![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
תוספי דלק/שמן/אחרים, שאלת מיליון הדולר
ערב טוב,
אני מתעניין בתוספים לדלק/שמן לרכב שלי. לא שמפריע לי איך שהמנוע שלי עובד, או צריכת הדלק, אבל אולי אפשר לשפר, ולהאריך את חיי המנוע. האם באמת יש צורך בהם? מה מומלץ לרכב שלי אם כן? יש מיליון חברות ומוצרים בלשון המעטה, אז אני אשמח למיקוד מסויים ![]() בכללי לגבי תוספי דלק/שמן. כיצד מתבצעת ההוספה? לפני תדלוק מלא של מיכל? (לגבי תוסף דלק) כאשר כמות הדלק נמוכה במיכל, או גבוהה? סתם הוספה לשמן המנוע? או בעת החלפת שמן? אודה מאוד לעוזרים. המשך ערב נעים ! |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אז ככה לגבי תוסף לדלק ישנו תוסף BJK40 מחירו נע בין 70 ל80 ש"ח מומלץ !
אופן השימוש: חכה לטיפול הבא לאחריו רצוי מיכל דלק ריק בתחנת הדלק ממש לפני התידלוק מלא את התוסף ואחר כך לתדלק . תוסף זה מנקה את מערכת הדלק/הזרקה ובנוסף מסיר פיח מהמנוע. התוסף מחזיק כ: 10000 ק"מ. כך עשיתי באונו וגם בפונטו הנוכחית שלי. אני ממליץ על דלק דראגון בשני הדגמים הרגשתי שיפור בביצועים של המכונית. יוסי ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
תודה יוסי
|
![]() |
#4 |
Guest
|
רק תיקון קל ,ברשותך יוסי
![]() תוסף הדלק שהומלץ הינו מחברת BG ונקרא K44, אכן תוסף מומלץ! בנוגע לתוסף שמן- כעיקרון תוסף לשמן נקרא MOA ותפקידו למנוע שחיקה ובלאי בחלקים הנעים במנוע, התוסף פשוט נדבק לדפנות ומשמן חלקים נעים (לדוגמא הבוכנות בצילינדרים) וזאת בניגוד לשמן שיורד לאגן השמן כמעט כולו אחרי ליל מנוחה ובכך מונע את מרבית הבלאי שנוצר בהנעה קרה. בנוסף יש לתוסף תכונות של פירוק הפיח שנוצר בעקבות עבודת המנוע ובכך הוא תורם לשמירה על ניקיון החלקים הפנימיים. מומלץ תוסף של חברת ליקווי מולי MOS2,עלות בסביבות ה40 ש"ח לבקבוקון אשר מוסיפים אותו עם השמן בעת טיפול והחלפת שמן. חשוב לציין שאם משתמשים בשמן סינטטי או חצי סינטטי איכותי אין טעם בתוסף הנ"ל מכיוון שבשמן עצמו הוכנסו התכונות של התוסף. כן מומלץ לאלו המשתמשים במינרלי. אני אישית משתמש בתוספים של חברת WURTH אשר אינם נימכרים בחנויות אלא רק ע"י סוכנים של החברה למוסכים. מי שמעוניין בתוספים של החברה הנ"ל מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית. בברכת יום-טוב, שי. |
![]() |
#5 |
Guest
|
תודה על העזרה.
מה קורה במצב (כמו שלי) שהרכב עבר טיפול לפני כחודשיים, והחלפת שמן לפני כשבועיים? האם ניתן כבר בתדלוק הבא להוסיף את תוסף הדלק? |
![]() |
#6 |
Guest
|
בוודאי!
![]() בברכה, שי. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
צטט:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
גם גולד ליבל אתה יכול לשים זה תוסף נהדר
|
![]() |
#9 |
Guest
|
כל תוסף פרט ל 44K , מיותר.
44K - תוסף טוב, (מכיוון שהדלק אצלנו לא ברמה טובה). שמן איכותי והחלפות בזמן- לא צריך שום תוסף |
![]() |
#10 |
Guest
|
אני מתדלק 98 גם ככה, תוסף דלק לא יהיה מיותר בקטע הזה?
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד