![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
יעוץ בנוגע לפיאט פונטו
שלום אנשים, לאחר מחשבה עמוקה ובירורים נרחבים אני דיי סגור על הפיאט פונטו ספייס ELX
רק ברשותכם מס' שאלות: 1. אני בחור לא קטן (1.90-1.95) סביר להניח שיהיה לי בכלל נוח ברכב? 2. אני יודע שהרבה יהיה פה "משוחדים" אבל איך הפונטו ספייס ביחס לסיאט איביזה או לפולקסווגן פולו? ולשאלה השנייה שלי: ראיתי פונטו ספייס ELX יד2 (שלפי האתר יד2 הוא נורא נמוך - הרוב שם עם 4 ידיים לפחות) עם 110K ק"מ שנת 2001 כל מיני תוספות כמו גאנטים וכ"ו (זה לא קריטי לי) עם טסט עד 09/2011 והוא דורש עליה 21אלף (המחירון הוא 19.7) אתם מאמינים שהרכב יהיה שווה מעל המחירון? תודה על העזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני איהיה איתך הכי אמיתי בעולם! אני כרגע מציע את הרכב שלי גם למכירה. הרכב שלי הוא יאנג SX וכל מי שמתעניין לא ממש ממהר לפתוח את הארנק ולרוב הם מציעים מחירים מגוחחים כמו 10 /11 אלף והרציניים יותר בסביבות ה14 אלף ככה שקשה לי להאמין שתמכור את הרכב בעתיד במחיר גבוה ובטח שלא מעל המחירון.
בנוסף לידעתך ישנם שני מחירונים לוי יצחק (שרוב הקונים הולכים לגביו והוא לא משקף בכלל את מחיר הרכב בפיאט) ומחירון יד 2 (שהמחירון די הוגן וראלי)(רוב המוכרים הולכים לגביו) ככה שעניין שני המחירונים יעשה לך עוד יותר צרות במכירה ככה שאל תשלם מעל המחירון הגבוה בשום מצב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
נכון אלי אתה צודק מאה אחוז.
אל תשלם מעל המחירון, תקנה רכב מוזנח ומתפרק ותשלם 5 אלף מתחת למחירון ואז תשקיע בתיקונים 10 אלף, אבל תעדיין תרגיש גבר ששילמת מתחת למחירון. מאשר לשלם על רכב מיד פרטית וקילומטר נמוך ושמור מעט מעל המחירון, במיוחד על elx שהיא הרבה יותר אוטו מהיאנג. למה אתה קונה רכב בשביל להנות ממנו או בשביל למכור אותו, עוד לא קנית כבר מחשבות על מכירה. השוק מוצף בפונטו כשרובם מהשכרה או ליסניג וכדומה, לכן אחת שמורה ראויה למחירון ואף יותר מכך.
![]() |
#4 | |
Member
|
צטט:
נערך לאחרונה על ידי Xebu : 12-09-10 ב 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
לא יודע מה עולה ויורד על הדעת, אבל אני את הelx שלי מכרתי ב2000 ש''ח מעל המחירון והיא הייתה יד 5, אבל מטופלת עם היסטוריה מלאה ומושקעת מאוד.
וחוץ מזה אמרת שיש מגנזיום ותוספות למיניהם, מה חשבת שזה בא חינם, וכן על הנייר נתונים של יד 2 ו110 אלף ובמידה והרכב שמור שווה מחירון ואף יותר, מאוד נדיר למצוא פונטו עם נתונים כאלה
![]() |
#6 | |
Member
|
צטט:
"רכב מהמם ק"מ נמוך מאד טסט לשנה מלאה צבע שחור -נדיר לפיאט +ג'נטים מגנזיום .מערכת שמע.מזגן מקפיא.עבר טיימינג וטיפול עכשיו רכב נדיר יד שניה פרטי לחלוטין מתחייבת בבדיקה שאסי גיר מנוע" בדגם הELX אני מניח שהרכב לא מגיע עם גאנטים מגנזיום בצורה מקורית אם זה כלכך מייקר, אנא תקן אותי אם אני טועה. ולידע כללי - במה תורמים ג'אנטים ממגנזיום (זה החישוק ברזל שהצמיג מורכב עליו, לא?) ואיך בכלל אפשר לראות או לברר אם זה באמת נכון? הרכב האחרון שהיה לי זה דייהו סופר רייסר שנת 96' שהלך לעולמו לפני כשבועיים אז מעולם לא הצטרכתי או התעניינתי בזה ![]() מהבחינה של הק"מ והשנתון - בהנחה ששני הרכבים דומים בעלות, יש עדיפות לרכב שנתון 01' ELX שעבר 110K (שנחשב לקצת לשנה) או לשנתון 05' Dynamic שעבר 140K (שנחשב להרבה לשנה)? תודה. וברשותך אבקש עוד שאלה: עד עכשיו הייתי עם הסופר רייסר שהביא תוצאות נכבדות (בטווח המחיר שלו) עם מנוע של 1500סמ"ק ו90כ"ס - העובדה שאני "יורד" עכשיו למנוע של 1250סמ"ק עם 80כ"ס זה יביא לי "אכזבה" בתוצאות נסיעה? או שהדבר מתקזז עם ההבדלי שנתון? נערך לאחרונה על ידי Xebu : 12-09-10 ב 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
אני מתייחס רק למחירון יד2 - גם על קנייה וגם על מכירה.
בשום רכב שהיה לי לא הסתכלתי כמעט על מחירון לוי יצחק. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה בנוגע למגנזיום לפיאט פונטו 95 | Or Layzer | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 17-07-10 18:18 |
יעוץ בנוגע ל fiat punto evo | hiski | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 24-04-10 03:57 |
יעוץ בנוגע ל fiat punto evo | vov4ik | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-03-10 17:15 |
יעוץ - מחיר לפיאט פונטו | אלאר | מכירה | 5 | 19-12-09 21:39 |
יעוץ לגבי החלפת גג לפיאט פונטו קבריולט | Liora.shapiro@gmail.com | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 01-09-08 00:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד