![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חוויות מטיפול במוסך.
היום בשמחה גדולה כמו ילד שהולך לגן משחקים לקחתי את הפונטו לטיפול 90,000.
החלטתי לא לחסוך בטיפול והלכתי למוסך מורשה,כבר ב7:30 הגעתי למוסך וקיבלו אותי מיד והסברתי למוסכניק שאני רוצה להחליף נוזל קירור, משום מה הוא אמר לי שלא כדאי לרוקן את הרדיאטור לגמרה בגלל שיש כבר אבנית ולא כדאי להחליף הכל ולהכניס עם הזמן אבנית חדשה,לא קיבלתי את ההמלצה כי חשבתי לעצמי שאם כבר מחליפים אז עד הסוף. הפראפלו עלה 125 שקל ל3 פחיות. אז המוסכניק מילא 3 פחיות פראפלו כחול 50-50. חשבתי שסיימתי עם ההוצאות שלא כוללות בטיפול הרגיל וטעיתי,התברר שהתושבת התחתונה קרועה וצריך להחליף אותה בעלות של 344 שקל,טוב אם צריך צריך. בהמשך נבדקו גומיות ההגה ונמצאו קרועות שגם אותם היה צריך להחליף בעלות 137 לזוג, אז גם את זה החלפתי. העבודה מפורטת בצורה כזו: החלפת תושבת-80 החלפת נוזל קירור-35 טיפול 230-90,000 כיוון הגה+כיוון גלגלים-60 פתיחת תפוחי הגה כדי להחליף גומיות-88 החלפת גומיות-35 חלקים: מסנן שמן-44 קרב מסנן שמן(אני לא יודע מזה)-42 שמן מנוע-112 פרפלו-125 תושבת תחתונה-344 גומיה להגה-137 סה"כ כולל מע"מ 1460 אחרי הנחה 5% כמובן שקיבלתי חום כשראיתי את הסכום,חשבתי גג שבגג 1000. מה אתם אומרים המחיר יקר לטיפול כזה? המוסכניק גם בדק את הרכב לטסט ב4 גזים וניקוי סעפת. כשמילאו את השמן ראיתי שנשאר המון שמן בג'ריקן אז החלטתי לבקש אותו' אז המוסכניק עשה לי פרצוף שלא נותנים כי אני מחוייב על 2.8 ליטר והמיכל של 4 ליטר,אז אמרתי לו שבשביל סכום כזה אתה עוד מתקמצן לי על ליטר שמן, וכמובן שקיבלתי אותו למקרה הצורך(שלא נצטרך טפו טפו טפו). נערך לאחרונה על ידי matanmelman : 08-05-09 ב 14:12. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto My Style
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מנסיוני במוסכים, תמיד הגעתי בתחושה של 500 שקל ויצאתי עם חור של פי 3 הוצאה במקרה הטוב.
המורשים האלה חונקים את השקל כאילו אין מחר ולרוב על סתם! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
עלות תיקון ממוצעת
שעלות תיקון ממוצעת במוסך היא כ 1200 ש"ח אני לא מבין למה אנשים מצפים למחירי מוסך מדרכה שהם באים למוסך מורשה (יבואן או משרד התחבורה) לתחזוקה או תיקון תקלה.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
לא ציינת באיזה מוסך מדובר וחבל, הייתי שמח לשמוע איזה מוסך
בכל אופן לענין המחיר המחיר מאד מאד הגיוני למוסך מורשה (ואני אומר את זה מניסיון ) המחיר הגיוני ואף סביר |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
גם מסנן שמן
וגם קרב מסנן שמן ?!?! נשמע שזה אותו דבר כי בדף טיפולים בהחלפת מסנו רשום : החלםת קרב סינון ומתכוונים למסנן חוץ מזה נשמע סביר בהחלט באיזה מוסך טיפלת ? בעכו ? בפיא צפון ? בכוכב ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טיפול וכו'
המחירים הוגנים מאוד.
המוסך פעל כשורה בזה שבדק את כל המכונית, גילה תקלות נוספות, קיבל אישור לתקנן וביצע זאת. הזנחה של בעיות כאלו עלולה לגרום אח"כ לנזקים יקרים יותר. מי שענה שתמיד החשבונות תופחים מעל מה שהוא תכנן אז כמובן שאפשר גם לא לאשר את תיקון יתר התקלות שנתגלו וכך ההוצאה הכספית לא תגדל. טיפול תקופתי וכל תקון אחר ברכב אצל ,מוסך מקצועי (מורשה יבואן או לא), צריך להיות מלווה לפחות בבדיקת הסתכלות על עוד רכיבים ברכב, כצנורות בלמים (בטיחות) כבל בלם יד (בטיחות), צמיגים (בטיחות), גומיות ציריות (בטיחות), צנורות מיים, נזילות, רצועות, רעשים שונים וכו'. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 | |||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
צטט:
צטט:
על פניו, נשמע לי כאילו המוסכניק דפק אותך בקטנות. אני לא הייתי חוזר למוסך הזה. |
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
ממש מעניין אותי איזה מוסך זה...איפה פותח השירשור ?!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בטח במוסך "הכוכב", התיאור מתאים להם בול.
אם זה אכן המוסך, אולי טיפל לך ברכב אותו מכונאי ששפך לי מים מהברז לתוך הרדיאטור, כשהוא אומר לי שמילא נוזל קירור ייעודי... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו elx
|
צוחקים הייתי במוסך בעכו ביקשתי לשים לי טרמוסטט באוטו , הם אמרו לי 280 שקל .... עכשיו תחשבו כמה זה יקר יחסית .. כאילו מה טרמוסטט עולה 50 שקל , כפי שידוע לי צריך לרודן את המים גם אז עוד מים לרדיאטור נגיד עוד 50 שקל יענו 100 שקל חמורים ו 180 שקל עבודה לבדיוק 10 דקות ..
אמרתי לו תודה רבה דבר איתי במירס אני יחליף לבד
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוויות מהטיפול 80000 שלי מהיום... | micko2000 | פונטו - טכני | 4 | 09-04-09 10:20 |
| חוויות ממותו של מצבר | liorda | פונטו - טכני | 6 | 27-02-09 09:35 |
| החלפת מנוע כתוצאה מטיפול שגוי במוסך | lior73 | פונטו - טכני | 11 | 15-12-08 23:18 |
| המלצות לטיפול 70K במוסך פטין בעכו (ערוך) | פורום הגראז' | 4 | 04-06-07 13:30 | |
| חוויות מקורס אישי בנהיגה ספורטיבית | פיאט כללי | 9 | 18-04-07 21:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד