![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
Hgt-מס' שאלות
שלום, לא מזמן רכשתי אי.ג'י.טי שנת 2001 ויש לי מס שאלות:
*קודם כל ברצוני לעשות לרכב יישור קו מוחלט מבחינת הטיפולים (החלפת השמנים והמסננים) וכך גם טיימינג וקלטצ'. אז ברצוני לקבל ממכם עצה מקצועית איפה כדאי לי לבצע את כל הדברים הנ"ל (אני מאזור הצפון). וכך גם באיזה חלקים מומלץ להשתמש.. (עם אפשר לקבל ממכם פירוט מדוייק לפי שם חברות ו/או מקטים של החלקים בהתמקדות על רצועת טיימינג (איזה חברה ומה אמור לכלול הסט, כמה חגורות מותחן ומשאבת מים??). קלטצ' (של איזה חברה, עם אפשר מקט ופירוט של כמה מ"מ הוא אמור להיות ברכב הנ"ל). *באיזה מסננים מומלץ להשתמש מבחינת חברות (מסנן שמן, דלק, מזגן, אוויר). *באיזה שמן מומלץ להשתמש (ועם מובייל סינטטי מלא 5W40 מומלץ). גם בשביל הגיר והברקסים (אני מעוניין לרענן אותו). *באיזה תוסף דלק כדאי להשתמש. *תושבת מנוע עליונה ותושבת גיר (של איזה חברה רצוי לקנות (כמובן עם אפשר מקט). *רפידות (של איזה חברה מומלץ לרכוש). כך גם עם ידועים לכם תווחי המחירים לכל החלקים שרשמתי אז אני ישמח שתרשמו לי גם כן.. בנוסף, הייתי רוצה שתגידו לי על איזה חלקים/מערכות וכו' עלי להתמקד כגון ניקוי מצערת.. או/ו שמעתי שישנם בעיות בווריאטור וההגה החשמלי... ואיך אני ידע שישנה תקלה/בעיה בווריאטור איזה צליל זה אמור לעשות? או שרק הסחיבה תפגע. (כי הבנתי שזהו רכיב אשר מקדם את רצועת הטיימינג). כך גם ישנם ברכבי כמה בעיות שהייתי רוצה לעשות אותם חוץ מהטיפול הגדול שמתוכנן והם: *יש לי "הזעה" ממש קטנטנה מאטם מכסה השסטומים ואני מעוניין להחליפו גם כן. והשסטומים לא הכי שקטים (העם השסטומים ברכב זה ניתנים לכיוון ידני או שזהו כיוון אוטו'???) ורצוי להחליף את מרימי השסטומים??? אני יודע שהבאתי פה רשימהה ענקית!!! ולא קל לענות על הכל.. אך אני ישמח עם תוכלו להתמקד על הכל ואני יקבל תשובות להכל. מודה מראש לכל העוזרים I-GNAT |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שתי שאלות... | Numfiat | פונטו - טכני | 1 | 25-11-09 11:27 |
| כמה שאלות בקשר ל HGT | זאב-ב | פונטו - טכני | 15 | 14-01-09 04:13 |
| כמה שאלות | got-fiat | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 21-08-08 20:32 |
| ( שאלות ) כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי | shaked | פונטו - טכני | 3 | 03-01-08 18:24 |
| כמה שאלות | פורום הגראז' | 9 | 16-10-06 20:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד