![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בלי להוציא את הבורג ?
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Senior Member
|
עם להוציא את הבורג.
דוד.
|
|
|
|
#63 |
|
Senior Member
|
לא הצלחתי, כנראה אף פעם לא פתחו אותו...
אפילו הצלחתי לעקם 10 אגורות לא חשבתי שזה כזה חזק... |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Senior Member
|
לא הבנתי את עניין 10 האגורות.
האם פתחת את הבורג ?.
|
|
|
|
#65 |
|
Senior Member
|
לא הצלחתי לפתוח את הבורג בגלל שצריך קונטרה שהגלגל שיניים לא יזוז.
ניסיתי לתת קונטרה עם 10 אגורות הגלגל לא זז ברגע שהפעלתי כוח מסיבי ה10 אג׳ פשוט נעקם. יש איזה שיטה לפתוח את הבורג הזה ? אלי |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Senior Member
|
יש כמה שיטות לפתוח את הבורג הזה.
פטיש אוויר כמו שפתחנו את הגלגל בראש הישן. פטיש חשמלי כמו בתמונה. היכן שאין קומפרסור. עוד שיטה שמצריכה שני אנשים. מכניסים בוקסה עם ידית ארוכה על הבורג, מכוונים את קצה הידית לגובה כ- 20 ס"מ מהמדרכה. נותנים סטרטר קצר. כאשר הידית פוגעת במדרכה היא נעצרת, אבל הקרנק ממשיך להסתובב, והבורג נפתח. מעט קשה לעשות את זה למי שלא מנוסה. דוד.
|
|
|
|
#67 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
כנראה שאתה לא משלים את הסיבוב בפועל.
אתן דוגמה, הרכבת את הטיימינג לפי הנקודות (כמו בתמונה הימנית), הכל טוב ויפה, התחלת לסובב, סימון א (בטיימינג) מתחיל לזחול דרך משאבת מים לכיוון הפולי התחתון. ברגע שהסמן א מגיע לנקודה בפולי התחתון, אתה כנראה עוצר ומתחיל לבדוק (כמו בתמונה השמאלית). בפועל צריך לסובב סיבוב מלא (שסימון א, זה שהיה על פולי עליון יעשה את כל הסיבוב דרך משאבת מים ופולי תחתון ויחזור לפולי עליון, כנ"ל סימון ב יעשה את כל הסיבוב דרך פולי עליון ומשאבה ויחזור לפולי תחתון), ורק אז לבדוק האם יש קפיצות. יכול להיות שאני טועה ואתה מבצע סיבוב מלא, אך לפי ההודעות זה נראה כך. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Senior Member
|
ערב טוב,
זהו סיימתי עם הראש והטיימינג, המנוע הניע בנגיעה, וכל זאת בזכות חבר טוב במקצועו מכונאי. מס' פערים: א. על הרדיאטור יש חיישן חום, נכון לעכשיו הוא מחובר בצורה פיראטית ללא מחבר יעודי. היכן ניתן למצוא אחד כזה ? ב. ישנם בפונטו 3 רצועות: טיימינג, אלטרנטור ומנוע. נראה לי שהיא מתוחה מידיי ובגלל זה היא שורקת. איך משחררים אותה ? ג. מכסה הטיימינג נתפס לי על בורג אחד (התחתון ההוא שמעל הפולי התחתון), אני פוחד שהמכסה יגע בצורה כל שהיא ברצועה וכתוצאה מיכך הרצועה תיפגע/תקפוץ. מה ניתן לעשות בנידון ? נ.ב סירטון יעלה בהקדם, כמו שאתם רואים אני רק עכשיו סיימתי עם האוטו ואני גמור. שוב תודה על הכל לילה טוב אלי נערך לאחרונה על ידי אלי תמם : 08-09-11 ב 01:12. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Senior Member
|
מזל טוב.
אבל רק רציתי לדעת מה היה הסיפור הלא הגיוני של קפיצת 6 שיניים, בכל סיבוב של המנוע ?. הסיפור הנ"ל לקח אותנו לבדיקות מיותרות. האם הסיפור היה נכון ?. אלי, דבר חשוב שלא נעשה, שיכול "לדפוק" את כל העבודה במשך הזמן הוא חיזוק הראש. אתה חייב לסגור למידה ולא כפי שעשית. יאיר, למה אתה לא מעדכן אותי, האם קנית את הפונטו ?. דוד.
|
|
|
|
#70 |
|
Senior Member
|
אתמול היה אצלי חבר שהוא מכונאי, הוא עבר על כל מה שעשיתי.
הוא הרכיב אתמול את הרצועה ומרוב שלא היה לי כוח השארתי אותו לבד. הוא עבר על ברגי הראש מנוע ואמר שסגרתי מספיק ועוד 1000 ק״מ לעשות חיזוק. ישנם כמה דברים שצריך לעשות ציינתי בהודעה הקודמת. אלי נערך לאחרונה על ידי אלי תמם : 08-09-11 ב 09:39. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הרכבת מד סל"ד | zevikha200 | פונטו - טכני | 12 | 24-07-11 21:00 |
| הרכבת כיסויים לרכב | שגיא ישראל | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 31-05-09 22:01 |
| פירוק פקק "נס קפה" הנמצא בין הגיר לבלוק המנוע, על בלוק המנוע (ערוך) | Amit-IL | פונטו - טכני | 36 | 26-04-09 18:16 |
| הרכבת קסנונים ומכירה | shakedd | מכירה | 1 | 26-01-09 06:37 |
| הרכבת פילטר אויר | פורום הגראז' | 2 | 20-08-07 22:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד