![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#221 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה גנבים יש זה לא מפתיע בכלל ועוד איזה מחירים הם לוקחים היה אחד שלקח 1000 שח על המצבר והשרות
|
|
|
|
#222 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
העניין הוא לא רק לקח 1040 ש"ח על המצבר, אלא לקח גם את המצבר החדש שהיה ברכב.
נבדקו 10 בעלי מקצוע, מתוכם יצאו 70% גנבים. דוד.
|
|
|
|
#223 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
"יצאת צדיק" ומצברי רכב
מצורף קישור לתוכנית הטלביזיה "יצאת צדיק" ששודרה ביום 26.6.14 ועוסקת במצברי רכב.
מומלץ ומרגש מאוד לראותה עד הסוף: http://tinyurl.com/nrhz5ss חבל מאוד שהיו כל כך מעט "צדיקים" כשללא כל ספק לא צריך היה להחליף מצבר בתשלום של בעל הרכב. במקרה הגרוע ביותר של טעות בהבנה למה המצבר פרוק, צריך היה להגיד ללקוחה שהמצבר שלה חדש ויש לו עדיין אחריות וזה לא נעשה ע"י ה"לא צדיקים". בברכה - רפי לין
|
|
|
#224 |
|
Senior Member
|
כאמור בפונטו עם השיפוץ ראש התקלה חזרה. קיטועים בסרק, חוסר סחיבה וצילצולים בהאצה.
הרכב חזר אלי היום והתחלנו שוב בבדיקות שונות. נבדק לחץ הדלק ונימצא תקין, הוחלף הקוייל לא הועיל. המוח נידפק, משום שהחלפנו את כל מה שצריך, והבעיה לא חלפה. צלצלתי ל-yair068 כדי לרענן את המוח. ואכן יאיר נתן לי כיוון שבסופו של עניין פתרנו את הבעיה. הבעיה כלל לא קשורה לשיפוץ הראש. לאחר נסיעת מבחן של כשעה, הרכב נוסע כמו חדש, והמנוע עובד כמו שעון. ברצוני להודות ליאיר התותח. חבל רק שאתה לא מופיע בפורום יותר. ![]() דוד.
|
|
|
|
#225 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
חבל שלא מציינים בסוף התוכנית את הרשימה המלאה של המוסכים שפנו אליהם.
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
כל פעם שהגיע בעל מקצוע רשמו את שם העסק בצד,למרות שדילגו על כמה,
ממש שיטת מצליח 8 מתוך 10 מצברים הוחלפו..,אלה שלא הגזימו במחירים (עד 650) מה זה עד כדי כך משתלם להחליף? (בלי לקחת את הישן) קח 200 וסגור תבאסטה 2 דקות עבודה מה לא מספיק?,ואלה שלקחו 1050 ש"ח ממש גועל נפש.. הכי מצחיק איך כל אחד מפיל אשמה על השני. אני מאמין שפרנסה בצורה כזאת היא אולי משתלמת לרגע הנתון בסוף הדלת תסתובב ותקבל בעיטה.. זאת גניבה לכל דבר ניצול תמימות וחוסר ידע. נ.ב דוד, זה לא תורם אם לא משתפים את הסיבה\פתרון לבעיה, הייתה תקלה ו... פתרנו. זה כמו לראות סרט ולהפסיק לצפות לקראת הסוף, אין מוסר השכל, אין תובנות. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Senior Member
|
יש הרבה "חבל" במדינה הזאת. קיימת רשימה של תחנות דלק ברשת, שמוהלות דלק.
במקום לסגור אותם מפרסמים רשימה. Nuker כתבת: עד כדי כך משתלם להחליף? (בלי לקחת את הישן) קח 200 וסגור תבאסטה 2 דקות עבודה מה לא מספיק?, אל תשווה בין לקבל מצבר חדש שעדיין לא היה בשימוש, ולימכור מצבר חדש במחיר מופקע, לבין 200 ש"ח. אני מאמין שפרנסה בצורה כזאת היא אולי משתלמת לרגע הנתון בסוף הדלת תסתובב ותקבל בעיטה.. לא מסכים איתך, זה לא עובד כך. זאת יותר משאלה ממה שקורה במציאות. זאת גניבה לכל דבר ניצול תמימות וחוסר ידע. נכון. נ.ב דוד, זה לא תורם אם לא משתפים את הסיבה\פתרון לבעיה, הייתה תקלה ו... פתרנו. זה כמו לראות סרט ולהפסיק לצפות לקראת הסוף, אין מוסר השכל, אין תובנות.[/quote] yair791 אסר עלי לכתוב את כל הסודות. בפרט כאשר יש פשלה. הפעם לא אשמע לו. הרכב חזר אלי משום ששוב ניגזר הגלגל החדש התחתון של הטיימינג.ולכן הרכב קירטע וצלצל. החלפתי שוב לגלגל משומש תקין שהיה ברשותי, לאחר נסיעת מבחן של שעה כאשרבעל הרכב נוהג, הרכב נסע כמו חדש. הבחור התפעל מאוד מהנסיעה והתאוצה. הצלצולים חדלו והמנוע עובד בסרק כמו חדש. בשעת נסיעת המבחן התלונן שההגה רועד. אמרתי לו שיעשה איזון גלגלים. כשהגיע לאשקלון צלצל ואמר שעשה איזון והרעידות נימשכות. ניראה שיש בעיה בתושבות. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 27-06-14 ב 22:20. |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
לא יאמן שהחדש גם ניגזר איזה איכות גרוע של חומר וזה עוד הוכחה שמקורי לא אומר שזה חזק יותר או טוב יותר
דוד תאמין לי לא היתי מנחש שזה היה הגורם המכשיר שטיפה שלך פשוט פגז לא יאמן איך הוא קילף את כל הרפש מהמנוע והשילדה היסתקלתי וראיתי מה הלחץ שהוא עובד ולא תאמין הוא עובד לא יותר מ120 BAR
|
|
|
|
#229 |
|
Senior Member
|
יאיר, אם גם הגלגל השלישי יגזר, לא יהיה מנוס מלהחליף מנוע. קצה הקרנק נראה משופשף והחריץ התרחב. שווה היה לעזור לבחור, ולנסות פעם נוספת. במקום להחליף מנוע.
דוד
|
|
|
|
#230 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד אחרי כל מה שאתה עושה אני עוקב אז תהיה רגוע
איך אתה מצליח לפתוח את הבורג המרכזי של הגלגל אצלי צריך ברנר כדי לפתוח. יש לי גם שאלה חצי בלוק של ספייס משנה מתקדמת יתאים לפונטו דור 1 כולל דינמו ויש תושבת או ברגים להגה כח ומזגן |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד