![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
לכל המעוניין:
כזכור לכם, אבא שלי הוא חשמלאי רכב בפנסיה ויש לו במחסן כל מיני מציאות והוא רוצה להיפטר מהן. להלן 3 מהן:
מאוורר משומש במצב מצויין לפיאט 127 (צביקה, יכול לעניין אותך) מנוע מאוורר חדש בקופסא לפיאט 131 1600 שעון חום מיוחד לפיאט 127 שניתן להרכיב אותו בלוח השעונים במקום מנורת הביקורת. השעון בא בקיט קומפלט כולל הלוח המתחלף. חדש בקופסה. מיועד למי שיש לו לוח שעונים VEGLIA בלבד. (צביקה..?) מי שמעוניין, שייצור קשר בפרטי עם הצעות מחיר. נערך לאחרונה על ידי davidka : 27-10-10 ב 12:22. סיבה: שכחתי כמה נתונים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שעון חום לפיאט 127
צביקה כבר התקין בפיאט 127 שלו שעון חום בתוך לוח השעונים.
דרך אגב, איפה אביך היה חשמלאי רכב (גם אני חשמלאי רכב לשעבר)?. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
היי רפי!
לאבא שלי קוראים ארהל'ה (אהרון) ובכל שנותיו הוא עבד בראשון לציון. בהתחלה היה שותף במוסך "חן" עם אליה בנדרי שכיום הוא קבלן בניין, אח"כ הוא היה שותף במוסך "אורנים" עם אדי קלוצמן, מאוחר יותר פתח חשמליה לבד ברחוב פיק"א, שנקראה פשוט "ארהל'ה שירות חשמל לרכב". זהו בגדול... יום טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לכל המעוניין גודל רמקולים בדלתות גרנדה פונטו 2009 | dim4ik007 | אודיו | 5 | 16-09-09 00:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד