![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 1
|
כמה בעיות . .
שלום , יש לי פיאט פונטו שנת 2002 ויש לי איתה כמה בעיות , כל יום צץ משהו !!
פתאום גיליתי שאין לי תאורה בפנס הקדמי שמאלי( שאני נמצא בתוך הרכב) , או שנשרפה המנורה או שלא יודע מה, ניסיתי לפתוח את המכסה וזה נורא קשה להוציא את המנורה !!!! יש שם קופסא עם פיוזים שמקשה על הוצאת המכסה !!! איך אני מחליף שם את המנורה ? ? ? התאורה בתוך הרכב ( מעל הנהג ) גם לא נדלקת , הוצאתי את המכסה ונראה לי שהמנורה בסדר, יכול להיות שזה קשור לפיוזים ?? עוד מהחורף הוישר השמאלי לא עובד . פתאום הפסיק לעבוד איזה מרגיז . .. ועוד בעיה שקצת אני לא מייחס לה חשיבות, נדלקה לי מנורה אדומה של הכריות אוויר . הקיצר אם לא הייתי מקבל אותו מאחותי הייתי זורק את האוטו הזה לפח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני מתספק עם מה שיש לי כרגע . תודה רבה , אלון |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט טיפו
|
בדוק את הפיוזים בשביל התאורה בפנים , בקשר למנורה של של הכריות אויר יכול להיות סתם , דבר כזה קורה הרבה באיביזות , תחבר למחשב ומחק את התקלה .
בקשר לוישר , בדוק קודם אם מגיע אליו מתח למנוע שלו . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המגב השמאלי
סביר למדי שרק האום המהדק את זרוע המגב אל הציר משוחרר, הדק אותו.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
שמתי לב כבר מהשרשורים הקודמים שלך שאתה שונא את הרכב ואם לא היה מתנה מאחותך היית זורק אותו, אולי הגיע הזמן באמת למכור אותו למישהו שיודע להעריך את הרכב ויטפל בו כראוי, מה שאתה לא עושה.
שים לב שכל מה שציינת זה דברים נורמטיבים שקיימים בכל רכב, רק בגלל שזה יעני פונטו ונחשב לא אמין אז אתה מתפוצץ פה. תפרק את כל המנורה ותמשוך כמה שאפשר החוצה ותנסה בכח, אין מה לעשות זה קשה. בקשר לדבר שאתה לא מייחס חשיבות, הדבר שאולי הכי חשוב מכל התקלות המטורפות שציינת, נורת כריות אוויר, הפתרון היחיד הוא לגשת לאחד ממוסכי הרשת ולבדוק את התקלה במחשב, לאפס אותה ולראות אם היא חוזרת. תבדוק שמגיע מתח לוישר שלא עובד, או שתבדוק מה שרפי הציע לך מה שנשמע יותר הגיוני. ותפסיק לרשום תגובות של ילד, מה חשבת שאותו בן 8 שנים ייסע וייסע וייסע בלי שום בעיה אף פעם, תתחיל לחשוב על קניית טנק או משהו כזה.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות בראבה | nico | בראבה - טכני | 1 | 11-12-08 18:26 |
| בעיות מציקות | matanmelman | פונטו - טכני | 6 | 22-09-08 10:31 |
| בעיות התנעה | mazalist | אונו - טכני | 1 | 16-03-08 08:56 |