![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | |
|
מנהל
|
צטט:
ידידי אתה מוזמן להגיע עם הרכב אני מבטיח לנסוע אחריך כל הדרך לוודא שתגיע ולעזור בכל מה שצריך! אם ה 127 שלי הגיע לגולן , לירושלים, לכרמל , ולכרמיאל אז כל רכב אחר שמטופל כמו שצריך יכול להגיע !! תגיע עם הרכב שלך אני מתחייב לנסוע צמוד אליך כל הדרך! אין לך שום סיבה לדאוג. לא צריך להגזים או לפחד לנסוע!!! עוד משהו אני חושב לרכוש דגלי פיאט במחיר די מצחיק שיודפסו במיוחד . אם תיהיה דרישה עד הטיול אדאג לדגלים כאלו (כמובן שכל אחד יצטרך לשלם את מחיר העלות (משהו כמו 2-8 שקל לדגל) ) ואזמין לפי כמות.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 06-05-12 ב 01:58. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
אמממ
אתה יודע מה , יש מצב שאני אגיע, בכל אופן אם לא ספיישל עם הרכב שלי אולי אני אצטרף למישהו. פיאט קופה שנתקעת זה לא פיאט פונטו שנתקעת :-S זה רכב מאוד סנוב, כשיש תקלה אז יש תקלה ![]() טוב נו ביטוח גרירה יש
|
|
|
#43 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
אין צורך להתלהם, מעל 90% מכלל הרשומים כאן לא רואים אפילו את השרשור הזה. (כובע המנהל), לגבי מה זה אומר על המועדון, שלא הגבנו, לא יודע לגבי האחרים, אבל אני עדיין בסימן שאלה בנוגע לתאריך, ולכן עוד לא התחייבתי. אם ממש חשוב לך לדעת למה, אז ככל הנראה מתארגן אירוע נוסף לבעלי עקרבים. למה זה מקבל קדימות, אם בכלל? כי זה יצא לדרך לפני. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 06-05-12 ב 16:29. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אני ביקשתי חופש בתאריך הזה. רק ביום שישי אני ידע אם ישרו לי את זה.
המידה וכן. מגיע ובגדול. מה אני מביא? יום שישי שאני ידע בוודאות שאני מגיע אני גם ירשום מה אני מביא. מקווה מאוד לראות כמה שיותר אנשים. סוף סוף המועדון מתעורר |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
קדימה אנשים להיתעורר לא לישון יאללה מיפגש בצפון קדימה מי עוד מגיע ומביא מה?
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אפשר בבקשה להראות לי נקודה בגווגל ?
אני יסע עם GPS |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
|
מה קורה
? יש עוד אנשים שמיצתרפים אלינו ?מי שאישר הגעתו ועידן לא יודע מה להביא הינה כמא אפשרויות פיתות חומוס סלט ירקות מצלמה עוד בשר(המבורגרים,פרגיות,לבבות,כבד וכל דבר כשר שעולה בראש *כשר בכדי למנוע אי נאימויות) ציפס+שמן טיגון (אם מישהוא מביא אז צריך או גזיה או מנגל נוסף בכדי להניח את המחבת על האש) חמוצים למינהם (מלפפונים זיתים) |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אני מביא חומוס 1 קילו,כנפיים 3 קילו.+2 חבילות פיתות.
|
|
|
|
#49 |
|
Senior Member
|
קדימה להיתעורר
מי עוד בא ומביא מה???? צביקה תעדכן את הרשימה בעמוד הראשון |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Senior Member
|
אני מיתכוון להמשיך ו"להתריד" את חברי הפורום פה ע"י הקפצת המודעה הזו כי מיפגשי מועדון זה דבר מאוד חשוב בעיקר אם אנחנו רוצים להיחשב מועדון רכב שמכבד את עצמו
אז אם משהוא שינה את דעתו ומיתכוון להיצתרף שירשום בשירשור הזה שהוא מגיע ומביא איתו איזה משהו שפעם הלך על 4 או על 2 שאפשר להניח על הגריל או כל דבר אחר שעולה על רוחו שיעשה את המיפגש יותר מהנה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיפגש פתיחת הקיץ של מועדון הווספות ואספני הרכב ייערך מחר 9.4 | צביקוש23 | רכב כללי | 1 | 09-04-10 15:01 |
| טיול בצפון של מועדון Autosport | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 08-03-10 20:25 |
| טיול מועדון Asport השני, 6-7.11 בצפון | Aditi | תמונות וסרטונים - כללי | 5 | 12-11-09 13:39 |
| מיפגש של מועדון אספני הרכב!10.10.2009 ! הזמנה לחברי המועדון | צביקוש23 | פיאט אספנות | 7 | 06-10-09 23:00 |
| סיכום מיפגש מועדון פיאט 22.2.08 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 27 | 24-02-08 23:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד