![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מומלץ להכניס לתמונה גם את המפקח האזורי מטעם סמל"ת.
צור קשר איתם בבוקר ותוך מספר שעות חייב לחזור אליך אותו מפקח. באתר של פיאט ישראל תמצא את הטלפון שלהם. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
צטט:
מה דעתך לאסוף את כל חברי הפורם ולעשות להם שם הפגנה או משהו זה בטוח יביא חדשות תחשוב 50 סוגי פיאט למינהם מחרימים מוסך אני רואה כבר את הכותרת תחשוב על זה אם שווה להריץ את זה אם תרצה אני מאחוריך |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה יודע מה הבעיה שלנו, הישראלים? שאנחנו נותנים לגופי ענק כאלו לדרוך עלינו ולהשפיל אותנו.
תמיד שמעתי טענות מצד לקוחות במציאות ובפורמים השונים שהשירות במוסכי פיאט גרוע, אבל להריסת ראש מנוע ברכב חדש לא ציפיתי. הרכב שלי 15 שנה על הכביש ולא פתחו ראש מנוע מעולם! אני מניח ששחר היה היום כל היום במוסך, במידה ולא יסתדר לו מסיבות מסויימות עיניין ההפגנה יכול רק לעזור ואני גם בפנים, רק כוח הם מבינים. הבעיה של זה יותר מורכבת- זה לא סתם מוסך. זה המוסך המרכזי של איזור הצפון, ועוד יותר חמור: יש שם גם את הסוכנות המכזית של איזור חיפה, הקריות ועמקי הצפון. לא צריך 50 סוגי פיאט ליד המוסך- מספיק 10 מכוניות ליד המוסך והסוכנות וכל לקוח שיגיע למוסך יקבל תדריך למה לא כדאי לו לטפל, וכנ"ל כל אלה שיגיעו לסוכנות של רכב חדש וירצו לקנות רכב. אחרי 10 דקות של הפגנה כזאת יורד אל שחר המנהל ונותן לו צ'ק ביד+ פיצוי. נערך לאחרונה על ידי stio : 15-06-08 ב 18:27. סיבה: תיקון שגיאת כתיב |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
חזרתי..עדיין ללא האוטו אבל עם איזה מיצובישי טרנטה דיזל רועשת (חליפי)
מ 7 בבוקר ורק להזמין את השסתומים מהחברה לקח להם יום שלם מחר הם חורטים סוגרים ומחזירים לי את האוטו (שוב בתקווה..) מוחלפים: 8 שסתומים.. לעניין ההפגנה : אתם נהדרים, כשאדע פרטים על פיצוי וכו.. אעדכן אתכם תודה |
|
|
|
|
|
#25 |
|
כתבנו בצפון
|
אם הם היו ממש רוצים הם היו יכולים להוציא רכב מהמוסך בצפון עד למוסך המרכזי ברמת החייל או למרכז הלוגיסטי שלהם בפלמחים ולאסוף את החלקים הדרושים (שני קליקים על מנת להזרים הזמנה בסאפ ויוצאת הוראת ניפוק). אני מבין שהם לא עבדו על הרכב.
האם אתה מוודא שהם משתמשים בחלקים מקוריים בלבד? רק תיקון בחלקים מקוריים ועבודה איכותית יעזרו כאן כדי שכל הפאשלה הזו לא תורגש. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
המוסך הנ"ל (שלא נזכיר את שמו) נקנה לאחרונה ע"י רשת מוכרת בצפון
אתה בטוח מכיר אותה יש להם סניף גם ברמת ישי.. תפסתי אישית את הבוס הגדול של הרשת והבהרתי לו את הנקודה הוא אמר שזה אפילו לא נושא לדיון זה ברור שרק חדש ומקורי דרך נוספת לברר אם השתמשו בחלקים מקוריים ולא תחליפיים היא באמצעות המק"ט של החלק לכשירשם בחשבונית, יש סימון ייחודי למק"ט מקורי ומק"ט תחליפי בזה, בוודאי ובוודאי שלא אתפשר איתם על הרכב הם התחילו לעבוד בשישי עד 16:00 היום בבוקר שלחו את הראש לחרט מה שעיכב זה משלוח השסתומים כיוון שלא היו במוסך שסתומים חדשים והוזמנו מהחברה |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
האמת נשמע לי שדווקא המוסך מתנהג בסדר גמור !
נתן רכב חלופי (טרנטה, טרנטה אבל נוסעת) ולא מתכחש לעניין וגם נראה שהודיע ביוזמתו לסמל"ת ששלחו מייד את המפקח האזורי. אני לא יודע כמה פעמים מספקים לצפון חלפים מקוריים מהמרכז אבל אולי רק פעם ביום ועד שלא הורידו את הראש לא יכלו לדעת מה צריך להזמין. בחשבונית אתה תראה סימול של "F" ליד כל מק"ט שמייצג חלק מקורי חדש של פיאט. לא OEM, לא תחליפי ולא כלום. מקורי. נכון שאתה מרגיש חרא שזה קרה דווקא לך אבל אלה החיים. חבר'ה מה נסגר איתכם - הפגנות נגד המוסך, השתגעתם ? עד עכשיו שחר לא הסביר מה בכלל קרה שם. אולי המכונאי עבד לפי הספר הכל כולל הכל ופשוט נפלת על רצועה פגומה או על מותחן פגום שהביאו לקריעת הרצועה בזמן ההנעה ולנזק לראש המנוע. אז מה אתם קופצים ? וגם אם המכונאי טעה - דווקא פה יש לו מזל שזה מוסך מורשה ועכשיו יבצעו את התיקון עם חלקים מקוריים. במוסך לא מורשה היו אולי מביאים לו ראש מפירוקים או חלקים תחליפיים והיה צריך ללכת איתם לבית משפט. ירידת ערך - ברור שיש פה ירידת ערך כי כמו ש- STIO אמר יפה: למה לקנות אוטו חדש יחסית שפתחו לו את הראש. אבל!: - אתה לא מוכר את הרכב בקרוב ומי יודע מה יהיה מצבו ביום המכירה. - עדיף רכב שעבר ראש מנוע לפי הספר מאשר רכב שפתחו לו ראש בגלל התחממות ולך תדע איזה עוד בלאגן יש שם. - קרוב לוודאי שתקבל פיצוי בצורת הטיפול הזה חינם ולצורך העניין זו ירידת הערך שלך ולא תוכל לבוא בטענות נוספות גם לא בבית משפט. אישית, הייתי חושב לקחת את הרכב (המנוע) לאיזו שהיא סוג של בדיקה לאחר התיקון כדי לוודא שהכל תקין. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
ובאופן אוטומטי המוסכים מחליפים היצרן מראה על החלפת כל 120אלף |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
בינתיים לפי איך שזה נראה המוסך לוקח אחריות מלאה ומתקן בחלקים מקוריים, כרגע לא ניתן לבוא בטענות לאף אחד. טיפ קטן: את הקבלה אפשר "לשפץ" וכאילו לכתוב שהם השתמשו בחלקים מקוריים, אפשר לעלות על זה: יבואן סמל"ת משתמש בתוכנת ה- SAP במרכז הלוגיסטי שלהם. במידה ויש להם רשת גם במוסך עצמו תבקש להשתמש לכמה דקות במחשב או תבקש מהפקידה לברר עבורך (הייתי שם, יש מחשב בקבלה עצמה) וככה תוכל לברר האם החלק מקורי! כנס לטרנזקציה LS24 והקלד את המק"ט של הפריט בשורת "חומר", זה בעצם מציאת איתור של פריט במחסן אבל למעלה בצד שמאל יש לך את הפירוט של המוצר בכתב, ואם הוא תחליפי יהיה כתוב שם של חברה וגם איפה זה מיוצר ברוב המקרים. אפשרות נוספת היא טרנזקציית MMBE- זה בעצם סקירת מלאי כללית של הפריט, זה אומר לך בדיוק כמה יחידות יש להם ואיפה הם נמצאים- ככה תוכל לראות גם האם באמת לא היה להם את השסטומים במוסך ביום שישי, ואם כן מתי הם הגיעו (יש תאריכים מדוייקים). את המק"ט של הססטומים הקלד מתוך הקבלה, יש לברר מהו מס' האתר של המוסך הספציפי ולרשום למעלה. בקיצור כמו שאתה רואה אני הייתי עושה להם חיים מאוד קשים. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
סטודנט - הסברתי בפתיחת השירשור מה קרה
באתי לטיפול 60K שיגרתי, כחלק מהטיפול היה צריך להחליף לי רצועת טיימינג הרצועה הישנה פורקה,במקומה הורכבה רצועה חדשה לאחר ההרכבה בוצע ניסיון הנעה, והמנוע זעק לשמיים : מספיק!!! ואז ניסו שוב להניע ושוב הוא זעק ואז פירקו את הרצועה והרכיבו שוב, ושוב המנוע זעק ונאנק וזה כניראה השלב ששבר את גב הגמל או את גב 8 השסתומים.. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפול 20K | yossied | פונטו - טכני | 1 | 16-03-08 20:19 |
| טיפול 80,000 elx אוטו' | איתם קופרה | פונטו - טכני | 8 | 04-11-07 21:17 |