![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נשמע מוזר להכניס סיליקון לתוך בית המצערת .
פעולת בריחת וואקום אבל אין פה נזק. לגבי 850 סל"ד צריך להיות 950 כך שתוכל להעלות או דרך הכבל או בורג בית המצערת. דעתי נשארה פרפר בית המצערת או לא מכוון כמו שעמית אומר או בית המצערת משופשף או שצריך לנקות היטב. אני בכל אופן לקחתי את שלי לתוך הבית עשיתי עליו פרויקט וכך הבנתי בדיוק מה הבעייה. אצל בן הכל נסגר בקלילות ובפתאומיות ולדעתי זה לא עובד כך |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן, יש קשר לקניסטר.
אבל לא הקשר היחיד. ישנם גורמים נוספים. בעניין הטורים שהתייצבו, הלכנו לכיוונים סבירים אחרים. כמו חיישן מצערת , משום שמי יכול היה להעלות על הדעת דרך המסך, שלא הרכבת את המצערת כראוי. הטורים כפי שהעלתי בקישור של הוראות היצרן. הטווח הגבוה הוא בהפעלת מזגן. דוד.
|
|
|
|
#23 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
טוב מכל מלמדי השכלתי .....
אבל סיליקון בבית מצערת ... על זה עוד לא שמעתי ..
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
עמית, על כמה עומדים הטורים אצלך בטמפרטורת העבודה ובהפעלת מזגן. ?.
דוד.
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אצלי 1000
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
לא תקין.
נראה שאצלך הטורים צריכים להיות פחות מאצל בן. חברים אם יש למישהו הסגות לגבי הנתונים, שיכתוב ליצרן הרכב. דוד.
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
כן אצלי בערך 800 אפילו 750.
מחר אקנה מפירוקיה קניסטר. לגביי הסיליקון שחור. הוא אמר שיכול להיות שאחד האטמים שבור או שלא אוטם,ואין להשיג אטמים כאלה. הוא הסביר לי לשייף את החלק התחתון של בית המצערת ואז לשים סילקון שחור (משמש כיביכול כאטם-עוד עבודת חאפר של מוסך-בן) אבל בכל זאת עושה את העבודה. בנוסף לגביי כיבוי הרכב שנעזב הגז. שאני מניע את האוטו ולוחץ על הגז ועוז בבת אחת הכל בסדר נופל ל-800-700 ומתייצב בין לבין בלי גמגום שהולך להכבות, רק לאחר נסיעה ממושכת ברכבי אני מרגיש בעזיבת גז בבת אחת במעבר להילוך סרק או מצב שאני מכניס קלאטץ שהאוטו עומד להכבות (500 סל"ד ומטה-לא יודע כמה פשוט 500 זה המינימום אצלי בסקאלה) ואז יש התייצבות טורים ל-1000 וחזרה ל-750-800. כרגע הוא כבר לא נכבה. מחר אני ייטפל בזה עם קניסטר ואעדכן . תודה רבה! בן. סוףסוף הכל טוב באוטו! כבר לא באלי למכור! נ.ב : דוד מאיפה אתה משיג את הנתונים של הוראות היצרן, יעזור לי המון .
שהדוושה בריצפה הלב בתקרה! נערך לאחרונה על ידי ben_david7 : 30-03-11 ב 23:40. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אז לא הבנתי בסרק בלי מזגן צריך להיות אצלי עוד 200 סל"ד? לפתוח חצי סיבוב כל בורג? עד שאני ירגיש שיפור?
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
3 אטמי בית מצערת כאלה עלו לי 50 שקל בפרפקט סתמים (ת"א)
העלתי פרוייקט מצולם כזה בנושא או שתכין לבד מויקטורית (נייר מיוחד כזה) אתה פשוט גוזר לפי איך שזה יושב. חבל להתעסק עם סיליקון וקומבינות.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
אין לי קניסטר
![]() ![]() אצלי זה אטם אחד אצלך זה 3 כיוון שזאת הזרקה רב נקודתית. סיליקון שחור עושה עבודה מצויינת כשימוש לאטם זה סיליקון חזק! בנוסף לכך יש שיפור משמעותית!! וכמעט מושלם!! אך כמעט מושלם זה לא מושלם . מחר ארכיב את הקניסטר שאין ברכבי ואעדכן.
שהדוושה בריצפה הלב בתקרה! נערך לאחרונה על ידי ben_david7 : 31-03-11 ב 00:32. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
| חיישן סל"ד ולמבדה! | moty003 | פונטו - טכני | 9 | 29-12-09 16:10 |
| חיישן טמפרטורה | lsdmthc | אונו - טכני | 11 | 12-11-09 07:32 |
| זיהוי חיישן (כ"ע) | yhoda1234 | פונטו - טכני | 3 | 28-06-09 18:15 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד