![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Guest
|
[quote="Seidoועגב דיברתי היום עם עוד בן אדם מומחה לפיאט - אמר לי אותו דבר - "הפראפאלו" מומלץ על ידי יצרן בכל העולם ובנוי למזג אוויר ארופאי (קר).
בארץ זה סתם ביזבוז כסף בגלל המלצות היצרן באיטליה.[/quote] ואחרי מילים כאלו, עוד מתפלאים שהמכוניות נהרסות , נתקעות, מתחממות, ונראות בדיוק כמו הפרצוף של המכונאי שמטפל בהן ... ישנם הרבה מאד משפטים מטומטמים שמגיעים לאוזני ממוכאים למינהם... אבל זה אחד שאני ממש אוהב - בארץ לא צריך את זה. |
|
|
#32 |
|
Guest
|
אדי, זה כמו טרמוסטט. מי צריך טרמוסטט בארץ?
או יוניט מאוורר נמוך מדי. או מעקף שגורם למאוורר של הרדיאטור לעבוד קבוע. אני לא מבין את מי שאמר לך שבארץ לא צריך פרארפלו. נכון, אפשר לשים נוזל קירור איכותי אחר, אבל בטח שלא את המים הירוקים סתם. (חוץ מזה, נוזל ברדיאטור מחליפים כל 3 שנים או 60K אז למה לא להשקיע עוד 50 ש"ח בנוזל איכותי? תאמין לי שהמהנדסי חומרים של המנוע יודעים מה שהם אומרים) בקיצור, צריך להחליף את האטם כמו שאתה אומר
|
|
|
#33 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
עדכון מצב:
לקחתי היום את האוטו מהמוסך תוקן: שיפוץ גיר + החלפת קלאץ' עלות כולל עבודה 1800שח החלפתי גם את הזוג הקדמי של הגלגלים כתוצאה נעלמו כול הרעשים שהיו, הגה לא מושך והאוטו נוסע חלק. מחרותיים נוסע לעשות טיול בצפון, יהיה לי את הזמן להתרשם ולהגיד סופית אם אני מרוצה או לא מהרכישה החדשה. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד