![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
דוד קודם כול אני רוצה להגיד תודה בשנית! הצלת אותי עם הבוקסה והראצ'ט שם, אחרת הרכב ההוא היה נשאר שם בגשם מחכה לגרר.
אז תודה לך איש יקר, על כול העזרה והרצון לעזור תמיד. ממה שהספקתי לראות הצבע של הרכב במצב מצויין, ניראה ממש טוב. אני בטוח שאחרי כול ההשקעה הזאת ולאחר המגע שלך ושל הבן הרכב ייסע כמו חדש אם לא יותר טוב. הבן ניראה שלקח את זה כפרוייקט רציני, תתחדשו. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רפי אכן הנורה לא ישבה טוב במקומה.
שיפצנו והרכבנו את מנגנוני חלונות החשמל. בצד הנוסע התאמנו והרכבנו מנגנון של פיג'ו 106. שני הצדדים עובדים מצויין. החלפנו את חיישן (IAT) הפעם משומש, משום שלא היה היום מאיין לקנות. החיישן נבדק ונמצא תקול. אולי זה יבטל את זיהום האוויר. מחר ניכנס שוב לטסט. אם יש למישהו למכור או שהוא יודע על מכשיר לבדיקת 4 גזים אני רוצה לקנות יד שנייה. על חדש מבקשים 15-20 אלף ש"ח. תלוי בסוג. דוד.
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
|
הרכב עבר את הטסט בהצלחה.
ה-CO שהיה בטסט הראשון 0.9 (פי שלוש מהוראות יצרן שהם מקסימום 0.3 ) . עבר ב- 0.141 ברוך שפיטרנו מעונשו של זה. ![]() תודה לרפי יאיר ולכל המגיבים. דוד.
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
מברוק
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
אז מה הפרוייקט הבא על הפונטו דוד?..תמשיך לעדכן את השרשור הזה..בהחלט מעניין ואני עוקב אחריו
![]() דוד |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
דוד למה ביקשת לי עוד עדכונים. עשית לי עין רעה (לא בסתם)
![]() כאשר החלפתי נגד חדש לוונטה, שתי המהירויות עבדו. היום המהירות הנמוכה לא עובדת. פירקתי את הוונטה ואת יונית החום. במקומה הרכבתי בחוץ יונית של פיאט דגם אחר. הארכתי את החוטים משום שהקונקטור לא התאים. טבלתי אותה בקופסה עם מים רותחים, כדי לבדוק אם שתי המהירויות עובדות. כן, שתיהם עבדו. היונית החדשה כבר בדרך, למרות שאני יכול לקמבן את זאת שבתמונה. מה לעשות הרבה בעיות, משום שהרכב עמד שמונה חודשים. היום נעביר בעלות ונחזיר למוכר את ת.ז שלו. נא לא לבקש עוד עדכונים. מקווה שנגמר. ![]() דוד.
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
מי אמר של יהיו עוד עזכונים. ?.
![]() לאחר נסיעה של שלושה ימים, הרכב התחיל שוב לעשן וזלל שמן בכמות מטורפת. פתחתי את הראש הבוכנות היו מלאות שמן. הורדתי את המנוע. מחר נשלח אותו לחריטות, ונבצע אוברול כללי (כולל בוכנת חדשות) לבלוק, ושיפוץ לראש. ראו כמה שמן יש בבוכנות. האינטרקולר של הטורבו גם מלא שמן. נראה שנצטרך גם טורבו. יאיר צדקת. דוד.
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד האמת שכך עדיף לטפל בצורה מסודרת לרכב כזה עם הכוחות שיש לו
אני הייתי פותח גם את הגיר ומחליף מיסבים מאמין שתחליף גם את פקקי המים לפי החלודה שיש החלף גם את כל תושבות המנוע ,משולשים,תושבות וגומיות לקפיצים האחוריים בדוק את נושא ראש מנוע של 1600 הכח יהיה טוב יותר ישנם קיט תיקון לטורבו בסביבות 100 $ באי ביי שווה על הדרך שהבן שלך יבדוק אינטרקולר חזיתי |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
איזה פקקי מים ואיזה נעליים ?. נתקעתי.
![]() רק במקום אחד יש לקנות את הבוכנות. מחירם 1.600 ש"ח כולל מע"מ. לא כולל חריטה, שיפוץ ראש בנוסף מילוי, חופש גדול במובילי השסתומים גומייה אחת היתה בכלל בחוץ בגלל החופש., סט אטמים מקורי, לגרים והופ לגרים, משאבת מים , טיימינג, קלצ', טורבו. נתקעתי, הכוונה לפסק זמן כדי לחשוב. האם יש טעם להוציא כל כך הרבה כסף על מודל 95. אין באף מקום מנוע מיבוא. אבל היום מצאתי יבואן שיש לו בקונטיינר בנמל, מנוע כולל טורבו סעפות וחיישנים. ישתחרר בעוד 10 ימים. המחיר 2500 ש"ח. הוא טוען שהמנוע חדש. לפני שנה קניתי ממנו מנוע לספייס 2004. דווקא יצא מנוע טוב. הרכב נוסע עד היום בלי בעיות. בינתיים הבן והחבר שלו מחפשים כל מיני קובינות מפיאט אונו. הנה תמונות למה שהם מנסים לעשות. פסלתי את כל השטויות על הסף. חושבים. ![]() דוד.
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד אתה צודק בחשיבה הזאת
בריחת השמן לאינטרקולר ולטורבו נגרמה ע"י שאיבת השמן מסעפת הפליטה כך שזה לא רציני הפאלפון שרשמתי לך כאן רצה עבור המנוע בזמנו 800 ש"ח לדעתי אם אתה קונה את המנוע בדוק אותו לפני ההרכבה אין דבר כזה חדש שהרי מכוניות אלה יוצרו בשנת 95-96 והרכב לא נסע נערך לאחרונה על ידי yair068 : 25-11-11 ב 15:00. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה מוזרה | tom | בראבה - טכני | 1 | 13-03-09 17:15 |
| בעיה מוזרה.. | פורום הגראז' | 5 | 03-08-07 19:41 | |