![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
הבעיה אצלו אינה חריקות, אלא דפיקות חזקות. דוד.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
צטט:
אני אבדוק אפשרות להזמין פה גם באחת החנויות חלפים. במקרה הכי גרוע, נפגוש שוב את החתולה של סודאי. לגבי הגומיה אכן ראיתי בעיניים שלי, בהדרכת דוד כמובן. פעם פתחתי שרשור בעניין: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16406 בתמונות שם רואים את הגלגל הימני, שם הכל תקין. הגומיה המדוברת נמצאת בראש הקפיץ. בצד השמאלי היא נראית פחות טוב. בשרשור הזה: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12026 יאיר 068 כתב שסודאי מוכר את הגומיה המדוברת ב 67 שקל. שווה לבדוק אולי יש אפשרות להזמין אצלו.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
|
הזמינו לי את הגומיה בחנות חלפים בבאר שבע.
הראתי את התמונה והם קראו לזה "כרית בולם עליונה". עלה 35 שקל
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
|
כל הכבוד מתן שאתה מעדכן.
כשתקבל את הכרית, צלם בבקשה והעלה. נשמע לי מוזר השם שאמרו בחנות. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 30-09-13 ב 18:54. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
|
יאיר 068 השתמש באותו ביטוי בשרשור שפירסמתי בהודעתי הקודמת. אז אני רגוע.
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
|
מאז שחזרתי ממך דוד, אני שמעתי מידי פעם בריחת ניצוץ.
היום הורדתי את הפילטר אויר והמתנתי בסבלנות. פעם בכמה זמן היה בורח ניצוץ מצילינדר 4, מאותו חוט הצתה של הפונטו שלך. שמתי מפתח סגור ברווח שבין הגוף לחוט הצתה, והניצוץ התחיל לברוח בלי הפסקה. כשהוצאתי את המפתח, שוב חזרה בריחה פעם בכמה זמן. זה או שהחוט שלך גם עייף, או שמשהו אצלי גורם לניצוץ לפרוץ מחוץ לפלאג. מה דעתך?
|
|
|
|
#48 |
|
Senior Member
|
איזה תזמון מתאים.
![]() בדיוק הייתי באמצע ה"פ אליך. אבד לי מס' הנייד שלך. שלח לי בה"פ. מה שהראת לי לעשות ועשינו בקשר לסרטונים שאני לא יכול להיכנס אליהם, לא הועיל. אני שוב לא מצליח להיכנס. האם יש לך אפשרות להעביר את השליטה במחשב שלי אליך ?. החליף חוטי הצתה ופלגים וסגור עניין. דוד.
|
|
|
|
#49 | |
|
Senior Member
|
צטט:
תודה לך שצלצלת בטרם הספקתי לשתות כוס מים קרים. כדי לדעת בוודאות מה קורה כאן, הנעתי שוב את הפונטו לחלקים. היא המשיכה לזייף. הזיוף נבע מכך שפירקנו את הפלג הראשון כדי לבדוק אצלך, ולא החזרנו את הכבל. עכשיו המנוע עובד עגול. אין בריחת ניצוץ. נראה שהחזרנו את החוט שלך במקום להחליף. אתה אשם, בדומה לאותו ער"ד שזוכה במשפט, אומר ללקוח "זכינו". אבל שמפסיד במשפט, אומר ללקוח "הפסדת". ![]() שים לב לדקויות בין יחיד לרבים. ![]() ממתין לתמונה של הגומיה. דוד.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
ועל כך נאמר להצלחות יש הרבה אבות והקשלונות הם יתומים
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עבודה בפוטושופ שלי ל-HGT אולי בקרוב גם אמיתי. או שסתם חלום רטוב. | KHGT | פיאט כללי | 7 | 16-05-12 22:02 |
| ממיר קטליטי וצריכת דלק | komoto | פונטו - טכני | 3 | 30-12-10 16:15 |
| הוספת פראפלו וצריכת שמן - ספייס 01 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 7 | 25-06-09 23:26 |
| פונטו ספייס - פלאג פלסטיק מעל בולם קדמי - תפקידו ? | student | פונטו - טכני | 4 | 03-05-08 19:13 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד