנצ'יה דלתא
אילן הגיע עם הלנצ'יה החדשה, לפני שבוע, למפגש בהרצליה וללא ספק אי אפשר להתעלם ממכונית זאת.
כל מי שלא הגיע למפגש, פשוט הפסיד (היו גם סופגניות ויין). בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
צודק-תודה
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט בראבו טורבו 1.4 T.jet שנת 2010 במבחן - מאת: אילן פייביש | turbo | פיאט כללי | 1 | 14-06-10 00:22 |
| לנצ'יה דלתא אינטגרלה - נבחרה כמכונית ה HOT HATCH הטובה בכל הזמנים | turbo | רכב כללי | 0 | 09-06-10 14:19 |
| לנצ'יה דלתא GT מודל 89' נצפתה היום בכבישי הצפון! יש פרטים על הרכב? | stio | רכב כללי | 0 | 19-06-08 22:30 |
| מבחן דרכים ישראלי ללנצ'יה דלתא באיטליה. בישראל? אולי | stio | פיאט כללי | 1 | 10-06-08 01:47 |
| שדרוג מנוע בלנצ'יה דלתא בדרך חוקית מבחינת רישוי. | itamareiny | רכב כללי | 0 | 26-04-08 00:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד