![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#41 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טוב שאתה כותב אמת, אפילו אם זה לא בשרשור. "חיים אמר לי שאין בעיה לשים חיישני חמצן לא מקוריים ". ביחס לאיזה רכב, לצערי אני לא מסכים.
ביחס לתגובה האחרונה שלך כאן, "החיישנים מקבלים תערובת גבוה כול הזמן". זה רק מוכיח שהבעיה לא בהם. לחיישן חמצן יש תחום עבודה. אם התערובת חורגת מהתחום למעלה או למטה, הוא לא מתפקד. תיכף אענה לך לה"פ, קודם הקפה. ![]() דוד. נ.ב לא התכוונתי שאינך כותב אמת בשרשור. התכוונתי שלא כתבת את כל הסיפור בשרשור.
שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום. לכעוס ולהעלב הם, להעניש את עצמך על טעותם של אחרים. ![]() נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 23-04-12 ב 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
העניין הוא שהחיישנים כול הזמן בתחום העליון [- + - ] משו כזה לפי המחשב לפי מה שהזיכרון שלי צילם.
מה זה יכול להיות אם לא חיישנים כי כאשר הרכב פועל בלי חיישנים כאשר הם מנותקים אז הזיהום אוויר על אפס עד שהמחשב זיה את התקלה והם עלו קצת אבל עדיין פחות מימה שזה היה כשהם מחוברים דוד אני מודה לך על התשובות המהירות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
לא הגיוני שניתוק חיישני החמצן, יביא לאפס זיהום אוויר. ולפתרון בעיית הסל"ד.
אם כך למה צריך אותם. הרי ידוע מה תפקידם. לתקן את יחס התערובת. עכשיו התקלת אותי, אני צריך לחשוב ולנתח. ועכשיו אחרי הבילבול מוח של האישה, זה קשה. ![]() לפני שמחליפים חיישן חמצן חליפי, צריך לוודא שהתנגדות גוף החימום שלו, זהה למקורי. אחרת זה יגרום לזרימת זרם של פחות או יותר במעגל. ואז החיישן לא יתפקד כראוי. כאשר האגזימר מראה קוד תקלה של חיישן תקול, לא בטוח שאכן כך. הסיבה יכולה להיות מבעיה אחרת שיכולה להשפיע על חיישן תקול כביכול. לדוגמה: חור בסעפת יניקה( ועוד), שיגרום לעודף חמצן בסעפת, החיישן ייצא מתחום העבודה שלו, ונחשוב שהוא תקול. דוד.
![]() |
#44 | |
Senior Member
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
|
גם אני וחברי הפורום נודה לך מאוד, אם תעדכן אותנו, מה הייתה הסיבה לתקלה ?.
דוד.
![]() |
#46 |
Senior Member
|
עדכון הייתי היום במוסך שמשון אצל חיים כ4 וחצי שעות הגיעו חיישני החמצן המקוריים של הרכב לגבי צריכת הדלק לפי האינדיקציה ממחשב הרכב ניהיה יותר טוב לגבי הגמגום אני חושב שיש עדיין פשוט עוד לא נסעתי על האוטו הרבה אני יעדכן ולגבי הזיהום אוויר אין חדש בהתחלה כשחיברנו את הלמדות החדשות היה פיקס עד שהרכב התחמם קצת והעלנו טורים ועוד פעם CO משתגע ומטפס בדיקת 4 גזים ממש לא תקינה חיים חושב שזה המחשב של הרכב משגע הכול הוא עשה את כול הבדיקות האפשריות בדק הכול מהכול לחץ דלק קניסטר בריחות אוויר ממיר בית מצערת ועוד דברים שלא עולים לי עכשיו ביום ראשון הוא יבדוק לי אם אפשר לתקן את המחשב ואז נראה איך מתקדמים מה אתם אומרים זה נשמע הגיוני?
אני זוכר שדור מהפורום רשם לי פעם שהוא הכיר מישהו עם תקלה דומה של הגמגום ועד שלא החליפו מחשב שום דבר לא פתר את זה. תודה איתי. נערך לאחרונה על ידי מאפיונר : 19-05-12 ב 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Senior Member
|
צטט:
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
אם תענה במדוייק על השאלות שאשאל, יש מצב שנמצא את הבעיה.
האם נבדקו וכיצד (כיצד, משום ששני אגזימרים בשני מוסכים לא הצביעו על תקלה) חיישן (ECT), מזרקים ?. אני גם מציע לך לשאול במוסך ולעדכן, איך ייתכן שהאגזימר לא מצביע על התקלה. אולי זה ידליק להם נורה אדומה. דוד.
![]() |
#50 |
Senior Member
|
חיישן ECT אני חושב שלא בדקו רק תגיד לי מה זה בידיוק החיישן הזה ואני יגיד לך אם בדקו או לא ב100 אחוז ולגבי מזרקים נעשה אינפוזיה ישירות למערכת ההזרקה לנסות לנקות אותה ולראות אם יהיה שינוי כול שהוא ולא היה שום שינוי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 11 | 12-04-12 01:16 |
בלבול דגמים | אוריגמיש | פיאט כללי | 4 | 20-01-10 18:55 |
רישיונות גלגול בבקשה | shachar | אוף טופיק | 2 | 10-12-09 22:24 |
גמגום בהתנעה פונטו ספייס 2002 | mgoldst | פונטו - טכני | 42 | 20-10-08 20:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד