![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
טוב, אז לא ענתיקה ולא רכב נטוש, אך מאוד מיוחד:
פיאט פונטו GT דור ראשון בצבע לבן נצפתה לפני כמה ימים בנשר. הרכב עמד סמוך לכניסה לטכניון בירידה. היה חושך אבל ממה שהצלחתי לראות תוך כדי נסיעה היו פנסים אחוריים מושחרים. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
כתבנו בצפון
|
פיאט 127 שנת 83' בצבע כהה כלשהו (היה חושך) נצפתה אתמול בשעה 23:00 בחניון התחנה המרכזית בלב המפרץ בחיפה. נראית במצב טוב.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: חיפושית
|
פיאט 127 1983 כחולה בביצרון
היי ,
במושב ביצרון ( ליד בני עייש ) בחצר משפחת ניסימקו עומדת ומחלידה פיאט 127 כחולה מודל 1983 מנוע 1050CC הרכב שלם אבל מטונף ונראה שעומד כבר תקופה ארוכה.. מומלץ להמשיך עוד 5 דקות נסיעה ולקנות יוגורט בחוות הבופאלו שבאזור .. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Junior Member
|
ביאנקי במושב עריף
במושב עריף ( ליד שוהם ) כ - 200 מטר מהכניסה למושב עומדת בחצר בית
אוטוביאנקי 1979 גוניור חלודה ורקובה צבע קרם . אם הייתה אבארט , כבר הייתי מעמיס אותה על הגרר.. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Junior Member
|
בחולון
מכיון שיש תקלה בפורום אלפא , רציתי ליידע שבחולון ברחוב קראוזה
עומדת למכירה ( כבר הרבה זמן ) אלפא רומאו דגם 33 שחורה במחיר של 5000 ש"ח ( שייכת איכשהוא למשפחה לא ? ) טלפון - 052-6837271 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
מנהל
|
ככה.. תצפיות שונות מהזמן האחרון כולם מהשבוע האחרון
1: באזור תעשיה יוקנעם ליד בנין הכוכב חונה מדי יום (ונוסעת כמובן ) המקבילה של סיאט לפיאט ריטמו. צבע לבן, שנת ייצור 1984 ונראית מצויין. 2:באחד הישובים הבדואים ליד צומת שוקת (הייתה מאחורי גדר ולא רציתי ממש להתעסק עם הכנופיות המתגוררות באזור) מה שנראה כמו אלפא רומיאו 164 חצי מפורקת ללא לוחיות רישוי, צבע כהה 3:באזור נתב"ג נצפתה השבוע פיאט בראבו עם סיומת 15 בלוחית רישוי. בעל הרכב ידע לספר לי שהבעלים הראשון הביא אותה בייבוא אישי. לא ממש הספקתי להתעמק האם יש בה משהו מיוחד. 4:במגרש חלקי חילוף סמוך צומת ביל"ו פיאט פונטו קבריולט אחרי תאונת טוטאל לוסט אבל יש כמה חלקים במיוחד חלק אחורי שבהחלט שלמים לגמרי. 5:בנתב"ג חונה מדי יום פיאט אונו דור ראשון צבע שחור 70SL עם פס אדום מסביב לרכב וסאן רוף מקורי . נדמה לי שנת ייצור 1990. בעל הרכב סיפר שהכל מקורי לגמרי והגיע עם הרכב מהחברה. 6:בקרית גת נצפתה (שוב יש לומר..כבר נראתה בעבר) פיאט טמפרה סיומת 15 במספר רישוי. היא חונה מדי יום בחניית עובדים של מפעל קינג באזור התעשיה. (ייבוא אישי???) זהו. שבת שלום |
|
|
|
|
|
#37 |
|
מנהל
|
במושב הנ"ל יש המון (ואני מתכוון להמון!) מציאות.
צריך רק לפתוח את העינים ולחפש בחצרות האחורים. מסתובבים שם גם טרקטורים עתייקים של פיאט ויש שם אפילו טרקטור אחד של ....פרארי...(לפחות ככה רשום בשם הדגם..) |
|
|
|
|
|
#38 |
|
כתבנו בצפון
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Junior Member
|
למי שמחפש פיאט 127
רכב נמצא במושב ביצרון ( ליד בני עייש לכיוון חצור ) .
שנת 83 צבע כחול מנוע 1050 סמ"ק . כנראה יד ראשונה או שניה .. מחיר לאחר מו"מ - 1000 ש"ח בלבד ! סמי - 050-6937224 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
מנהל
|
נצפה אוטוביאנקי אבאראט מדהים
השבוע בפארק תעשיה "הר חוצבים" בירושלים נצפה אוטוביאנקי אבאראט מדהים ביופיו צבע כתום משנות ה 70 לא רשום כאספנות.
הוא נסע לכיוון רחוב הרטום כך שאני מניח שהבעלים עובד באחד החברות ברחוב. בהחלט רכב נדיר מאד |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| משגעת אותי האונו , עדיין מתכבת לי ברמזורים ומרקטעת לי בדרכים | פורום הגראז' | 22 | 23-09-06 22:13 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד