![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בוכנה חשמלית מאוד חשוב
אני מחפש בוכנה חשמלית קטנה שתפעיל ציר דלת בכוח של +- 5 קילו
הבוכנה היא עובדת דו כוונית כלומר סגירה ופתיחה ושיהי אפשר לעצור אותה באמצע מהלך הכי חשוב שתתפוס הכי פחות נפח אשמח מאוד לכל עזרה ממכם חפשתי אצל בוש בראשון לציון ועוד לא קבלתי תשובה חפשתי אצל LYA בוכנות והיה להם רק בוכנה כזאת הידרולית וזה לא עוזר לי אני עזרתכם מאוד חשוב העניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מעניין מאוד החזרתה אותי להידראוליקה מביה"ס.
יש לך כמה אופציות ע"י אויר השאלה מאיפה תביא לחץ לחץ שמן מעניין מאוד אם זה ברכב אוליי ממשאבת הגה כח הבעייה שיפתח לאט . או מנוע קטן שמחובר לשרשרת יהייה קצת מסורבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
יש בוכנות הידראוליות שמופעלות באמצעות חשמל הרכב 12V כמו שיש במוניות מסחריות לפתיחת הדלת (חלקם מתקינים בוכנה חשמלית וחלקם ידנית) לגבי התאמה למשקל הדלת תצטרך לבדוק את הנושא
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה לעונים
האמת הידרוליקה זה התמחות שלי בטכניון אז חשבתי לנצל העניין לטובת פיאט היסטורית במדינה בנתיים אני ושב על דלת המטען רק בעתיד אולי אעשה הסבה לשאר הדלתות אז ככה
בקשר לנצל משאיבת ההגה זה אכן רעיון אבל ברכב יש הגה חשמלי ואני לא מעוניין לעשות הסבות עליו מספיק שיסובב ההגה לא דורש ממנו יותר בקשר למוניות שמה זו בוכנה גדולה וזה לא מתאים לי אני יש לי הפרוייקט מסורטט עם סקיצות וטולרנסים וכמה כוח ומומנט דרוש אני מסודר מבחינה זו הבעיה שחלקים ובוכנות כמעט ואין בארצנו הקטנה אני מחפש בוכנה חשמלית דו כוונית שאפשר לעצור באמצע מהלך (ככה לא אדאג לאורך המהלך כי מבחינתי שתעשה חצי מהלך אבל תסגור ותפתח הדלת יהיה סטופרים ומנגנון ניתוק חשמלי מסודר להפליא) מצאתי בוכנות כאלה ששוקלות 800 גרם בלבד רק הבעיה שזה בסין אני לא מתלהב מזה כי כסף ואיני מעוניין לבזבז סתם בלי תוצאה רפי אולי תעזור לנו במקום שמוכר בוכנות חשמליות קטנות אצלנו בארץ בטח יש לך ידע בעניין תודה לכל העונים מה אתם חושבים על הפרוייקט שיסתיים אעלה תמונות בנתיים אני אחרי שלב תכנון ולפני ביצוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קח עוד אופציות אחת מכשיר להעלאת העגלה של הנכים שהרי עובדת על בוכנה חשמלית.
ברכבי מרצדס ופאסאט בלחיצה על השלט נפתח הבג'ז ז"א אתה תצטרך איזה סה"כ 2 קפיצים חזקים שיושבים על 2 הצירים העליונים של הבג'ז וזהוא הרעיון אכי טוב . הבעייה בכל מקרה שאם אתה פותח ומישהו עומד מאחור הלך לו הראש |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מקרה מאוד מאוד מצחיק עם חברת הביטוח | ליאור23 | פורום המועדון | 2 | 06-07-10 17:34 |
בבקשה עזרה לבעיה חשמלית | lila | פונטו - טכני | 3 | 25-02-10 01:02 |
*חשוב * לכל חברי הפורום.- עזרה מבורכת. | simon377 | פורום המועדון | 6 | 16-03-09 20:07 |
סכמה חשמלית | פורום הגראז' | 5 | 06-09-07 12:17 | |
עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד